reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
mary ale nie kazde dziecko je tyle samo...

ilona moja zupkę pomidorowa własnej roboty je juz od kilku tyg, z ryzem jak i z makaronem:tak:

No I...?
Nie rozumiem twojego komentarza? czy ja mówie ze każde dziecko ma jeść tyle co Sonia?
Mowa byla o ilości posiłków - no to mówie o zaleznosci ilości posilkow do faktycznego podanego mleka...

Kobiety
Ktora czesc pora należy dzieciu wprowadzic? - Liscie czy podstawe?

Alan kaszki nie jada, ale 2x na dobe gesty kleik ryzowy lub kukurydziany-najczesciej na zmiane.

Bylam dzis u naszej dr i pytalam o GLUTEN i ZOLTKO.

Wiem, wiem, wiekszosc z Was juz podaje i jedno i drugie, wiec ja sie martwilam ze zle robie ze nie podalam ani jednego ani drugiego. :zawstydzona/y:

no ja jeszcze tez nie podaje :)
ani glutenu ani zoltka
moj nie jest alergikiem, ale poczekam jeszcze z tym zoltkiem do wizytu u lekarza w polowie miesiaca
jak mozna z tym poczekac to poczekamy jeszcze te dwa tygodnie

Dajcie jakis przepis na ta pomidorowa i jak sie zabrac za pomidorka :zawstydzona/y:

mary to też myśl, tylko że moj musi mieć na porcje te 210ml bo i naczej niedojedzony urwis.

na razie ...
8 mleko 210
11 sloiczek owocow
12.30 obiad
i teraz czekam az zachce mleczka bo nie pił od 8 szooook

no ja jeszcze tez nie podaje :)
ani glutenu ani zoltka
moj nie jest alergikiem, ale poczekam jeszcze z tym zoltkiem do wizytu u lekarza w polowie miesiaca
jak mozna z tym poczekac to poczekamy jeszcze te dwa tygodnie

Dajcie jakis przepis na ta pomidorowa i jak sie zabrac za pomidorka :zawstydzona/y:

mary to też myśl, tylko że moj musi mieć na porcje te 210ml bo i naczej niedojedzony urwis.

na razie ...
8 mleko 210
11 sloiczek owocow
12.30 obiad
i teraz czekam az zachce mleczka bo nie pił od 8 szooook

No widzisz - kolo 14:00 pewnie zje mleczko, kolo 17:00 kaszka, kolo 19:00 mleckzo i spać ;)
tak pi razy drzwi ;)

reklama

Bylam dzis u naszej dr i pytalam o GLUTEN i ZOLTKO.

Wiem, wiem, wiekszosc z Was juz podaje i jedno i drugie, wiec ja sie martwilam ze zle robie ze nie podalam ani jednego ani drugiego. :zawstydzona/y:

Ja nie daję glutenu do 10-tego m-ca, żółtka też jeszcze nie dałam - może za tydzień.

Alusia przekonała się wreszcie do brokuła - dziś i wczoraj zjadła w sumie cały duży słoik zupki brokułowej z indykiem HIPP :)

Do góry