reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

natalineczka juz zrobilam foteczki tatuazu, zostal skonczony jeszcze dzis:-)
ale wkleje pozniej jak wgram na kompa:tak:
a co dfo wzoru my poszlismy do takiego kolesia (polaka) i sami powiedzielizmy jak ma to mniej wiecej wygladac a on w niecale 30 min wyrysowal z glowy takiego smoka D na rece jak nam sie wlasnie podobal:tak: zdolny koles:-)

luna spoko hehehe :-D nic sie nie stalo....;-)

a kto ma urodzinki?? nie chce skladac zyczen nie wiedzac komu:zawstydzona/y:

akwarium zakupione , jeszcze tylko rybki nawpuszczac bo czekaja az woda bedzie w sam raz, poki co lece sprzatac, wpadlam tylko na chwile:-D

reklama
natalineczka juz zrobilam foteczki tatuazu, zostal skonczony jeszcze dzis:-)
ale wkleje pozniej jak wgram na kompa:tak:
a co dfo wzoru my poszlismy do takiego kolesia (polaka) i sami powiedzielizmy jak ma to mniej wiecej wygladac a on w niecale 30 min wyrysowal z glowy takiego smoka D na rece jak nam sie wlasnie podobal:tak: zdolny koles:-)

luna spoko hehehe :-D nic sie nie stalo....;-)

a kto ma urodzinki?? nie chce skladac zyczen nie wiedzac komu:zawstydzona/y:

akwarium zakupione , jeszcze tylko rybki nawpuszczac bo czekaja az woda bedzie w sam raz, poki co lece sprzatac, wpadlam tylko na chwile:-D

urodzinki trzecie ma córeczka nasze ani 26.07:tak::tak::tak::tak:

hej hej

ktos tu robi grila i takie zapachy ida ze szok
mmmmmmmmm
az slina mi sie zbiera:tak::tak::tak:

musze sie za porzadki zabrac ale mi sie nie chce
m w nocy przyjezdza nie wiem o ktorej tak kolo 12 chyba:sorry2:
wlasnie napisal ze o 10 powinni byc:tak::tak::tak:

cos na poprawe humorku

Fail #331 | failblog.pl
Fail #339 | failblog.pl
moz-screenshot-3.png
http://failblog.pl/343
Fail #349 | failblog.pl
Fail #364 | failblog.pl

a to raczej psuje humor uuuuuu
Fail #341 | failblog.pl

Ostatnia edycja:
Witam wieczorem. Kuba już zjadł i wykąpany ale piorunem bo go tatuś tak pilnował że szkoda gadać :sorry2: Kuba sobie siedział i nic a nic kupka w wannie :baffled: a moje dziecko siedziało tam dalej :sorry2: dobrze że ja poszłam do niego :tak: a teraz M sprząta i zaraz ja się idę wykąpać :tak: kolacji i tak chyba jeść nie będę przez tą głowę :no: trochę przeszło ale to i tak boli :baffled: do południa tak mnie bolała że ruszyć się nie mogłam a łzy to mi same leciały :no: mam nadzieję że jutro będzie lepiej :tak: duszno jak cholera, nie ma czym oddychać :baffled: a taki samochód kupiliśmy ostatnio Kubie :tak: SUPER TWISTER-AKROBATA, NAJLEPSZE AUTKO! NAJTANIEJ (1156338551) - Aukcje internetowe Allegro a teraz żałuję bo chodzi i go co chwilę włącza a mnie głowa pęka :sorry2:

Aniu dla Lali naj najlepsze życzonka :-D:-D:-D:-D:-D

Witam nocnie.
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA LALI :tak::-D:-D:-D
Kamcia a jakie rybki zakupiliście?
Ja posiadam Tropheusy Ikola :tak:;-):-):-)
Akwarium fajna sprawa.
Beatko fajny ten samochodzik.:-D:-D:-D
Lidka wózek dla bliźniaków bardzo mi się podoba.
Natali gratuluję pracy.

To tyle co udało mi przeczytać.

Dziś byłam tak padnięta po pracy,że się położyłam i zasnęłam na prawie 2 godziny.:szok::szok::-D:-D:-D
Te wakacje w fundacji mnie wykończą.:crazy::crazy::baffled::baffled:
Dziś mieliśmy akcję UWAGA KACPER!!!!
4 letni Kacperek z dość głębokim autyzmem (nie mówi,nie zgłasza potrzeb i bardzo głośno piszczy jak coś chce lub jak coś się dzieje)zjadał dziś wszystko co był w stanie wziąć do rączki.
We trzy go pilnowałyśmy :szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy::crazy:,a i tak draniowi małemu udało się wepchnąć do buzi chusteczkę nawilżaną :szok::szok: ,jak go przewijałam.
Najadł się też gliny na zajęciach arteterapii i kamyków chciał nałykać.:no::no:
Normalnie urwanie głowy.:crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:,a brat Kacperka przez cały dzień dokuczał mojemu Kubusiowi.
Kuba oczywiście dłużny nie był i tamtego szczypał.:crazy::crazy::baffled::baffled::angry::angry:
Istny dom wariatów.

Dziś musieliśmy też podjąć bardzo poważną decyzję.
Przyszła do fundacji nowa 7 letnia dziewczynka i chciała na te nasze lato w mieście.
Niestety okazało się,że jest w pieluchach i nie je sama ,więc trzeba by ją przewijać i karmić do tego jeździ na wózku.
Dziewczyny nie podjęły się opieki nad tak chorym dzieckiem i mała nie może brać udziału w zajęciach .
Strasznie to przykre.:no::baffled::baffled::-:)-:)-(
Wszystkie liczyły na mnie,że ja się podejmę przewijania jej,a mnie w sierpniu nie ma,więc odmówiły pomocy.:baffled::baffled::-:)-:)-(
Okropnie to przeżywam,bo co dziecko winne?
One chce być tak samo traktowane jak inne.:-:)-:)-(
Ech długo by pisać....

W domu znów Kuba wszedł na krzesło i zeskakując przewrócił je.
Efekt: -rozpadło się :baffled::baffled::baffled:
Dobre wieści to takie,że D udało się skręcić łóżko i od wczoraj śpimy już w sypialni :tak::-):-)
Teraz kolej na zamianę pokoi dzieciom i zakup nowych mebli dla Klaudii.:-):-)
To tyle u nas.
Pozdrawiam nocnie

Witam
Młoda przyczłapała nad ranem więc wyniosłam ją spowrotem i zasiadłam do kompa. Duchota niemiłosierna. A tak wcześnie jescze.
Młod awstanie wyszykujemy sie i do tesciowej na remoncik jej pomóc. Ech, nie chce mie sie , ale co zrobic... Mam tylko nadziejje, że nie bedzie chciala nas wyciagnąć na cmentarz na drugim, dalekim końcu miasta, bo pomnik dzis stawiają, oj, bo si ewkurzę, hehehehehe
Wczoraj poszłyśmy do kauflandu po kolorowanki, kupiłyśmy teczkę 3 latka, ciekawe jak sie jej spodoba. Kupowałam już kilka róznych książeczek dla 2 latków, ale ją troszku nudziły zadania, może tu bedzie ciekawiej-trudniej. No a później na obiecany plac zabaw-do 20 siedziałyśmy, młoda ładnie się bawiła a mamuśka na ławce książkę pochłaniała, hehe. Do domu, kąpiel i spac-zasnęła w pół minuty.

Lidka świetne zakupy, chciałabym móc nosić takie ciuszki

Kamcia ja również czekam na foteczki tatuażu i koniecznie zarybionego już akwa. Też jestem akwarystką, nawet bardzo bardzo:-)

Natali świetne-no tego alkoholu to szkoda-taka strata:-D

As
w końcu się wyspałaś, hehe. A jednak się dał je poskręcać! Całe szczęście...

Malinuś, a gdzież TY kochana??????????? Wiesz, praca w CCC kednak nie wypali, owszem szukają kierownika, ale bez sensu to ich ogłoszenie. Dowiedziałąm sie, że owszem potrzebują na stanowisko kierownicze, ( i takie było ogłoszenie ) , ale beda wybierać ze swoich, a tych co przyjdą chca ewentualnie do magazynu rzucić i na wystawianie, lipa.
Wracaj kochana, ja chce teksty Julki!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny, właśnie sobie uświadomiłam że zaraz piąta rocznica slubu, kurcze, a ja pustka w głowie, co kupić Piciowi. Skoro piąta, to przydałoby się cos ekstra. POmysły-plisssssssssssssssss

As no szkoda z powodu dziewczynki :-( no i gratki dla D za skręcenie łóżka :-D w końcu się wyśpicie :tak:
Lunka ja Ci nie pomogę z prezentem bo ja ostatnio nie myśląca jestem :baffled:

Witam... U mnie już tak duszno że nie da rady wytrzymać, a ma być prawie 40 stopni u nas :baffled: masakra, ja nie wiem jak wytrzymam :sorry2: głowa jeszcze mnie boli, ale już o wiele lepiej niż wczoraj :tak: szkoda że mam @ to by się pojechało nad jeziorko wykąpać się :tak: wczoraj sobie posprzątałam i dzisiaj muszę coś na obiad skombinować :tak: ale chyba pierogi albo kopytki się zrobi bo najłatwiej i szybko :tak: idę zjeść śniadanie jakieś i muszę iść do sklepu po ziarenka dla królika :tak:

Witam laseczki :happy:
Ja teraz tak przeciągiem bo Pietruszka na urlopie więc korzystamy place zabaw odległe big spacery sex no same przyjemności :-D:-D:-D:-D:-D:-Ddo tego upały mnie wykańczają po pracy jestem dętka noino do sexu się nadaję i lulu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale w piątek moje chłopaki jadą do babci Marysi czyli mamy Pietruszki jadą w piątek wracają we wtorek i będę w domu zupełnie sama :szok::szok::szok:jeszcze nigdy się z Antonim nie rozstawałam i jestem lekko przerażona :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale ja miałam mieć weekend wolny a wyszło jak zawsze więc :no::no::no::no: no a chłopakom nie popsuję frajdy niech jadą weekend jakoś przeżyję bo i tak cały dzień w pracy :baffled::baffled:ech życie....
po łepkach nadrobiłam :zawstydzona/y:
Liduś wózek pierwsza klasa ja maniaczka wózkowa jestem i mnie się bardzo podoba bardzo zgrabny jest :tak: a te leginsy tunika super ale na mój zad takich nie szyją a nawet gdyby uszyli to bym wyglądała jak baleronik :-D:-D:-D:-D:-D
Kamcia mała śliczna jest :tak::tak::tak::tak::tak:a ty w ciąży rewelka :tak::tak::tak:
Iwcik kochana jak twoje nogi ?????myszko droga myślę o tobie codziennie i powtarzam coraz bliżej końca oby jeszcze ze 3 tygodnie i będzie git Lenka wie że musi grecznie posiedzieć żeby wsio było gotowe :tak::tak::tak::tak:
Anabubka ty jak zawsze zalatana kochana jak tam po alergologu??????
As kurcze straszna rzeczywistość :-:)-(ale nie możesz wszystkiego brać do siebie w końcu nawet taki turbodymomen jak ty musi odpocząć :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a krzesło Kubuś no wiadomo że takie połączenie może się tak skończyć :-D:-D:-D:-D
Lunka na ccc świat się nie kończy :no::no::no:będzie lepsza praca a do rozkładania się narazie nie chceszzałapać??????????? a teksty Julki narazie martwa cisza bo moje dziecko rozmawia ze mną 3 minuty w przeciągu bo czasu nie ma takie zaganianie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natali długa szyja to póki co bardzo dobrze :tak:ma czas na skracanie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:i zgadzam się z laskami każda ciąża i każdy poród jest inny :tak::tak::tak::tak:ja Adama rodziłam od 7 rano do 13.54 i wtedy wydawało mi się że to kaoszmar i big big długo dopiero potem położne mi powiedziały że jak na 1 poród to rewelka :tak::tak::tak::tak:Julka to niespodzianka zaskoczenie rano chlusneły wody 7 tygodni za szybko odprowadziłam Adama do przedszkola ugotowałąm obiadek wsiadłam do auta i się zawiozłam do szpitala (35km) byłam w szpitalu o 11 o o 12 .54 była Julka :tak:Antoni przeterminowany poród po raz pierwszy z partnerem z przygodami ale bez bóli byliśmy w szpitalu o 21 o 22.30 na porodówce a o 24.15 był Antoni i jak dla mnie co poród to szybciej ale boleśniej tak w moim przypadku było:tak::tak:ale poród każdy wspominam dobrze i żaden mnie do posiadania dzieci nie zniechęcił:-D:-D:-D:-D:-D
Beatka autko Kubusiowe świetne zamówiliśmy takie Antoniemu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dczekamy aż dojdzie :tak:
OT SKLEROZA ...ANIU NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA KOCHANEJ LALUNI :-) MARZEŃ SPEŁNIONYCH ZABAWEK KUPIONYCH I RODZEŃSTWA UPRAGNIONEGO MALINKA Z RODZINKĄ :-)))

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.. przepraszam ale nie nadrobie Was..... przejrzałam tak tylko ta stronę...
Wczorajszy dzień to był koszmar :///// Walczyłam cały dzień z gorączką...cały czas miałam powyżej 38 gdzie na dworze w słońcu mieliśmy 43 ://// dopiero koło 17 udało mi sie zbić do 37,5 ale zaraz wróciła ze zdwojona siłą.... Jeszcze o 21 miałam 38,6.... ale że moje kochane dzieci poszły spać juz po 20 to położyłam sie do upragnionego łóżka i wyspałam sie :)) dziś lepiej sie czuje... jajniki nie bolą gorączki nie mam troche głowa boli ale to już najmniejszy problem :)) Dzis mam zamiar w koncu zrobić sałatkę (miałam robic wczoraj ale nie byłam w stanie) i po południ juz z moim jechac na zakupy :)):)) Pozdrawiam gorąco :))

Beatko a od czego sa tampony-gdybym miala możliwośc wymoczenia się choćby na godzinkę czy dwie nic by mi na drodze nie staęło, hehe.

Malinuś no dasz rade kochana, jakoś czas zleci, no i w pracy, to tez inaczej. A na ccc sie nie konczy-wiem , ale do rozpakowywania, raz kiedyś, kiedy im sie zachce, na telefon, za grosze-to wole na kuroniu siedzieć i lepszego czegoś szukac.

Patrycja jak na moje, to powinnaś dalej poleżeć, a nie na zakupach sie nadwyrezac. POdzwigasz, odbierzewsz sobie sil i oby nie-ale wieczorem bedzie gorzej. No nie siedze w twojej skorze-wiadomo-ale bym wstrzymala sie jeszcze z 1 dzien. No sam zakupy chyba potrafi zrobic-z listą ewentualnie go wyslij.

My juz wyszykowane, zaraz wychodzimy do tesciowej. Bylam na balkonie-o matko-tyle tylko powiem.

reklama
As przykro z powodu dziewczynki,
no i super ze juz na łóżku spicie;-):tak::tak:

malina na dlugo dzieciaki nie jada i do babci w dodatku wiec bedzie ok a ty sobie odpoczniesz:tak::tak::tak::tak:

patrysia kurcze zdrowka zycze poki co i kuruj sie kochana za duo lekow nie beirz na zbicie bo w koncu przestana dzialac:tak::tak:
jak juz to chlodna kapiel i kompresy:tak::tak::tak:
i kuruj sie kochana oby ci juz przeszlo:tak::tak::tak:

hej hej
jestem i ja
m przyjechal po 22 mlody juz nynal posiedzielismy sobie i pogadalismy
i poszlismy spac probowal sie dobierac ale jakos mala mi sie tak wiercila ze nie dalam rady:baffled::no:
no niestety:no:
moze dzis:-p:-D:-D
smial sie ze mnie bo o 6 mnie glodek obudzil i poszlam do kuchni przynioslam sobie banana bulke i delicje:-D:-D:-D
zjadlam i poszlam spac:-D:-D
mlody baje oglada a pozniej po chlopow do roboty mus jechac :tak::tak:
ale to jak zadzwonia:tak::tak:
kurcze od dwoch dni mnie brzuch pobolewa tak jak na miesiaczke i kregoslup:sorry2::baffled:

Do góry