reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
Nie daję w nocy a kaszki nie daję bo nie chce go zapychać co 4 h dostaje posiłek - starczy.

fajnie, a mi pediatra kazala dawac i mlody ja polubil, tylko u nas 4 h bez jedzonka to duzo, no i maly ma stale pory spania ok11 i po 16 wiec najlepiej mu sie spi po mleku i ciezko to tak sensownie poukladac bez dwoch kasszek ;-) dla mojego glodomorka, on jest ciagle glodny :szok:

Ja próbowałam dawac kilka razy i nie chciał ;-) kaszki. za 2 tygodnie idziemy na bilans to sprawdze jak mu przybyło. Jeżeli jest ok lub troszeczkę spadł na wadze to będzie tak ja teraz- bez kaszki a jeżeli drastycznie albo pediatra bedzie kazał to dam małemu ale nie wiem nawet w których gdzinach poniewaz ma stałe pory karmienia. Najwyżej do mleczka dodam 1-2 łyczeki. Póki co jesteśmy bezkaszkowi :-D.

Edit. Dawałyście może już słioczki po 8m-cu? Ja wczoraj kupiłam małemu niby wszystko to samo tylko czosnek jest nowością

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja raz nie zauważyłam i kupiłam 1 od 10msc:zawstydzona/y:
ale sprawdziłąm skład, makaron, groszek, mięsko, marchew, to wszystko już jadła, tylko por była nowością... no ale mała zjadła , smokowało... i nic jej nie było...

Ja kupilam kilka razy słoiczki po 8 m-cu, pomidorowa z ryzem i schab z jarzynami. Mala jadla jak szalona, żadnych skutków ubocznych.;-)
Wczoraj sama przygotowałam jej zupę pomidorowa: pomidor, ryz , marchew, pietruszka, woda. Pyszna była ;-)

Żółtka jeszcze nie podałam, ale biszkopty mala wcina.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry