reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Jako doświadczona mama , bo juz od 7 mscy nią jestem:tak: dałam małemu arbuza już ze trzy razy i zajadał sie niesamowicie. Przyssał się do niego i nie chciał puścić:tak:

To, że będzie się zajadał nie miałam żadnych wątpliwości ;D Chociaż u nas ani truskawka ani czerweśnia, ani chrupek furrory nie zrobił....:( Mam bardzo wymagające dziecko tylko jeszcze nie wiem, w którym kierunku ;D
Bardziej chodziło mi o to czy mogą jeść je już teraz dzieci np. które mają delikatne brzuszki lub są alergikami. Chodziło mi o mamy, które mają już starsze dzieci ;D Ale dzięki za odp. ;D

reklama
U nas banan nie szkodzi, mala go uwielbia. Dzis na obiadek była pomidorowa z indykiem i ryzem po 8 m-cu. :zawstydzona/y: Kupiłam bo w składzie nie zauważyłam składnika którego jeszcze nie podałam, oprócz cebuli :-p

Dziewczyny czym wyprac ubranka poplamione od tych nieszczesnych obiadkow ze sloika?????

Kilolek jak tam Michasia jedzenie idzie ??:-)Powiększył swoje menu czy nadal cyc i jabłko ?? Powiedz że coś nowego zjadł, powiedz :-)

Ale np. banany ok 10 msc a w słoiczkach są od 5msc czy 4msc. Któraś z mam pisała, że te w słoiczku są gotowane

Ach no i muszę potwierdzić z tym bananem - u nas to samo mała więcej ulewa i to tak brzydko, jakby zgagę miała.

To ja pisałam o tym bananie bo się na stronce Gerbera zapytałam "ekspertów" :).
Nie dawałam surowego banana, ale po tym gotowanym jest wszystko ok - nam on bardzo smakuje :)

A truskawki są też Gerbera - wczoraj kupiłam - jakiś mus truskawkowo-bananowy, od 6 m-ca. jest tez z owocami cytrusowymi taki.

Jako doświadczona mama , bo juz od 7 mscy nią jestem:tak: dałam małemu arbuza już ze trzy razy i zajadał sie niesamowicie. Przyssał się do niego i nie chciał puścić:tak:

U nas podobnie:tak:

Myslę że musimy same ocenić co jest dla naszego maleństwa a co nie. Wiadomo, kiełbas tłustych i smażonego nie damy czy konserw:-DMi się na szczęście trafił "egzemplarz" który wszystko dobrze znosi, czasem ulewa na coś bardziej np. sok pomarańczowy czy banan.

Ja też zaczęłam wszystko prać w 60 stopniach, w Loveli i przewaznie każda plama schodzi. A jak nie to wrzucam jeszcze raz w nasz Persil, potem w Lovelę i po plamie.

reklama
Do góry