reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich Solenizantów urodziny.jpg

maxwell80 bardzo mi przykro ,ale wszystko jeszcze przed Tobą :tak: to od stycznia trzymam kciuki żeby się powiodło ;-)

reklama
Mam info od Katrenki :)

nie udziela sie na forum bo neta i czasu nie ma ... podobno Amelka łobuziara sie zrobila i lubi być w centrum zainteresowania :D ... pojawiły się tez dwie dolne jedynki :))) <GRATULUJEMY> Napisała tez ze bratanica wraca do zdrowia i toczą wojnę z Amelka o zabawki :D wspomniała tez ze nie jest zdenerwowana przed weselem :))))))))
no i macie pozdrowienia od Niej :)

Dziś kończymy 8 m-cy :-)

Mary gratulacje dla Madzi, i dumnej cioci ;-)

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów ;-)

Sto latek !!!!! Duzo zdrowka

Już 8 miesiecy :szok: kiedy to zleciało Sto lat dużo duzo usmiechu
Haha, a jak cicho siedziałaś, nic nie mówiłaś że się spóźnia:-D KASIA to Ty tego nie wiedziałaś?:szok:;-)

Przykro mi Maxwell, nacierpiałaś się biedulko, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;-)
Cieszcie się teraz Marysią, a od stycznia AKCJA ;-)

Dziewczyny, teraz uświadomiłam sobie że zawsze zapominam życzyć Sto Lat wszystkim dzieciaczkom. A więc w ramach przeprosin:

Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden miesiąc więcej :)

Wszystkim dzieciaczkom dużo słonka i radości
życzą
e-ciotka Dziunka i e-kuzynka Joasia :-D

Dziunka po pisaniu bajki wziela sie za wiersze ;-)

Ślicznie dziekujemy za życzonka

A gdzie cie wczoraj wcielo ???????????
czekalysmy dzisiaj na ciebie w Sopocie?

Marta siedziala cicho bo stracha miala :-D no nie ma co zapeszac przed czasem :-)

Mam info od Katrenki :)

nie udziela sie na forum bo neta i czasu nie ma ... podobno Amelka łobuziara sie zrobila i lubi być w centrum zainteresowania :D ... pojawiły się tez dwie dolne jedynki :))) <GRATULUJEMY> Napisała tez ze bratanica wraca do zdrowia i toczą wojnę z Amelka o zabawki :D wspomniała tez ze nie jest zdenerwowana przed weselem :))))))))
no i macie pozdrowienia od Niej :)
Dziekujemy za pozdrowienia i gratulujemy Amelkowych postępków :-)
Kochane posiadaczki Polsatu cyfrowego ;P mamy dostepny kanał Discovery Travel&Living :D na kanale 98 ;P ok. 22 Ciaza z zaskoczenia :D
na Cyfra+ kanał 78 :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry