reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
a co to? podziel się przepisem!

Chetnie, tylko jak zapytam dokladnie mamy, ale byly pyszne i podobno bardzo proste do zrobienia:) Obiecuje wypytac na dniach:)

Hej ciotki - przepraszam za tak długą ciszę, ale takie hyce, że nic kompletnie po powrocie z pracy mi się nie chciało:-(..do tego jeszcze nudności, bóle głowy itd..przy Marysi tak nie miałam..Ale niestety, nie nacieszyłam się długo tą drugą ciążą, ponieważ jutro ide do szpitala na czyszczenie - już koło 8 tygodnia jest, a nadal nie ma zarodka, albo był i obumarł:-:)-(.wczoraj byłam u ginekolog i nadal jest tylko pęcherzyk żóltkowy, a nic innego..Betahcg też nie rośnie, jak powinna..więc to na tyle niestety:-(..

A tak poza tym, to sto lat dla wszystkich dzieciaczków - 8 i 9-miesięcznych, których rocznice przegapiłam:-)!!!

Strasznie wspolczuje...

A my juz po plazy, heh bylo jednak zimno i wietrznie, takze mala byla w czapce a ja w swetrze, ale i tak bylo fajnie:) a te szkockie dzieciaki sie kapaly w lodowatej wodzie, brrr.... oni tu hartuja dzieci od maluskiego, az patrzec nie moglam bo wtedy jeszcze zimniej mi sie robilo hehe.

Pianistka u nas w Pl kąpanie się dzieci w lodówie to standard :-D My jak przyjeżdzamy do Karwi w marcu czy kwietniu czy pażdzierniku to Julia zawsze do pasa sie pomoczy:tak:
Teraz tez przelewam wodę z morza do basenu i wkładam tam Asię - nie protestuje, choć woda zimna.

Witajcie,
wczoraj wrócilismy z wakacji w agro. Było niesamowiecie leniwie!!!!!!!! wypoczełam:-)maz bardzo mnie odciazył i mam naładowane akumulatory;-)nie wiem kiedy Was nadrobie wiec po krótce napisze co u nas;
-Antek zrobił furore kapiac sie i nurkujac w jeziorze;
-pije juz z kubka kapka bez oporów i z checia- koniec walki
-pokochał psy i kury , ale krów sie boi- tak jak i trawy- nie rusza sie poza koc , bo trawa gryzie.
To tak po krótce jak cos mi sie przypomni to napisze na odpowiednich watkach:-)

Martolinka a powiedz mi coś więcej o tym gospodarstwie bo tak myśle żeby się wybrać w sierpniu.

A co do trawy - to Asia to stary zjadacz trawy, liści i gałęzi:baffled:

No teraz to własnie zauważyłam i też się zastanawiam...i czemu Ty tym modem nie jestes? Kamcia nie ma czasu może Ty byś napisała do tamtej dziewczyny?

Dziunka to takie gospodarstwo i mieszkla sie jak u ciotki- cokolwiek to znaczy. Jezeli chodzi o komfory to szału nie ma , ale jest gdzie spac , obiady sa, gdzie sniadanie zrobic. Panuje taka rodzinna atmosfera:-D to wies Gołczewo -16km od Bytowa

reklama
Hej ciotki - przepraszam za tak długą ciszę, ale takie hyce, że nic kompletnie po powrocie z pracy mi się nie chciało:-(..do tego jeszcze nudności, bóle głowy itd..przy Marysi tak nie miałam..Ale niestety, nie nacieszyłam się długo tą drugą ciążą, ponieważ jutro ide do szpitala na czyszczenie - już koło 8 tygodnia jest, a nadal nie ma zarodka, albo był i obumarł:-:)-(.wczoraj byłam u ginekolog i nadal jest tylko pęcherzyk żóltkowy, a nic innego..Betahcg też nie rośnie, jak powinna..więc to na tyle niestety:-(..

A tak poza tym, to sto lat dla wszystkich dzieciaczków - 8 i 9-miesięcznych, których rocznice przegapiłam:-)!!!

maxwell bardzo mi przykro ale głowa do góry młoda jeszcze jesteś więc dzieci jeszcze możesz mieć mnóstwo

Pianistka u nas w Pl kąpanie się dzieci w lodówie to standard :-D

oj u nas na południu dzieci w zimnej wodzie nie kąpiemy to tylko tam na górze :p:p

Witajcie,
wczoraj wrócilismy z wakacji w agro. Było niesamowiecie leniwie!!!!!!!! wypoczełam:-)maz bardzo mnie odciazył i mam naładowane akumulatory;-)nie wiem kiedy Was nadrobie wiec po krótce napisze co u nas;
-Antek zrobił furore kapiac sie i nurkujac w jeziorze;
-pije juz z kubka kapka bez oporów i z checia- koniec walki
-pokochał psy i kury , ale krów sie boi- tak jak i trawy- nie rusza sie poza koc , bo trawa gryzie.
To tak po krótce jak cos mi sie przypomni to napisze na odpowiednich watkach:-)

oj kochana to super że wypoczęłaś więc teraz dawaj zdjęcia nowej fryzury henny etc etc :-)

a do kogo to trzeba napisać??

Do góry