reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Mam info od Katrenki
nie udziela sie na forum bo neta i czasu nie ma ... podobno Amelka łobuziara sie zrobila i lubi być w centrum zainteresowania
... pojawiły się tez dwie dolne jedynki
)) <GRATULUJEMY> Napisała tez ze bratanica wraca do zdrowia i toczą wojnę z Amelka o zabawki
wspomniała tez ze nie jest zdenerwowana przed weselem
)))))))
no i macie pozdrowienia od Niej
nie udziela sie na forum bo neta i czasu nie ma ... podobno Amelka łobuziara sie zrobila i lubi być w centrum zainteresowania
no i macie pozdrowienia od Niej
Kasiiula
Kochane posiadaczki Polsatu cyfrowego ;P mamy dostepny kanał Discovery Travel&Living
na kanale 98 ;P ok. 22 Ciaza z zaskoczenia 
E
etna36
Gość
Dziś kończymy 8 m-cy :-)
Mary gratulacje dla Madzi, i dumnej cioci ;-)
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów ;-)
Sto latek !!!!! Duzo zdrowka
Już 8 miesiecy

Haha, a jak cicho siedziałaś, nic nie mówiłaś że się spóźniaKASIA to Ty tego nie wiedziałaś?
;-)
Przykro mi Maxwell, nacierpiałaś się biedulko, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;-)
Cieszcie się teraz Marysią, a od stycznia AKCJA ;-)
Dziewczyny, teraz uświadomiłam sobie że zawsze zapominam życzyć Sto Lat wszystkim dzieciaczkom. A więc w ramach przeprosin:
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden miesiąc więcej
Wszystkim dzieciaczkom dużo słonka i radości
życzą
e-ciotka Dziunka i e-kuzynka Joasia
Dziunka po pisaniu bajki wziela sie za wiersze ;-)
Ślicznie dziekujemy za życzonka
A gdzie cie wczoraj wcielo ???????????
czekalysmy dzisiaj na ciebie w Sopocie?
Marta siedziala cicho bo stracha miala

Dziekujemy za pozdrowienia i gratulujemy Amelkowych postępków :-)Mam info od Katrenki![]()
nie udziela sie na forum bo neta i czasu nie ma ... podobno Amelka łobuziara sie zrobila i lubi być w centrum zainteresowania... pojawiły się tez dwie dolne jedynki
)) <GRATULUJEMY> Napisała tez ze bratanica wraca do zdrowia i toczą wojnę z Amelka o zabawki
wspomniała tez ze nie jest zdenerwowana przed weselem
)))))))
no i macie pozdrowienia od Niej![]()
na Cyfra+ kanał 78Kochane posiadaczki Polsatu cyfrowego ;P mamy dostepny kanał Discovery Travel&Livingna kanale 98 ;P ok. 22 Ciaza z zaskoczenia
![]()

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane posiadaczki Polsatu cyfrowego ;P mamy dostepny kanał Discovery Travel&Livingna kanale 98 ;P ok. 22 Ciaza z zaskoczenia
![]()
na kablowce MM kanal 294
D
dziunka24.
Gość
A gdzie cie wczoraj wcielo ???????????
czekalysmy dzisiaj na ciebie w Sopocie?
Nic o tym nie wiem...

Kasiiula
haha to zapraszam na czata na wspólne ogladanie hahah
E
etna36
Gość
Nic o tym nie wiem...![]()
kilka stron wczesniej marta pisala i na spotkaniach cie nawolywalysmy hihihi (ale wymyslilam trudne slowo)
a tu kamieniem w wode, zaluj ominal cie pyszny bambus i wylegiwanie sie na trawce :-)
reklama
D
dziunka24.
Gość
A od czego jest telefon?