no własnie... ja tez nie daję jajka.. ale biszkopty tak![]()
Witam w klubie ;-)
Dziewczyny, skoro mala je biszkopty to moge jej dac makaron?? Sama bym zrobila hmm??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no własnie... ja tez nie daję jajka.. ale biszkopty tak![]()
mary ale nie kazde dziecko je tyle samo...
ilona moja zupkę pomidorowa własnej roboty je juz od kilku tyg, z ryzem jak i z makaronem![]()
Kobiety
Ktora czesc pora należy dzieciu wprowadzic? - Liscie czy podstawe?
No ale dzidziula to tylko gotowanego chyba co...?I jedno i drugieJa zawsze drobniutko kroje pora calego, dokladnie mieszam i tak doadje do posilkow, salatek.
No ale dzidziula to tylko gotowanego chyba co...?
Alan kaszki nie jada, ale 2x na dobe gesty kleik ryzowy lub kukurydziany-najczesciej na zmiane.
Bylam dzis u naszej dr i pytalam o GLUTEN i ZOLTKO.
Wiem, wiem, wiekszosc z Was juz podaje i jedno i drugie, wiec ja sie martwilam ze zle robie ze nie podalam ani jednego ani drugiego.
no ja jeszcze tez nie podaje
ani glutenu ani zoltka
moj nie jest alergikiem, ale poczekam jeszcze z tym zoltkiem do wizytu u lekarza w polowie miesiaca
jak mozna z tym poczekac to poczekamy jeszcze te dwa tygodnie
Dajcie jakis przepis na ta pomidorowa i jak sie zabrac za pomidorka
mary to też myśl, tylko że moj musi mieć na porcje te 210ml bo i naczej niedojedzony urwis.
na razie ...
8 mleko 210
11 sloiczek owocow
12.30 obiad
i teraz czekam az zachce mleczka bo nie pił od 8 szooook
No widzisz - kolo 14:00 pewnie zje mleczko, kolo 17:00 kaszka, kolo 19:00 mleckzo i spać
tak pi razy drzwi![]()
Bylam dzis u naszej dr i pytalam o GLUTEN i ZOLTKO.
Wiem, wiem, wiekszosc z Was juz podaje i jedno i drugie, wiec ja sie martwilam ze zle robie ze nie podalam ani jednego ani drugiego.