I jak tam - powiedzial Ci cos nowego?brak słow normalnie ja dzis u lek sie napatrzyłam![]()
Juz doczytalam na privie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tam - powiedzial Ci cos nowego?brak słow normalnie ja dzis u lek sie napatrzyłam![]()
Witaj palissaczesc dziewczyny co tam nowego??? trzymam kc iuki za wszystkie kobitki!!!!!noi za toske!!!!!!
Witaj palissa
Wiesz już nie wiadomo co trzymać w co wierzyć ech![]()
dlaczego tak mowisz? troche masz racji jak pomysle,,bo ja sama zgupjalam nadal mam brak@ 3 dni spuznienia
Wiec na bank mialas pozniej owulacje - i teraz albo @ sie jeszcze spozni, albo test jeszcze nie wyjdzie, bo za wczesnie. Oby to drugie!oczywiscie test z rana dzisiejszy negatywny,badz tu madry co sie dzieje
masz racje ale czasami forum nie dziala dobrze samo wskakuje ,,ja juz nic nie rozumiem poniewaz od marca mi sie przesunela owulka no to mialam z 5 na 15 marca puzniej 15 kwietnia ,co 30 dni ostatnio mialam miec 15 maja no ale po faolce mi przyszla 21 maja wiec do 21 czerwca mialam uwazac nie starac sie !!!!niby tak zrobilismy,,no ale jej nie @ ma!!!juz sama nic nie rozumiem test negatywny dzisiaj rano zrobilam moze malo wyczowalny? poczekam jeszcze z tydzien moze znowu o tydzien sie przesunela?sama juz nie wiem co myslec !!!!!!pozdrawiam i lece pa!do wieczorka.Wiec na bank mialas pozniej owulacje - i teraz albo @ sie jeszcze spozni, albo test jeszcze nie wyjdzie, bo za wczesnie. Oby to drugie!
Ps Lepiej nie pisz posta pod postem, bo Cie moderatorka ochrzani![]()
Wypoczełam na maxa , fajnie było mogłabym tam siedziec cały czascześć staraczki ale dzisiaj ruch
Reni mam nadzieję że wypoczęłaś w ustronnym miejscu
maćku czekasz?
olkale witamy wreszcie częściej zawitasz u nas
wiesz czyli teraz co tydzień aż sie zrelaksujesz na dużego maksa i się udaWypoczełam na maxa , fajnie było mogłabym tam siedziec cały czas![]()
za chwilę urlop wiec może , choć ja juz straciłam jaką kolwiek nadziejewiesz czyli teraz co tydzień aż sie zrelaksujesz na dużego maksa i się uda