- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ewcia - to chyba do sorbka miało być a nie do mnie :-)
Spadam obiad robić dalej. Mąż już w domciu i bardzo się cieszę![]()
a co miało być do Sorbka ?? ;-)
kurcze za 1,5 godzinki wychodze z pracy - juz bym chciała byc po wizycie - wim ze marudze ale sie stresuje jak przed maturą

zanka07
Fanka BB :)
yyyy no właśnie 

to w takim razie już jestem cichutko jak myszka !!!
11 dni do testuuuuuuuuu !!!!
a potem urlop nad morzem, mam nadzieję że fasolka pojedzie z Nami do Ustki :-))))
s
a potem urlop nad morzem, mam nadzieję że fasolka pojedzie z Nami do Ustki :-))))
s
malami2010
Hej,dziewczyny po jakim czasie robicie test ciążowy,dopiero w terminie @??,ja musze czekac jeszcze 12 dni
,juz bym chciała wiedzieć.Ja tez planuje wakacje w sierpniu i tez mam nadzieje ze pojedziemy we 3 , jak mój mąż i mój brzuszek
P
zanka07
malami2010 - jestem w takiej samej sytuacji, to @ zostało 11-12 dni !!!!
Czekamy razem ???
czujesz już coś ??
miałam się nie wkręcać ale zapytać mi wolno :-)
pzdr
Czekamy razem ???
czujesz już coś ??
miałam się nie wkręcać ale zapytać mi wolno :-)
pzdr
maryla86
nie no nie chodzi o to żebyś była cichutko ale co będziesz pić syrop żeby zajść w ciąże ???? bez przesadyzmuyyyy no właśnie
s
hej wczesniej możesz robić ale szczeze wątpie czy wyjdzie najlepiej robić w dniu @ albo jeszcze puźniej - ale zdaje sobie sprawe że to prawie niewykonalne bo wszystkie jesteśmy mega niecierpliweHej,dziewczyny po jakim czasie robicie test ciążowy,dopiero w terminie @??,ja musze czekac jeszcze 12 dni,juz bym chciała wiedzieć.Ja tez planuje wakacje w sierpniu i tez mam nadzieje ze pojedziemy we 3 , jak mój mąż i mój brzuszek
P
zanka07
nie no syropów bym nie piła - głupia nie jestem :-)
Pytałam tylko o opinie!
Pewnie są i takie co piły go litrami
jedna z moich koleżanek swojemu mężowi kazała łykać kwas foliowy!!!!
Co Wy na to ???????
Pytałam tylko o opinie!
Pewnie są i takie co piły go litrami
jedna z moich koleżanek swojemu mężowi kazała łykać kwas foliowy!!!!
Co Wy na to ???????
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Zanka07, a co mężczyźni łykać kwasu foliowego nie mogą?? A mogą...jak najbardziej, kwas fol. bardzo dobrze wpływa na "armię"! Mój małżonek łyka 2 razy 2 15mg według zaleceń lekarza...nic w tym dziwnego...
reklama
Marcepanek
20stron od wczorajszego wieczora!!!!
Oszalałyście?
Żeby oszczędzić wymieniania DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE GRATULACJĘ LASKI
Ja dziś z rana pobiegłam na powtórną betkę ,ale wynik dopiero jutro o 7 rano będzie grrrr
Zważyłam i zmierzyłam się przy okazji heh podobno mam 168cm ha ha ,a odkąd pamiętam zatrzymałam się na 165cm. I ważę 38kg80dag muszę sobie zostawić pomiary dla Gina. Ciekawe ile w tej ciąży mi przybędzie. Znów ten upał się robi
Ale zrobiłam już zakupy i jest ok bo mam co potrzebuję ,mocarelle dopadłam i sałataczkę z nią zrobię aż ślinka mi cieknie
do tego filet z kurczaka w sosie śmietanowo ziołowym mmmmm obiadek mniam.
Oszalałyście?
Żeby oszczędzić wymieniania DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE GRATULACJĘ LASKI

Ja dziś z rana pobiegłam na powtórną betkę ,ale wynik dopiero jutro o 7 rano będzie grrrr

Zważyłam i zmierzyłam się przy okazji heh podobno mam 168cm ha ha ,a odkąd pamiętam zatrzymałam się na 165cm. I ważę 38kg80dag muszę sobie zostawić pomiary dla Gina. Ciekawe ile w tej ciąży mi przybędzie. Znów ten upał się robi

Ale zrobiłam już zakupy i jest ok bo mam co potrzebuję ,mocarelle dopadłam i sałataczkę z nią zrobię aż ślinka mi cieknie

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: