reklama
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
a co to? podziel się przepisem!
Chetnie, tylko jak zapytam dokladnie mamy, ale byly pyszne i podobno bardzo proste do zrobienia
Hej ciotki - przepraszam za tak długą ciszę, ale takie hyce, że nic kompletnie po powrocie z pracy mi się nie chciało:-(..do tego jeszcze nudności, bóle głowy itd..przy Marysi tak nie miałam..Ale niestety, nie nacieszyłam się długo tą drugą ciążą, ponieważ jutro ide do szpitala na czyszczenie - już koło 8 tygodnia jest, a nadal nie ma zarodka, albo był i obumarł:--(.wczoraj byłam u ginekolog i nadal jest tylko pęcherzyk żóltkowy, a nic innego..Betahcg też nie rośnie, jak powinna..więc to na tyle niestety:-(..
A tak poza tym, to sto lat dla wszystkich dzieciaczków - 8 i 9-miesięcznych, których rocznice przegapiłam:-)!!!
Strasznie wspolczuje...
A my juz po plazy, heh bylo jednak zimno i wietrznie, takze mala byla w czapce a ja w swetrze, ale i tak bylo fajnie
D
dziunka24.
Gość
Pianistka u nas w Pl kąpanie się dzieci w lodówie to standard
My jak przyjeżdzamy do Karwi w marcu czy kwietniu czy pażdzierniku to Julia zawsze do pasa sie pomoczy
Teraz tez przelewam wodę z morza do basenu i wkładam tam Asię - nie protestuje, choć woda zimna.

Teraz tez przelewam wodę z morza do basenu i wkładam tam Asię - nie protestuje, choć woda zimna.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
wczoraj wrócilismy z wakacji w agro. Było niesamowiecie leniwie!!!!!!!! wypoczełam:-)maz bardzo mnie odciazył i mam naładowane akumulatory;-)nie wiem kiedy Was nadrobie wiec po krótce napisze co u nas;
-Antek zrobił furore kapiac sie i nurkujac w jeziorze;
-pije juz z kubka kapka bez oporów i z checia- koniec walki
-pokochał psy i kury , ale krów sie boi- tak jak i trawy- nie rusza sie poza koc , bo trawa gryzie.
To tak po krótce jak cos mi sie przypomni to napisze na odpowiednich watkach:-)
wczoraj wrócilismy z wakacji w agro. Było niesamowiecie leniwie!!!!!!!! wypoczełam:-)maz bardzo mnie odciazył i mam naładowane akumulatory;-)nie wiem kiedy Was nadrobie wiec po krótce napisze co u nas;
-pokochał psy i kury , ale krów sie boi- tak jak i trawy- nie rusza sie poza koc , bo trawa gryzie.
D
dziunka24.
Gość
Martolinka a powiedz mi coś więcej o tym gospodarstwie bo tak myśle żeby się wybrać w sierpniu.
A co do trawy - to Asia to stary zjadacz trawy, liści i gałęzi
A co do trawy - to Asia to stary zjadacz trawy, liści i gałęzi

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
dziewczyny czemu niektore z was maja tematy postów SAMOPOCZUCIE LISTOPADóWEK ?
D
dziunka24.
Gość
No teraz to własnie zauważyłam i też się zastanawiam...i czemu Ty tym modem nie jestes? Kamcia nie ma czasu może Ty byś napisała do tamtej dziewczyny?
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
. . .No teraz to własnie zauważyłam i też się zastanawiam...i czemu Ty tym modem nie jestes? Kamcia nie ma czasu może Ty byś napisała do tamtej dziewczyny?
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziunka to takie gospodarstwo i mieszkla sie jak u ciotki- cokolwiek to znaczy. Jezeli chodzi o komfory to szału nie ma , ale jest gdzie spac , obiady sa, gdzie sniadanie zrobic. Panuje taka rodzinna atmosfera
to wies Gołczewo -16km od Bytowa

reklama
A
aga4444
Gość
Hej ciotki - przepraszam za tak długą ciszę, ale takie hyce, że nic kompletnie po powrocie z pracy mi się nie chciało:-(..do tego jeszcze nudności, bóle głowy itd..przy Marysi tak nie miałam..Ale niestety, nie nacieszyłam się długo tą drugą ciążą, ponieważ jutro ide do szpitala na czyszczenie - już koło 8 tygodnia jest, a nadal nie ma zarodka, albo był i obumarł:--(.wczoraj byłam u ginekolog i nadal jest tylko pęcherzyk żóltkowy, a nic innego..Betahcg też nie rośnie, jak powinna..więc to na tyle niestety:-(..
A tak poza tym, to sto lat dla wszystkich dzieciaczków - 8 i 9-miesięcznych, których rocznice przegapiłam:-)!!!
maxwell bardzo mi przykro ale głowa do góry młoda jeszcze jesteś więc dzieci jeszcze możesz mieć mnóstwo
Pianistka u nas w Pl kąpanie się dzieci w lodówie to standard![]()
oj u nas na południu dzieci w zimnej wodzie nie kąpiemy to tylko tam na górze
Witajcie,
oj kochana to super że wypoczęłaś więc teraz dawaj zdjęcia nowej fryzury henny etc etc :-)
. . .
a do kogo to trzeba napisać??