reklama
:-)
Polowa drogi za nami!

Nadzieja umiera ostatnia;-) Najwazniejsze, ze pechol peklach wiesz kochana jako tako nie chce smecić ale czytam i sie wkrecam znowu
bo nie pisalam ale jak byłam w pon na usg to pechol pekł w 13 dci ciałko żółte było ale tak pow ze za mały był pęchol bo cos tam mierzyła i miało to cos 1,5 z groszem ale wiesz czlowiek zyje nadzieja ze moze jednak :-(

Toi Ty tez wredna jestes? (jak ja?)wiesz juz nie wiem co myśleć juz powoli trace nadzieje![]()
znaowu zalacza mi sie jad , chdze i sycze i wogole nieznośna sie robie![]()

Kiedy idziesz na kolejna bete? Bo z ciekawosci umieram...!!!Oby tak było jak piszesz ale jeszcze chyba muszę poczekać, żeby móc to potwierdzić, drugi raz się nie będę tak spieszyć do doktorka:-)
;-)Witam czwartkowo :-)
ja oczywiście już dospać nie mogę bo dziś wizyta u gina o 10nie mogę się doczekać i troszkę mam stresa jak zwykle
mam nadzieję że da się namówić na usg
![]()
Witam się i ja
Cycki już bolą mniej
Batonik a u Ciebie jeszcze nie bedzie widac co tam siedzi w srodku ??
Witam się i ja![]()
Cycki już bolą mniejbrzucho też a póki co @ nie ma ale pewnie dzisiaj przylezie
Batonik a u Ciebie jeszcze nie bedzie widac co tam siedzi w srodku ??
Witaj Tośka, a kiedy powinnaś dostać tą wredną @

a co do mieszkańca mego brzuszka to jeszcze chyba nie będzie widać na tym usg

gniesia007
Fanka BB :)
Witam się z porannym humorkiem:-)
Scully
ja bym na twoim mijscu się nie cieszyła (żeby się nie rozczarować), ale nadzieję bym miała
idź na betę!! koniecznie!!
test II wychodzi też jak jest problem z tarczycą
ale coś mi się wydaje, że to bejbik psikusy ci robi ;-)
hmm ja się właśnie nie cieszę tylko denerwuje cały czas, że może faktycznie zamiast bejbika dowiem się o jakiejś chorobie, ale dostałam lekki OPR od Agniesiar i przestałam myśleć tak, ale widzę że ty myslisz podobnie jak ja:-), tylko jak to jest możliwe że nigdy wcześniej problem z tarczycą u mnie się nie objawił?? Muszę poczytać jakie są objawy.
87zabka
no ja widze ze ciaza krechy coraz ciemniejsze idz na 2 bete i sie nieprzejmoj czytalam kiedys o kobiecie co jej przez 2 miesiace ani testy ani bety niewychodzily i gin wywolywac okres chcial a ona w ciazy byla i dzidzia zdrowa taki psikus natury czasem tak bywa
Maćku
Kiedy idziesz na kolejna bete? Bo z ciekawosci umieram...!!!
Pójdę, pójdę jak odwagi nabiorę:-)
Ale wiecie co dziewczynki chciał nie chciał cycki mi rosną i zaczynają powoli boleć więc może i mam nadzieje;-)
Zapomniałam dopisać jak cytowac wiecej nic jedną osobę, szukałam w pomocy ale jakoś słabo mi to wyszło???
Scully
ja bym na twoim mijscu się nie cieszyła (żeby się nie rozczarować), ale nadzieję bym miała

hmm ja się właśnie nie cieszę tylko denerwuje cały czas, że może faktycznie zamiast bejbika dowiem się o jakiejś chorobie, ale dostałam lekki OPR od Agniesiar i przestałam myśleć tak, ale widzę że ty myslisz podobnie jak ja:-), tylko jak to jest możliwe że nigdy wcześniej problem z tarczycą u mnie się nie objawił?? Muszę poczytać jakie są objawy.
87zabka
no ja widze ze ciaza krechy coraz ciemniejsze idz na 2 bete i sie nieprzejmoj czytalam kiedys o kobiecie co jej przez 2 miesiace ani testy ani bety niewychodzily i gin wywolywac okres chcial a ona w ciazy byla i dzidzia zdrowa taki psikus natury czasem tak bywa
Maćku
Kiedy idziesz na kolejna bete? Bo z ciekawosci umieram...!!!
Pójdę, pójdę jak odwagi nabiorę:-)
Ale wiecie co dziewczynki chciał nie chciał cycki mi rosną i zaczynają powoli boleć więc może i mam nadzieje;-)
Zapomniałam dopisać jak cytowac wiecej nic jedną osobę, szukałam w pomocy ale jakoś słabo mi to wyszło???
Witaj Tośka, a kiedy powinnaś dostać tą wredną @tak mi Ciebie szkoda bidulko jak tak cierpisz i już szukałam w takiej książce mojej mamy "Naturalne metody łagodzenia bólu" czegoś pomocnego dla Ciebie i pisało że możesz pić napar z dziurawca
może chociaż to Ci troszkę ulży
a co do mieszkańca mego brzuszka to jeszcze chyba nie będzie widać na tym usgraczej nastawiam się na to za 2 tygodnie - prenatalne to będzie już 13 tydzień więc może prędzej, ale tak na marginesie to ja czuje że będzie siusiolek
![]()
Dzięki kochana napewno wypróbuje
wg moich obliczeń to @ powinna przyjść dzisiaj albo jutro od kiedy nie biore luteiny cykle mam 32-33 dni
i pewnie przylezie bo tak mokro mam że szok :-( i co chwile latam sprawdzać czy już jest bo pieluche musze założyć ;p
Skoro tak czujesz heheh to pewnie będzie :-) kupujesz juz jakieś ciuszki ?? W re kids są mega wyprzedaże jakby coo
Dzięki kochana napewno wypróbuje
wg moich obliczeń to @ powinna przyjść dzisiaj albo jutro od kiedy nie biore luteiny cykle mam 32-33 dni
i pewnie przylezie bo tak mokro mam że szok :-( i co chwile latam sprawdzać czy już jest bo pieluche musze założyć ;p
Skoro tak czujesz heheh to pewnie będzie :-) kupujesz juz jakieś ciuszki ?? W re kids są mega wyprzedaże jakby coo![]()
Tośka trzymam &&&&&& żeby jednak @ wredna nie zawitała

kilka ciuszków już kupiłam tj.

a resztę chyba zacznę kupować jak będę znała płeć

Tośka trzymam &&&&&& żeby jednak @ wredna nie zawitała;-) nadzieję mamy dopóki nie przylezie i nie nakręcam
kilka ciuszków już kupiłam tj.
Zobacz załącznik 258991Zobacz załącznik 258992Zobacz załącznik 258993Zobacz załącznik 258994Zobacz załącznik 258995Zobacz załącznik 258996
a resztę chyba zacznę kupować jak będę znała płećbo ile można białych i ecru ciuszków ;-) na razie chwilowo zaspokoiłam swój głód zakupowy
a oddam się beztroskim zakupom jak poznam mieszkańca brzuszka :-)
ciuszki sliczne - ja wczoraj kupiłam dla mojego chrześniaka kilka łaszków bo jade w weekend
a co do @ to nie mam złudzeń i w cuda nie wierze niestety :-( pewnie przylezie
reklama
ciuszki sliczne - ja wczoraj kupiłam dla mojego chrześniaka kilka łaszków bo jade w weekend
a co do @ to nie mam złudzeń i w cuda nie wierze niestety :-( pewnie przylezie
wiem, wiem że ciężko już w to uwierzyć że jednak nie przylezie, ale powiem Ci tylko w tajemnicy, że ja w cyklu w którym zaszłam w ogóle nie liczyłam na II i byłam w 100% pewna że przyjdzie @, pomijając fakt że wtedy miałam wziąć zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka a niestety go nie dostałam w aptece więc nie miałam złudzeń

poza tym w tym cyklu byliście sobie na wyjeździe podczas "tych" dni prawda

lecę się wykąpać i odchwaścić

Podziel się: