reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się w ten przepiękny niedzielny poranek... :-)

u nas już się robi sauna idę więc brać zimny prysznic i szykować śniadanko... :)

Miłego dnia!

reklama
witam i ja porannie
my juz od 6 na nogach bo się Mikołajowi spanie przestawiło i wstaje o 6:baffled::baffled::baffled::baffled:

madziara mięsko robiłam do obiadu, w sumie wystarczy na kilka biadków bo naszykowałam udka z kurczaka, karkówke i żeberka:tak::tak::tak:
lece sie maruda zajęć bo coś piskoli;-);-);-);-)

misia dzięki:tak::tak:

miłego dnia życzę

Witam niedzielnie :)
Strasznie goracy dzien sie zapowiada!
madziarka z tego co pamietam Wy mieszkacie na poddaszu, to narrprawde nie do wytrzymania w takie upaly :( moze warto skorzystac z zaproszenia Madzienki :):)
misia super, ze udal sie wypad na basen:):) koniecznie podziel sie fotkami, jak je tylko zgrasz :)
Milej niedzieli :D:D:D

Hej :)

Wróciliśmy wczoraj późno, nadal z jednym dzieckiem. Maja zażyczyła sobie tylko żeby dowieźć jej ubrania....
No i to tyle, Magda prosi mnie o poczytanie ;)

Witajcie
misia2010 cieszę się że wyjazd na basen udany.:tak: Super że Natalce się podobało.
fogia 100 lat dla małża! A tej zimniej wody szczerze współczuję, nawet w takie upały.
madziara78 a byliście wczoraj na starówce?
shenen to dobrze że Mai podoba się u babci, a babcia też pewnie zadowolona:tak:
My wczoraj byliśmy na zakupach w Arkadii, kupiłam ubranek Kubusiowi a sobie tylko piżamę. Później byliśmy na starówce, pod pałacem prezydenckim i jak wróciliśmy zdążyłam Kubę wykąpać i zasnął:tak: Dzisiaj też już po spacerku, oczywiście pół piaskownicy przyniósł do domu:laugh2: Teraz śpi, ja lecę pod prysznic. Małż na egzaminie. Jak wróci może jeszcze wyskoczymy do centrum a później do domku żeby na mecz zdążyć. Miłego dzionka:-)

jeśli można wiedzieć, co to za cyferki??:sorry2:
a jak z mdłościami?

cyferki ?? -> księgowość ;)

z mdłościami zależy od dnia :) ale już jest lepiej niż było ;)

dopiero wróciliśmy do domu .... padam .... dzisiaj u teściów na działce było 43 stopnie na słońcu!! :szok:

a teraz fotka brzusia :) robiona na szybko ;-)

cyferki ?? -> księgowość ;)

z mdłościami zależy od dnia :) ale już jest lepiej niż było ;)

dopiero wróciliśmy do domu .... padam .... dzisiaj u teściów na działce było 43 stopnie na słońcu!! :szok:

a teraz fotka brzusia :) robiona na szybko ;-)

Superowy brzusio:tak::tak::tak:
my dziś też prawie cały dzień na dworze, na baseniku...a teraz mecz:-D:-D:-D
zaraz mykam na :ninja2:;-);-)

Witam i ja, byliśmy na grillu u teściów, otem z Julem się położyłam i spaliśmy ponad 4 godziny:-p:szok::cool::cool:.
Podebrałam teściowej ogórków:-p:-p i jutro robota mnie czeka a i plecki ładnie zaczerwieniły się:tak::rofl2:.
Karlita, promieniejesz, widać że ciąża Ci służy;-):tak:.
Shenen, przybij piątkę - Olek też jeszcze został u dziadków, mimo,że kuzyni wczoraj wyjechali - we wtorek( za 2 nocki - bo on wszystko na nocki przelicza:tak::-D) ma jechać z dziadkiem świnie na skup wieźć:tak::-).
Fogia, wiedzieli kiedy zrobić remont jednej z głównych ulic Chełma:angry::crazy:, w zalewie na Żółtańcach woda cieplejsza niż w kranie ale samochody to stały nawet koło browaru:tak::tak::-D:-D.
mamamanu
, nie czytaj zaległych tylko na bieżąco pisz;-):tak:.

Witam wieczorową porą
dziękuję w imieniu męża za życzenia.
A tak swoją drogą, decyzja o robieniu imprezki u babci była najlepsza na świecie. U mnie w domu sauna, a u babci lepiej niż z klimą. :-D:-D
No i co najważniejsze - mamy nareszcie ciepłą wodę.

karlita kochana ślicznie wyglądasz!!!!
Fogia, wiedzieli kiedy zrobić remont jednej z głównych ulic Chełma:angry::crazy:, w zalewie na Żółtańcach woda cieplejsza niż w kranie ale samochody to stały nawet koło browaru:tak::tak::-D:-D.
no widzisz jak to jest, rondo za wiaduktem też było zamknięte.
A co do zalewu to nigdy tam nie byłam i się nie wybieram. To nie miejsce dla mnie nawet za milion dolarów, czułabym się jak w big brother'ze. :no: Wystarczy, że mam to towarzystwo w pracy.

reklama
maltanka a co Ty pod ZG robilas, ze pisalas, ze to Twoje strony, mi sie wydawalo, ze z K. jestes:dry:

sienio, ale to karlita była pod ZG nie ja:no: ja z K jestem, dobrze myślałaś:-)

tekst z W-wą dobry:-D:-D:-D

Od kiedy odsmoczkowywałyscie wasze pociechy ??????

mój bezsmoczkowy, więc nie pomogę

heloł

wpadłam najpierw :ninja2: i już nie chce mi się za bardzo czytać, jutro nadrobie:zawstydzona/y:
ach co mi się jeszcze rzuciło w oczy to brzusio karlity

karlita ślicznie:tak:

Do góry