reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Dziewczyny żyjecie ???;-);-)

Co tam u Was, cisza tutaj okropna :szok:

Ja jak zwykle dzień spędzam na ganianiu za Nikim i chudnę zamiast tyć :-D:-D:-D

Poza tym nie mogę doczekać się piątkowego badania USG :-D

reklama
Znam to uczucie :) Tyle,że ja mam usg zaplanowane na środę :) Może wkońcu dzidzia pokaże czy będzie chłopczykiem czy dziewczynką.Szkoda tylko,że sprawy rodzinne mi się walą,bo tak byłabym mega szczęśliwa.

ja zyje :]
zaczelam staz od wczoraj :] wiec 'lepszy' pieniadz wpadnie niz kurowniowka.

Czytalam dzis w gazecie pilskiej, ze facet zgwalcil dziewczyne 26 lat! przy kladce na wyspie, od strony mlyna. porazka. ale zlaapli go, bo juz raz zgwalcil i byl w kartotece i ko rozpoznala dziewczyna.

Hej Mamuśki :) Ja was tak poczytuje ale nie pisze bo nie mam o czym za bardzo:sorry: jedynie czym sie moge pochwalić to tym, że podczas naszego wyjazdu we dwójke do Krakowa mój R. mi sie oświadczył.... było baaardzo romantycznie w bardzo romantycznej i orginalnej scenerii i tej chwili nie zapomne do końca życia...:tak: Julka szaleje całymi dniami, nieraz za nią nie nadążam, nie wiem skąd ona ma tyle energii...:eek: O tej zgwałconej kobiecie tez słyszałam, straszne jest to co sie stało ale z drugiej strony która dziewczyna przy zdrowych zmysłach bedzie w nocy czy tez nad ranem chodzila w takich niebezpiecznych miejscach???

Dziewczyny żyjecie ???;-);-)

Co tam u Was, cisza tutaj okropna :szok:

Ja jak zwykle dzień spędzam na ganianiu za Nikim i chudnę zamiast tyć :-D:-D:-D

Poza tym nie mogę doczekać się piątkowego badania USG :-D
jak chudniesz a maluszek dobrze się rozwija to bynajmniej bedziesz miała z głowy późniejsze odchudzanie:))) a to teraz bedziesz miała USG prenatalne???
Znam to uczucie :) Tyle,że ja mam usg zaplanowane na środę :) Może wkońcu dzidzia pokaże czy będzie chłopczykiem czy dziewczynką.Szkoda tylko,że sprawy rodzinne mi się walą,bo tak byłabym mega szczęśliwa.
ojjjj co się dzieje???????? Trzymam kciuki za szybkie poukładanie tych spraw

Czytalam dzis w gazecie pilskiej, ze facet zgwalcil dziewczyne 26 lat! przy kladce na wyspie, od strony mlyna. porazka. ale zlaapli go, bo juz raz zgwalcil i byl w kartotece i ko rozpoznala dziewczyna.
oooooo nie słyszałam o tym normalnie takim typkom bym ..........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Hej Mamuśki :) Ja was tak poczytuje ale nie pisze bo nie mam o czym za bardzo:sorry: jedynie czym sie moge pochwalić to tym, że podczas naszego wyjazdu we dwójke do Krakowa mój R. mi sie oświadczył.... było baaardzo romantycznie w bardzo romantycznej i orginalnej scenerii
GRATULACJE!!!!! i jak data już ustalona:)))) ehhh kiedy to było:):-p:-p

Witam i ja
u mnie troche biegania i ogólnie brak czasu na nude:)) Moja Niki kończy podstawówkę i trzeba było urządzić im zabawę na zakończenie i został jeszcze apel:))) teraz to już wszystko spoczywa na rodzicach:))
Po za tym znów jestem słomiana bo mój ślubny w delegacji ehhh, a tak to dzień płynie za dniem i brakuje mi godzin w dobie:-p:-p
A tak na poważnie boję się tego krążącego wirusa na naszym wątku:)))

Kiepsko stoimy z finansami.Gdy poszłam na zwolnienie okazało się,że ZUS wypłaca mi połowę pensji co 1,5 miesiąca i nie dajemy rady utrzymać mieszkania,które wynajmujemy.Znowu będziemy musieli mieszkać oddzielnie,bo moja mama nie toleruje mojego męża :( I tak do czasu,aż nie uzbieramy co najmniej 1 600 zł na kolejny wynajem mieszkania.Ahh...te przeprowadzki i wynajmowanie powoli zaczyna mnie wkurzać,ale jak nie stać nas na kupno swojego to tak jest :(

Mili ale zdajesz sobie sprawe z tego ze ZUS predzej czy później musi dokonać Ci wyrównania do pełnej pensji ?

życze powodzenia kochana i oby udało sie cos wynająć a powiedz gdzie szukacie jakie kwoty Was 'satysfakcjonuja' - czesto widze/slysze o miejszkankach do wynajecia moze moglabym pomóc ...

Mili trzymaj się, trzeba być dobrej myśli :tak::tak: Musi się ułożyć!!

Kliwia Gratulacje :tak:

Hej Mamuśki :) Ja was tak poczytuje ale nie pisze bo nie mam o czym za bardzo:sorry: jedynie czym sie moge pochwalić to tym, że podczas naszego wyjazdu we dwójke do Krakowa mój R. mi sie oświadczył.... było baaardzo romantycznie w bardzo romantycznej i orginalnej scenerii i tej chwili nie zapomne do końca życia...:tak: Julka szaleje całymi dniami, nieraz za nią nie nadążam, nie wiem skąd ona ma tyle energii...:eek: O tej zgwałconej kobiecie tez słyszałam, straszne jest to co sie stało ale z drugiej strony która dziewczyna przy zdrowych zmysłach bedzie w nocy czy tez nad ranem chodzila w takich niebezpiecznych miejscach???

KropkaA WIELKIE GRATULACJE :-):-):-):-):-)

jak chudniesz a maluszek dobrze się rozwija to bynajmniej bedziesz miała z głowy późniejsze odchudzanie:))) a to teraz bedziesz miała USG prenatalne???

Już od II trymestru pewnie będę iść w górę z wagą, ale bardzo chcę się kontrolować żeby nie utyć za dużo. Zrzuciłam planowane 10 kg nadwagi i jestem dumna. Teraz muszę uważać trochę co jem:tak::tak:
USG prenatalne ? Nie ! To będzie badanie pierwsze z ważniejszych na 4d u dr J.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia :-D:-D:-D

bredzelek a kiedy idziesz do doktora J bo ja tez musze a on sie urlopuje ;) tzn jego pani pigula/sekretarka :-D a on bez niej jak bez obu rąk ...no i własnie nie pamiętam kiedy to on miał wrócić juz do pracy

reklama
Mili ale zdajesz sobie sprawe z tego ze ZUS predzej czy później musi dokonać Ci wyrównania do pełnej pensji ?

życze powodzenia kochana i oby udało sie cos wynająć a powiedz gdzie szukacie jakie kwoty Was 'satysfakcjonuja' - czesto widze/slysze o miejszkankach do wynajecia moze moglabym pomóc ...
Sęk w tym,że nie wyrówna :( Pisałam już tonę pism i się okazało,że jest jakaś durna ustawa o pracownikach tymczasowych (pracowałam dla firmy Randstad na umowę o pracę tymczasową),z której wynika,że zasiłek oblicza się na podstawie tygodniowego zarobku,gdyż umowę miałam tygodniową...A co do mieszkania to wszystko jedno gdzie,byle by było do kwoty 800 zł razem z ogrzewaniem,ale bez kaucji,bo nie mamy 1600 zł na wydanie jednorazowo-bo zazwyczaj kaucje wynoszą jednokrotność czynszu.
A i muszę się wam pochwalić,że będę miała parkę :D Tym razem urodzi nam się chłopczyk :-) no,ale jak nam się nie ułoży z mieszkaniem to nie będzie widywał za często tatusia :(

Ostatnia edycja:
Do góry