reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelina nieeee niezostawiajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nasssssssssssssss zostań z nami warjatami !!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ewcia - to chyba do sorbka miało być a nie do mnie :-)

Spadam obiad robić dalej. Mąż już w domciu i bardzo się cieszę :-D

a co miało być do Sorbka ?? ;-)

kurcze za 1,5 godzinki wychodze z pracy - juz bym chciała byc po wizycie - wim ze marudze ale sie stresuje jak przed maturą :-D

yyyy no właśnie :D:D
to w takim razie już jestem cichutko jak myszka !!!

11 dni do testuuuuuuuuu !!!!

a potem urlop nad morzem, mam nadzieję że fasolka pojedzie z Nami do Ustki :-))))

s

Hej,dziewczyny po jakim czasie robicie test ciążowy,dopiero w terminie @??,ja musze czekac jeszcze 12 dni:(,juz bym chciała wiedzieć.Ja tez planuje wakacje w sierpniu i tez mam nadzieje ze pojedziemy we 3 , jak mój mąż i mój brzuszek:pP

malami2010 - jestem w takiej samej sytuacji, to @ zostało 11-12 dni !!!!
Czekamy razem ???
czujesz już coś ??
miałam się nie wkręcać ale zapytać mi wolno :-)
pzdr

yyyy no właśnie :D:D
to w takim razie już jestem cichutko jak myszka !!!

11 dni do testuuuuuuuuu !!!!

a potem urlop nad morzem, mam nadzieję że fasolka pojedzie z Nami do Ustki :-))))

s
nie no nie chodzi o to żebyś była cichutko ale co będziesz pić syrop żeby zajść w ciąże ???? bez przesadyzmu :) wiem że to jest mega trudne ale musisz sie po prostu uzbroić w cierpliwość :) - chyba w ten sposub ją ćwiczymy zanim sie dziecko pojawi :):):):) mama nadzieje że wakacje będziecie mieć w 3-kę :)

Hej,dziewczyny po jakim czasie robicie test ciążowy,dopiero w terminie @??,ja musze czekac jeszcze 12 dni:(,juz bym chciała wiedzieć.Ja tez planuje wakacje w sierpniu i tez mam nadzieje ze pojedziemy we 3 , jak mój mąż i mój brzuszek:pP
hej wczesniej możesz robić ale szczeze wątpie czy wyjdzie najlepiej robić w dniu @ albo jeszcze puźniej - ale zdaje sobie sprawe że to prawie niewykonalne bo wszystkie jesteśmy mega niecierpliwe :)

nie no syropów bym nie piła - głupia nie jestem :-)
Pytałam tylko o opinie!
Pewnie są i takie co piły go litrami
jedna z moich koleżanek swojemu mężowi kazała łykać kwas foliowy!!!!
Co Wy na to ???????

Zanka07, a co mężczyźni łykać kwasu foliowego nie mogą?? A mogą...jak najbardziej, kwas fol. bardzo dobrze wpływa na "armię"! Mój małżonek łyka 2 razy 2 15mg według zaleceń lekarza...nic w tym dziwnego...

reklama
20stron od wczorajszego wieczora!!!!
Oszalałyście?
Żeby oszczędzić wymieniania DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE GRATULACJĘ LASKI:-D
Ja dziś z rana pobiegłam na powtórną betkę ,ale wynik dopiero jutro o 7 rano będzie grrrr:wściekła/y:
Zważyłam i zmierzyłam się przy okazji heh podobno mam 168cm ha ha ,a odkąd pamiętam zatrzymałam się na 165cm. I ważę 38kg80dag muszę sobie zostawić pomiary dla Gina. Ciekawe ile w tej ciąży mi przybędzie. Znów ten upał się robi :wściekła/y:
Ale zrobiłam już zakupy i jest ok bo mam co potrzebuję ,mocarelle dopadłam i sałataczkę z nią zrobię aż ślinka mi cieknie :tak:do tego filet z kurczaka w sosie śmietanowo ziołowym mmmmm obiadek mniam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry