reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Antylopka będziesz musiała jej wytłumaczyć jak to cudownie miec siostrzyczkę;-)

Cristalrose i gdzie się podziewasz?? już po 17:-p

udało mi się umówić na USG połówkowe :-) Idziemy 26 lipca :-)

reklama
gufi - mam nadzieję, że jej się spodoba:) Ona chce braciszka, nie wiem co zrobi, jak się okaże, że to siostrzyczka w brzuszku mieszka...

moja niby twierdzi, ze wszystko jedno, ale wiem, ze woli siostrzyczke :tak: dzis w przychodni byl taki 1,5 roczniak chlopczyk, ktory biegal jak oszalaly krzyczal caly czas. Ninka mowi do mnie na ucho: mamo, mam nadzieje, ze nasz dzidzius nie bedzie takim wariatem :-D

Dokładnie WIolciu:) Super:)

No ale gdzie ta Cristalrose ze swoją relacją?? ...pewnie poszła na lody dla ochłody po wizycie, w ramach uczczenia tego że wszystko z jej dzieciaczkiem ok:)

wiolcia to superaśnie, że Ci się udało!!!

antylopka ja mam usg połówkowe 21 lipca i też chcę zabrać mojego małego Łosia:) Całą bandą planujemy iść. Tylko spytam najpierw gina, czy mu to nie będzie przeszkadzało bo chyba ciężko może być mu się skupić:-D

No ale gdzie ta Cristalrose ze swoją relacją?? ...pewnie poszła na lody dla ochłody po wizycie, w ramach uczczenia tego że wszystko z jej dzieciaczkiem ok:)

Niewiele się pomyliłaś ewwe:-D
Poszłam do smyka - bo tam wyprzedaże (hmm... powiedzmy:dry:) i w tej euforii po wizycie zakupiłam welurowy kaftanik i pajacyk:-D

Dziewczyny dzięki za kciuki, wszystko jest ok.
Mój synek (już na 100%) waży 280 g i ma się dobrze - wierci się i ochoczo macha siusiaczkiem - nie sposób nie zauważyc płci:-D "wzrostu" nie znam bo ciężko było zmierzyc- ale z innych pomiarów wychodzi 19 t. 3 dz.
Najlepsze, że usg miałam za darmo - bo pan doktor, który mnie strasznie przepraszał, za swoją nieobecnośc w związku z chorobą (jakbym miała jakieś pretensje...) stwierdził, że mam na wakacje jechac spokojna. No to jadę:-)

Śmiesznie nawet było, bo pytał jak się czuję, na co ja - ok, nic mi nie dolega, po czym zdjełam buty do badania, a tu zamiast stóp mam baleroniki ze śladami po paskach sandałów:szok: Strapił się biedny, ale kazał pic dużo wody i spacerowac. Ja myślę, że to przez ten upał tak mi nogi spuchły...

Usg połówkowe mam 2.08, a więc to już będzie 23 tc z hakiem - widzisz Wiolcia - jakoś dla mojego gina to nie za późno.... super, że i tobie udało się zapisac:-)

No dobra koniec gadania. Przedstawiam Wam niesamowity portret mojego synka:
SG206529.jpg

wowwww!! jaki on jest śliczny!!:-):-) czy ja dobrze widzę, że kciuka trzyma w ustach?? :-):-) GRATULUJĘ SYNECZKA ! Teraz razem będziemy rozmyślać jaki pistolet kupić dziecku do zabawy :-D Widzę, że Mały juz nie taki mały i nieźle sobie waży :tak:
ogromnie (co widać:zawstydzona/y:) cieszę się, że na wizycie wszystko przebiegło dobrze i że lekarz taki fajny :tak: nie martw się stopami - mnie też spuchły i myślę że upał jest winien wszystkiego. W końcu mi i palce popuchły.

reklama
Cristalrose ale suuuper:) No i jak fajnie że chłopczyk:D kurczę też z niego niezły kolos, i zdjęcie super po prostu:D Gratulacje przeogromniaste!!

Do góry