Fenistil ma też działanie usypiające. Tak samo jak Zyrtec i inne leki przeciwalergiczne
![]()
Wiem wiem, ale poki co ma tez lepszy humor i nie drapie sie po buzi, tylko tarl oczka jak mu sie spac chcialo.
A co Twoj Maly ma za alergie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fenistil ma też działanie usypiające. Tak samo jak Zyrtec i inne leki przeciwalergiczne
![]()
No właśnie nie wiem czy ma, czy nie ma... Zaczęło się od zielonych kup, ale to wg lekarzy nie problem. Któregoś dnia zauważyłam w kupie drobinki krwi, myślałam że po truskawkach, ale dzisiaj znów taką kropeczkę zauważyłam, a truskawek nie jadłam od dobrych kilku dni (o tej krwi też mówiłam tydzień temu lekarce, ale powiedziała, że widocznie mu coś nie podeszło i tyle). Poza tym ma taką kaszkę na buzi i szyi, ale nie jest to zaognione, tylko taka nierówna skóra jest... Aha, jeszcze ulewa ostatnio bardziej. Chyba pójdę w środę do lekarki...Wiem wiem, ale poki co ma tez lepszy humor i nie drapie sie po buzi, tylko tarl oczka jak mu sie spac chcialo.
A co Twoj Maly ma za alergie?
No właśnie nie wiem czy ma, czy nie ma... Zaczęło się od zielonych kup, ale to wg lekarzy nie problem. Któregoś dnia zauważyłam w kupie drobinki krwi, myślałam że po truskawkach, ale dzisiaj znów taką kropeczkę zauważyłam, a truskawek nie jadłam od dobrych kilku dni (o tej krwi też mówiłam tydzień temu lekarce, ale powiedziała, że widocznie mu coś nie podeszło i tyle). Poza tym ma taką kaszkę na buzi i szyi, ale nie jest to zaognione, tylko taka nierówna skóra jest... Aha, jeszcze ulewa ostatnio bardziej. Chyba pójdę w środę do lekarki...
A lekarz ci kazał odstawić na początku tylko nabiał, czy od razu wszystkie "podejrzane" produkty?Może to nic takiego, chociaż pamiętasz u mnie też na początku były zielone kupy, no a pozniej pojawila sie mala wysypka, a teraz to juz masakra...u Franka na początku to była taka drobna szorstka kaszka w takich plackach, ale nie zaognionych dopiero sie czerwienilo po kapieli.
To jakiś kryzysowy chlebhmm.. w chlebie, ktory ja jem nie ma ani jajka ani mleka.![]()
Do chleba chyba nie. W skład wchodzą drożdże, mąka, woda, sól i ewentualnie ziarna.To jakiś kryzysowy chleb. A tak serio to nie wiem czy do chleba się dodaje te składniki ;-)