Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tez juz jestem...Juleczka spi bez przykrycia bo ma w pokoju 29 stopni...tak goraco tu u nas i tak ma byc przez najblizszy tydzien.
echdziewczyny po co te klotnie?? ja raz napisalam o grupkach tu istniejacych i nadal sie tego trzymam,,, ale jakos nie przeszkadza mi to w pisaniu- po prostu nie ma sensu....... mam wieksze problemy...
daffi lacze sie w bolu ludzi bez kasy... wczoraj caly wieczor przeryczalam bo mamy nieciekawa sytuacje i w wakacje bedzie strasznie ciezko.... ech az mi sie myslec nie chce.... 1000 zl na zycie... - 500 na mieszkanie,... zostaje 500 -300 rachunki... i..... latwo obliczyc.,,,,, masakra jakas?![]()
jak Julcia??? Śpi mala?jestem![]()
to ja caly czas jestem w wielkiej d....mysle ze kilka nas z takimi problemami jest... jednak nie oszukujmy sie wiekszosc piszacych tu nie ma takich problemow... u nas nie bylo jeszcze tak tragicznie ale przyszly wakacje i jest jedna wielka d...........