reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Wiecie co, tak myślałąm ostatnio o tych Danonkach i zastanawiam się skąd ten ich fenomen - to naprawdę reklama tak wszystkim zakodowała w głowie, że mają tyle wapnia i są takie super zdrowe ? (prawie jak kanapki z Nutellą ;-))

Bo ja sama Danona wcale nie jadam, bo uważam, ze te jogurty ich i serki mają strasznie chemiczny i nienaturalny smak. 100 razy bardziej wolę serek Rolmlecz (w smaku taki jak te z dzieciństwa "z krówką" na sreberku), a jogurty Joguś, albo Jovi.
Jakoś mi się wierzyć nie chce żeby te Danonki mogły być naprawdę zdrowe - to pewnie zwykły słodki serek..
A reklama na dzieci działa - w reklamie mówią, że ten serek jest zdrowy i że będę mieć od niego mocne kości - a mama mówi, że mi go nie kupi, więc mama jest zła i nie chce żeby był zdrowy :-D;-)

reklama
A reklama na dzieci działa - w reklamie mówią, że ten serek jest zdrowy i że będę mieć od niego mocne kości - a mama mówi, że mi go nie kupi, więc mama jest zła i nie chce żeby był zdrowy :-D;-)

O jeny, jakbyś mojej córce z ust te słowa wyjęła! z tym że nie na temat danonków a na temat innych reklamowanych pierdół

no niestety spece od marketingu juz dawno odkryli,ze reklama skierowana do dzieci jest baaardzo skuteczna, bo albo dziecko u rodzica wyprosi,albo taki cyrk w sklepie odstawi,ze dla swietego spokoju rodzice kupuja :baffled:

Tak wiem tylko chodzi mi własnie o słoiczek mały.Mój lubi np dynie a był tylko w tym 125 więc nie wiem co dodac wiecej.

reklama
Do góry