reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam ja już po wizycie:tak:;-):-)

melduję, że wszystko w porządalu :tak: szyjka ładna, długa bez żadnych zmian :tak: więc gin zezwolił na małe bobosexy :-D:-D bez szaleństw oczywiście ;-) fasolek rośnie jak na drożdżach tylko dziś wypiął na mnie i gina pupkę:tak::-D ma już 5.24 cm i wg usg wychodzi 11t6d więc usg prenatalne przyspieszone z 08.07. na 03.07 :-p

super :-)

dziewczyny co jest dobre na opuchnięte stopy ?? mam parówki zamiast palców :-(

Ostatnia edycja:
reklama
witam ja już po wizycie:tak:;-):-)

melduję, że wszystko w porządalu :tak: szyjka ładna, długa bez żadnych zmian :tak: więc gin zezwolił na małe bobosexy :-D:-D bez szaleństw oczywiście ;-) fasolek rośnie jak na drożdżach tylko dziś wypiął na mnie i gina pupkę:tak::-D ma już 5.24 cm i wg usg wychodzi 11t6d więc usg prenatalne przyspieszone z 08.07. na 03.07 :-p
(Tośka - ja chcialam napisac "super";-))
Rewelacja!:tak:

też się cieszę :tak: pan doktor powiedział, że on cały czas się o nas martwi ;-) więc my już nie musimy :-) na chwilę obecną zbuntował się mi sprzęt i nie mogę wstawić zdjęcia :-(

Tośka ten ból cycków to podejrzany :cool2: ja mam ochotę na parówki :-p z ketchupem :-D:-D a tak serio to może letnia woda i miseczka :eek:

palissa testuj w sobotę z porannego. Może masz tak jak ja że mi po 7 dniach dopiero po spźnionej @ wychodziły.

Batonik jeszcze raz gratki :-) nie zamęcz dzisiaj R :-)

palissa testuj w sobotę z porannego. Może masz tak jak ja że mi po 7 dniach dopiero po spźnionej @ wychodziły.

Batonik jeszcze raz gratki :-) nie zamęcz dzisiaj R :-)

Oj Myszko już go do domu poganiam ;-):-D:-D:-D ale niestety idziemy jeszcze do teściowej na imieniny :sorry2: chyba będziemy bardzo zmęczeni :-D:-D:-D

Oj Myszko już go do domu poganiam ;-):-D:-D:-D ale niestety idziemy jeszcze do teściowej na imieniny :sorry2: chyba będziemy bardzo zmęczeni :-D:-D:-D

Myszka dostałaś?!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
(Tośka - ja chcialam napisac "super";-))
Rewelacja!:tak:

sorrryyyyy :p

też się cieszę :tak: pan doktor powiedział, że on cały czas się o nas martwi ;-) więc my już nie musimy :-) na chwilę obecną zbuntował się mi sprzęt i nie mogę wstawić zdjęcia :-(

Tośka ten ból cycków to podejrzany :cool2: ja mam ochotę na parówki :-p z ketchupem :-D:-D a tak serio to może letnia woda i miseczka :eek:

nie pomogła mi zimna woda i miseczka ...

ketchup tez mam w razie coo ;p

bry

Maćku to ta pogoda , mnie spać chce sie boziuuniuu ledwo siedzę , ale jeszcze troszku w pracy i wlanę sobie drzemkę
no to chyba dziś z pól piwka redsika sobie wypiję :-)

Batonik ciesze sie ze wszystko wporząsiu :-)

Tosiu
Nóżki do wody i położyć się a nożki na podusię wyżej

reklama
Do góry