reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Również się zgadzam, ale nie mam pojęcia jak zrobić aby wątek był na hasło :/ Może blueberry się orientuje?
Można założyć wątek zamknięty w dziale "album rodzinny", ale on nie jest na hasło, tylko podaje się administratorce loginy użytkowniczek, które mają mieć dostęp. Wątek też musi chyba założyć administracja.

reklama
Nie mam pojęcia dlaczego mam zablokowane, spróbuję zaraz zmienić.

I nie wiem jak założyć ten album :p

Moim zdaniem powinnyśmy wybrać drugą moderatorkę, która udziela się często :) Mam nadzieję, że owlrene się nie obrazi, ale mało kiedy zagląda, a ja też nie zawsze mam czas przy dwójeczce. Co wy na to?

Jestem za i jezeli nikt nie ma nic przeciw to zglosze sie na ochotnika siedze na BB bardzo często i moge się zająć naszym podforum.

marela jak to? to Twoja mama nie mogła odwiedzić siostry przez 2 m-ce jej pobytu w szpitalu i dlatego mała jej nie poznała??? Dziwne, to że nie można było byc z dzieckiem dzień i noc to wiem ale odwiedzać chyba było można często, dobrze myślę czy jednak się mylę?
troche zle napisalam , mama odwiedzala moja siostre ale nie codziennie co jakies 2 -3 dni ale ona wiekszosc czasu spedzla z pielegniarkami, poza tym szital byl ok 20 km od naszego miejsca zamieszkania a my nie mielismy samochodu i autobusy wtedy zadko kursowały. nie mozna było kiedys byc z dzieckiem na sali przynajniej tam gdzie ona lezała, a nawet na odwiedziny to na korytarz wynosili ją.

co do zamkietej galeri to jak najbardziej bo juz tez mialam kasowac zdjecia

a moj chyba przechodzi skok,padam , dzis np. pobudka o 5 , potem na spacerze koncert, dobrze ze bylam z mama to Alan wrocil na rekach;) a ona pchala wozek

reklama
To może chętne osoby niech się zgłaszają, a później jakieś głosowanie zrobimy?? Co wy na to??

Może być i tak.:-) To kto jeszcze chętny niech daje znać. Normalnie wybory na marcowym forum. :-D:-D:-D Ja mogę liczyć głosy. heheheh:-D Ionka też na świeżo więc do roboty ;-):-D:-D

Jak usunąć post wyżej bo mi się kliknęło podwójnie?:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry