reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam sie ponownie babolki
Dziękuje za kciukaski i za mile slowa :)
choc ta moja ginka zawsze ma racje takze nie ma co sie łudzić :(

reklama
:-)
ach wiesz kochana jako tako nie chce smecić ale czytam i sie wkrecam znowu
bo nie pisalam ale jak byłam w pon na usg to pechol pekł w 13 dc:szok: i ciałko żółte było ale tak pow ze za mały był pęchol bo cos tam mierzyła i miało to cos 1,5 z groszem ale wiesz czlowiek zyje nadzieja ze moze jednak :-(
Nadzieja umiera ostatnia;-) Najwazniejsze, ze pechol pekl:tak:Polowa drogi za nami!

wiesz juz nie wiem co myśleć juz powoli trace nadzieje :(
znaowu zalacza mi sie jad , chdze i sycze i wogole nieznośna sie robie :(
Toi Ty tez wredna jestes? (jak ja?):dry:

Oby tak było jak piszesz ale jeszcze chyba muszę poczekać, żeby móc to potwierdzić, drugi raz się nie będę tak spieszyć do doktorka:-)
Kiedy idziesz na kolejna bete? Bo z ciekawosci umieram...!!!

;-)Witam czwartkowo :-)

ja oczywiście już dospać nie mogę bo dziś wizyta u gina o 10 :-p nie mogę się doczekać i troszkę mam stresa jak zwykle :sorry2: mam nadzieję że da się namówić na usg :tak:

;-)Witam czwartkowo :-)

ja oczywiście już dospać nie mogę bo dziś wizyta u gina o 10 :-p nie mogę się doczekać i troszkę mam stresa jak zwykle :sorry2: mam nadzieję że da się namówić na usg :tak:

Witam się i ja :)

Cycki już bolą mniej :) brzucho też a póki co @ nie ma ale pewnie dzisiaj przylezie

Batonik a u Ciebie jeszcze nie bedzie widac co tam siedzi w srodku ??

Witam się i ja :)

Cycki już bolą mniej :) brzucho też a póki co @ nie ma ale pewnie dzisiaj przylezie

Batonik a u Ciebie jeszcze nie bedzie widac co tam siedzi w srodku ??

Witaj Tośka, a kiedy powinnaś dostać tą wredną @ :confused: tak mi Ciebie szkoda bidulko jak tak cierpisz i już szukałam w takiej książce mojej mamy "Naturalne metody łagodzenia bólu" czegoś pomocnego dla Ciebie i pisało że możesz pić napar z dziurawca :tak: może chociaż to Ci troszkę ulży :sorry2:

a co do mieszkańca mego brzuszka to jeszcze chyba nie będzie widać na tym usg :no: raczej nastawiam się na to za 2 tygodnie - prenatalne to będzie już 13 tydzień więc może prędzej, ale tak na marginesie to ja czuje że będzie siusiolek :-D

Witam się z porannym humorkiem:-)

Scully
ja bym na twoim mijscu się nie cieszyła (żeby się nie rozczarować), ale nadzieję bym miała :tak: idź na betę!! koniecznie!! :tak: test II wychodzi też jak jest problem z tarczycą :sorry2: ale coś mi się wydaje, że to bejbik psikusy ci robi ;-)

hmm ja się właśnie nie cieszę tylko denerwuje cały czas, że może faktycznie zamiast bejbika dowiem się o jakiejś chorobie, ale dostałam lekki OPR od Agniesiar i przestałam myśleć tak, ale widzę że ty myslisz podobnie jak ja:-), tylko jak to jest możliwe że nigdy wcześniej problem z tarczycą u mnie się nie objawił?? Muszę poczytać jakie są objawy.

87zabka
no ja widze ze ciaza krechy coraz ciemniejsze idz na 2 bete i sie nieprzejmoj czytalam kiedys o kobiecie co jej przez 2 miesiace ani testy ani bety niewychodzily i gin wywolywac okres chcial a ona w ciazy byla i dzidzia zdrowa taki psikus natury czasem tak bywa

Maćku
Kiedy idziesz na kolejna bete? Bo z ciekawosci umieram...!!!

Pójdę, pójdę jak odwagi nabiorę:-)
Ale wiecie co dziewczynki chciał nie chciał cycki mi rosną i zaczynają powoli boleć więc może i mam nadzieje;-)

Zapomniałam dopisać jak cytowac wiecej nic jedną osobę, szukałam w pomocy ale jakoś słabo mi to wyszło???

Witaj Tośka, a kiedy powinnaś dostać tą wredną @ :confused: tak mi Ciebie szkoda bidulko jak tak cierpisz i już szukałam w takiej książce mojej mamy "Naturalne metody łagodzenia bólu" czegoś pomocnego dla Ciebie i pisało że możesz pić napar z dziurawca :tak: może chociaż to Ci troszkę ulży :sorry2:

a co do mieszkańca mego brzuszka to jeszcze chyba nie będzie widać na tym usg :no: raczej nastawiam się na to za 2 tygodnie - prenatalne to będzie już 13 tydzień więc może prędzej, ale tak na marginesie to ja czuje że będzie siusiolek :-D

Dzięki kochana napewno wypróbuje :)

wg moich obliczeń to @ powinna przyjść dzisiaj albo jutro od kiedy nie biore luteiny cykle mam 32-33 dni
i pewnie przylezie bo tak mokro mam że szok :-( i co chwile latam sprawdzać czy już jest bo pieluche musze założyć ;p

Skoro tak czujesz heheh to pewnie będzie :-) kupujesz juz jakieś ciuszki ?? W re kids są mega wyprzedaże jakby coo :)

Dzięki kochana napewno wypróbuje :)

wg moich obliczeń to @ powinna przyjść dzisiaj albo jutro od kiedy nie biore luteiny cykle mam 32-33 dni
i pewnie przylezie bo tak mokro mam że szok :-( i co chwile latam sprawdzać czy już jest bo pieluche musze założyć ;p

Skoro tak czujesz heheh to pewnie będzie :-) kupujesz juz jakieś ciuszki ?? W re kids są mega wyprzedaże jakby coo :)

Tośka trzymam &&&&&& żeby jednak @ wredna nie zawitała :tak:;-) nadzieję mamy dopóki nie przylezie i nie nakręcam :-p

kilka ciuszków już kupiłam tj.

Obraz 013.jpgObraz 011.jpgObraz 014.jpgObraz 016.jpgObraz 015.jpgObraz 012.jpg

a resztę chyba zacznę kupować jak będę znała płeć :sorry2: bo ile można białych i ecru ciuszków ;-) na razie chwilowo zaspokoiłam swój głód zakupowy :tak: a oddam się beztroskim zakupom jak poznam mieszkańca brzuszka :-)

Tośka trzymam &&&&&& żeby jednak @ wredna nie zawitała :tak:;-) nadzieję mamy dopóki nie przylezie i nie nakręcam :-p

kilka ciuszków już kupiłam tj.

Zobacz załącznik 258991Zobacz załącznik 258992Zobacz załącznik 258993Zobacz załącznik 258994Zobacz załącznik 258995Zobacz załącznik 258996

a resztę chyba zacznę kupować jak będę znała płeć :sorry2: bo ile można białych i ecru ciuszków ;-) na razie chwilowo zaspokoiłam swój głód zakupowy :tak: a oddam się beztroskim zakupom jak poznam mieszkańca brzuszka :-)

ciuszki sliczne - ja wczoraj kupiłam dla mojego chrześniaka kilka łaszków bo jade w weekend

a co do @ to nie mam złudzeń i w cuda nie wierze niestety :-( pewnie przylezie

reklama
ciuszki sliczne - ja wczoraj kupiłam dla mojego chrześniaka kilka łaszków bo jade w weekend

a co do @ to nie mam złudzeń i w cuda nie wierze niestety :-( pewnie przylezie

wiem, wiem że ciężko już w to uwierzyć że jednak nie przylezie, ale powiem Ci tylko w tajemnicy, że ja w cyklu w którym zaszłam w ogóle nie liczyłam na II i byłam w 100% pewna że przyjdzie @, pomijając fakt że wtedy miałam wziąć zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka a niestety go nie dostałam w aptece więc nie miałam złudzeń :sorry2: a mokro też miałam :tak: i też latałam co chwilę do kibelka sprawdzać czy już się pojawiła @ ;-)

poza tym w tym cyklu byliście sobie na wyjeździe podczas "tych" dni prawda :tak: więc może zmiana otoczenia wpłynęła korzystnie ;-)

lecę się wykąpać i odchwaścić :-D:-D:-D bo pan doktor dostanie zawału :-D:-D:-D a dziś wizyta samolotowa :-( strasznie ich nie lubię :no: wolę usg :tak:

Do góry