reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
to już nie zdarza się tak często jak na początku :zawstydzona/y: ale jednak jeszcze czasem :tak:;-)

co u Cibie Erbuś ?!

ach wiesz kochana jako tako nie chce smecić ale czytam i sie wkrecam znowu
bo nie pisalam ale jak byłam w pon na usg to pechol pekł w 13 dc:szok: i ciałko żółte było ale tak pow ze za mały był pęchol bo cos tam mierzyła i miało to cos 1,5 z groszem ale wiesz czlowiek zyje nadzieja ze moze jednak :-(

bo nie pisalam ale jak byłam w pon na usg to pechol pekł w 13 dc:szok: i ciałko żółte było ale tak pow ze za mały był pęchol bo cos tam mierzyła i miało to cos 1,5 z groszem ale wiesz czlowiek zyje nadzieja ze moze jednak :-(

nie stresuj się Kochana a nadziej a to podstawa :tak: może akurat się udało ;-) trzymam &&&&&&&&&& :tak:

z/w

wiesz juz nie wiem co myśleć juz powoli trace nadzieje :(
znaowu zalacza mi sie jad , chdze i sycze i wogole nieznośna sie robie :(

To nie jestem sama ciagle mnie cos wpienia a pozniej jestem obojetna do wszystkiego

Dziewczyny powiedzcie mi czy te testy mogą kłamać? Jak ja mam uwierzyć, że nie jestem w ciąży??
Wiem, że już trochę marudzę ale już bym chciała żeby to się wszystko wyjaśniło, na bete drugi raz jeszcze nie poszłam bo się boję:-(
Ostatni test jest z dzisiaj, tamte tak co 3 dni.

Laseczka ciaza jak nic w co tu wierzyc nie mozna czarno na bialym gratiskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
witaj w gronie w 2010000000000000000000000

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejo dziewuszki:)

Gniesia trzymam kciuki za fasolkę&&&&&&&&&&&&&
Tośka przykro mi że tak cierpisz z tego bólu:( [a może jednak fasolka?]
Erba z całych sił trzymam kciuki && a nadzieję trzeba miec bo co nam pozostało

Do mnie juz też się @ skrada:( :(

:happy2:
Dziewczyny powiedzcie mi czy te testy mogą kłamać? Jak ja mam uwierzyć, że nie jestem w ciąży??
Wiem, że już trochę marudzę ale już bym chciała żeby to się wszystko wyjaśniło, na bete drugi raz jeszcze nie poszłam bo się boję:-(

ja bym na twoim mijscu się nie cieszyła (żeby się nie rozczarować), ale nadzieję bym miała :tak: idź na betę!! koniecznie!! :tak: test II wychodzi też jak jest problem z tarczycą :sorry2: ale coś mi się wydaje, że to bejbik psikusy ci robi ;-)

Po testach wyraźnie widać, ze stężenie hormonu wzrasta, bo i kreska jest coraz mocniejsza. Teraz uzbrój sie w cierpliwość i czekaj - wszystko będzie dobrze!!! Tylko spokojnie, bo twoje nerwy nie służą dziecku!

tulam mocno, bo widzę te nieszczęsne 11tc :-( życzę powrotu fasolinki :tak:

Hejo dziewuszki:)

Gniesia trzymam kciuki za fasolkę&&&&&&&&&&&&&
Tośka przykro mi że tak cierpisz z tego bólu:( [a może jednak fasolka?]
Erba z całych sił trzymam kciuki && a nadzieję trzeba miec bo co nam pozostało

Do mnie juz też się @ skrada:( :(

nie @ tylko II test :tak:

reklama
no ja widze ze ciaza krechy coraz ciemniejsze idz na 2 bete i sie nieprzejmoj czytalam kiedys o kobiecie co jej przez 2 miesiace ani testy ani bety niewychodzily i gin wywolywac okres chcial a ona w ciazy byla i dzidzia zdrowa taki psikus natury czasem tak bywa
a moze akurat ten malutki pecholek stanie na wysokosci zadania ;-)

Do góry