reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Dziewczyny - gratuluję udanych wizyt!

Wiolcia, ale masz giganta:shocked2: Gratulacje:-)
Ja na razie nic nie wiem...do jutra, bo wreszcie mój gin wrócił po chorobie.
Pewnie mi jutro nie zrobi połówkowego - u nas połówkowe robią najczęściej w 22-24 tc. - ale mam nadzieję, że coś zobaczę. Zyję w nieświadomości od połowy maja (ostatniego usg) i jest to dla mnie już trochę irytujące, tym bardziej, ze żadnych ruchów nie czuję:-(
Chcę już zobaczyc mojego synka:wściekła/y:

reklama
Razem z Ogryzkiem ogromnie dziękujemy za miłe słowa :-)
Cristalrose a gdzieś ty się tyle czasu podziewała?? Spokojnie jestem pewna, że jutro zobaczysz na USG kawał chłopa :-D Bardzo się cieszę, że twój lekarz wreszcie wrócił! Możesz odetchnąć z ulgą zwłaszcza że zastępczyni nie była zbyt dobra. O której masz wizytę??

HEj.
Rzadziej bywałam bo miałam kocioł w pracy - przed urlopem chcieli mnie wykorzystać na maksa :dry:

Wizytę mam o 13.00 i oczywiście napiszę co i jak:-)
Już jestem cała w nerwach, bo nie mam żadnych sygnałów od mojego synka, żadnego kopniaczka, musnięcia, bąbelka....nic:-(

Kochana - wydaje ci się tylko, że synek nie daje znaków życia ;) Stara się biedny jak może ale gdy w 22 tc podrośnie o te kilka cm to wtedy już wszystko dokładnie poczujesz :)
Czekam na relacje :)

reklama
Do góry