reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Fikusek masz może konto na nk?
wlasnie.....:D

hej laseczki.... jak tam co tam??? ja staram sie nie dolowac i za bardzo nie przejmowac- to nie w moim stylu ale moze sie uda....

na szczescie moje dziecko jest taakie fajniusie... i zjada mi ostatnio codziennie po pol banana!!! i to wcale nie takiego najmniejszego
!!! dziaboli glima glima i dopomina sie o wiecej... tak samo jak jablko jem-ona musi sobie chociaz polizac... noz coz za glodomor!!! tylko z zupkami jakos u nas srednio - ale nadal probujemy.... no i... znow na plecy sie przewracac nie chce- jakis etap lenistwa chyba ma:)
oby sie jakos ulozylo!to masz malego glodomora!

boze dziewczyny co ja przezylam przed chwila, jak zwykle wykapalismu malego no i chcemy dac mu mleka z kleikiem, ale jak juz wam pisalam znow mamy przepisany bebilon pepti, a jescze rano dostal humane ale juz sie skonczyla, wiec dajemy mu ten bebilon z kleikiem a ten wyje , placze wije sie i nie chce jesc, no to moze bez kleiku....i to samo, to moze mu nie smakuje, dajemy soczek- popija...hm...i znowu z kleikiem -nie chce...i co jest grane? dalismy mu smoczka uspokoil sie i zaczal sie bawic.. no po jakims czasie dajemy mu 3 butle na zmiane: soczek, mleko z kleikiem i samo mleko...nie chce!
juz mialam leciec do apteki po humane ale jakos przemeczyl i zaczal pic to mleko z kleikiem i wyczerpany-padl.....
nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:chyba nie byl glodny:/

p.s. DAFI- viburcol nie jest na recepte

reklama
Mataka wspolczuje sytuacji z kaska no kurcze tesciowa troche niezyciowa moglaby wam troche odpuscic z tym czynszem nie moge normalnie przebolec ze zycie jest takie drogie a pensji dadza 1000 zl smiech na sali;/

MOj to sie budzil 2 razy w nocy ale na drugie karmienie zaczelam mu dawac herbate i tak pil i pil ja az ktorego razu juz sie na nia nie budzil teraz raz tylko go karmie ale to roznie raz o 1 sie obudzi raz o 3 a raz o 4 hehe nie wiem co on w nocy taki niewyregulowany bo w dzien jak w zegarku co 4 godziny

Kurde ostatni tydzien zalapalam faze na chirurgow i obejrzalam cal 6 serie na necie z tej stronki co Aga podala ale czad uwielbiam ten serial normalnie nie moglam sie oderwac:)

A Martynce szybciutko rośnie ta lewa dolna jedynka, już ją widać gołym okiem:) Ale fajnie:) Zaraz pewnie dogoni ją prawa dolna jedynka.

Fikusek dzięki!:)

reklama
Do góry