reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a mnie wywala co chwile wrrr

Ja też dostałam opr , na poczatku nie kumałam o co biega

Batoniku kochany dziekujemy Tobie za miłe słowa
Ale wiesz ja to jest
Uciekam moje kochane ,sprobuje zajrzec wieczorem

Cześć dziewczyny, rozpoczeliśmy starania o 2 dzidziecko , to już 2 cykl. Spóżnia mi się okres powennam mieć 14 czerwca , od 9 miałam 36.95 c a teraz mam 37.1 - 37.4 i tak na przemian. Mam mndłośći i bóle brzucha i apetyt do jedzenia. Test zrobiłam 10 czer. przy temp. 36.95 i wyszedł negatywnie. :-( teraz boję się zobić testu bo boję się rozczarowania , myślę że test zrobie w środę . Miesiąc temu też mi się spóziła @ o tydzień. Dziewczyny mieliście takie objawy. Jaką macie temp. przed okresem??? Z góry dziękuję za opinie. pozdrawiam wszystkie staraczki....:-)

trzymam kciuki :tak: ja mam wysoką jeszcze w dzień @, a czasem nawet 2 dni dłużej... :sorry: tempka potrafi w "konia" zrobić :sorry:

Nie wiem czy to ten artykuł w gazecie i moje nastawienie przyczyniło się do tego, czy porostu tak miało być, ale w moim przypadku chyba pomogło.

pozytywne nastawienie?? jestem "za" :tak:

Zobacz załącznik 258097

dwie lekararki powoedziały,ze wyglada na dziewczynkę, ale to jeszcze wczesnie jest...

:-) super :-)

batonik z pewnym oporem...ale wstawiam moje zdjecie...mam nadzieje,ze zginie w tłumie ;)Zobacz załącznik 258101
to jest pierwszy spływ naszej niuni :)

śliczny brzusio :tak::-)

Moja nowa kolekcja ubranek wieksze rozmiarki haha

Uploaded with ImageShack.us

słodziutkie ciuszki :tak:;-)

Ach... I jeszcze zeby mnie dobic widzialam na miescie mase ciezarnych kobitek...:no:

mam to samo :-( pełno teraz brzuszków... tylko NAM brakuje :confused2:

hej wreszcie zajrzalas wpadaj czesciej :-)
ja pilam i w 2 cyklu sie udalo :tak::tak:

będę się strać :tak: no jak w 2 to jest szansa ;-)

Jutro rano zrobię jeszcze raz test i jak wyjdzie negatyw znaczy że się poroniło samoistnie:-(

trzymam mocno kciukaski :tak:

Witam popołudniowo

Wiecie co dziewczyny ja już sama nie wiem co mam zrobić, testy wychodzą pozytywne, badanie beta wyszło <2 co oznacza brak ciąży, ginekolog powiedziała że beta wykrywa dopiero od 4 tygodnia ciąże, a z tego co tu czytam to niby już po tygodniu, i komu tu wieżyć teraz, ona sama narazie nie może nic stwierdzić bo nie czuje:-( mam iść na badanie usg dopochwowe ale mnie się wydaję że za wcześnie i poczekam do przyszłego tygodnia o ile nie dostane @, na razie mam plamienia. Czyżby testy ciążowe aż tak zawodziły?? Jutro rano zrobię jeszcze raz test i jak wyjdzie negatyw znaczy że się poroniło samoistnie:-(
a moze jeszcze za wczesnie idz na bete za 2 dni moze wtedy juz wyjdzie moze owu byla pozniej i beta tez wyjdzie pozniej albo moze cos z tarczyca ze testy wychadza na + albo tak jak piszesz cos z prolaktyna i niemozesz utrzymac w kazdym badz razie w ciagu tygodnia powinno sie wyjasnic trzymam kciuki zeby to byla piekna fasolka ktora bawi sie w chowanego

zrobiłam test dziś bo tak mi ciężko w to wszystko uwierzyć i znów pozytywny, masakra, na betę to więcej nie idę, mam takiego siniaka i taką gulę spuchniętą że przez tydzień mi nie zejdzie:-(
poczekam sobie spokojnie do przyszłego tygodnia, ehh co ma być to będzie, nie mogę się tak zamartwiać bo na dobre mi to nie wyjdzie, byłam dziś tak zestresowana samym faktem że idę do lekarza na badanie że szok, musiałam wziąść nospę rozkurczową, bo wiecie ja taki strach jestem:szok:

reklama
a moze jeszcze za wczesnie idz na bete za 2 dni moze wtedy juz wyjdzie moze owu byla pozniej i beta tez wyjdzie pozniej albo moze cos z tarczyca ze testy wychadza na + albo tak jak piszesz cos z prolaktyna i niemozesz utrzymac w kazdym badz razie w ciagu tygodnia powinno sie wyjasnic trzymam kciuki zeby to byla piekna fasolka ktora bawi sie w chowanego
Raczej nie ma takiej opcji, aby beta byla negatywna a test z moczu pozytywny:no: Jesli juz to by bylo odwrotnie.... Cos innego musi byc na rzeczy...

zrobiłam test dziś bo tak mi ciężko w to wszystko uwierzyć i znów pozytywny, masakra, na betę to więcej nie idę, mam takiego siniaka i taką gulę spuchniętą że przez tydzień mi nie zejdzie:-(
poczekam sobie spokojnie do przyszłego tygodnia, ehh co ma być to będzie, nie mogę się tak zamartwiać bo na dobre mi to nie wyjdzie, byłam dziś tak zestresowana samym faktem że idę do lekarza na badanie że szok, musiałam wziąść nospę rozkurczową, bo wiecie ja taki strach jestem:szok:
Oj nie zazdroszcze!
Trzymaj sie!

Do góry