reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
proba znalezienia czegos na ten temat w googluuu - niezapomniane przezycie...

Ida namietnie ciumka wtyczki do kontaktu, od sluchawek, od usb... no wtyczki in general.

Od kiedy bardzo dziwny zakaz pt "nie deptac trawy" został zniesiony sopockie parki ozyły. Widac rodziny z dziecmi. Zrobilo sie piknikowo, wesolo;-)i my korzystamy
a jak to jesty w Waszych miastach?

U nas zakazów nigdy nie było ale i zwyczaju w leżeniu na trawie również. A szkoda. To pewnie wina właścicieli psów które po trawnikach spacerują mimo zakazów. Tak jak spacerują z nimi po plaży - a jest ewidentny zakaz i groźba karą grzywny do 500zł. Ale policja czy straż mają chyba to w nosie.

ja tam dzisiaj mam piasek w oczach,m ale to moja wina przyznaje sie bez bicia

wina nr 1 to taka że przykryłam mojego synka kocykiem (pierwszy raz od tych upalow) wydawalo mi sie ze mu chlodno
wina nr 2 zamknelam okno w pokoju

no i moral taki z tej przygody ze synkowi bylo strasznie goraco i spocony obudzil sie o 3 i nie chcial zasnac przez 40 min, a potem dospal do 6 i koniec z placzem zmeczony zasnal o 9 na pol godzinki i po 11 na spacerku pare minut, a teraz sie meczymy i ja i on, ale juz dawno nie bylam taka zmeczona a chlop od wczoraj w trasie wraca dzisiaj po 20 na 2 godz i dalej w swiat.

Ja zdecydowalam sie zrobic porzadek z nadrzerka i jutro zabieg po basenie synka, echhhhhh stracha mam ale co tam

Wszystkiego naj, naj dla uroczej Joasi, dużo zdrowka i niech to chorubsko szybko ucieka

To rób porządek , rób. Ja mam nadżerkę od ponad 5 lat, ale że się nie zmienia i jest ciągle taka sama lekarze karzą zostawić w spokoju.

Dziewczyny do kiedy trwa etap oralny? no szlag mnie juz trafia... ciagle cos musze jej z pyszczka wyciagac...

U nas praktycznie zupełnie zanikł i teraz patrzę że chyba to źle? Tzn w domu nic nie liże, ewentualnie pożera chusteczki. A na dworzu trawę i wszystko co na niej znajdzie ale nie zabawki. Nową rzecz raz obliże a później już nie.

Brat A przywiózł z Norwegii paczkę pampersów. Na polskie wychodzi za 50 szt - 15 zł. I stwierdzili że jak będziemy chcieli to nam będą kupować! Teraz! Po 8 miesiącach! Jak tak mało pieluch schodzi! A wcześniej to chętni nie byli:angry: a prosiliśmy nieraz!
Ale i tak zrezygnujemy bo mimo że wyższe od oryginalnych pampersów to sam środek taki zwykly jak podpaska, że boję się ze zaraz pupa się odparzy.
LASKI Z NORWEGII jakich pieluch używacie?

Mają synka miesiąc starszego od Joasi który wolny czas spędza w chodziku. Nie siada sam, ba! nie siedzi nawet jak go się posadzi, zaraz się przewraca i to tak że główką uderza z całym impetem w podłoże, nie turla się nawet. I to dla mnie kolejny argument PRZECIWKO CHODZIKOM.

Do jedzenia boją się mu dawać flipsy ale rogalika 7days nie:sorry2:

No! Wygadałam się:rofl2:

U nas zakazów nigdy nie było ale i zwyczaju w leżeniu na trawie również. A szkoda. To pewnie wina właścicieli psów które po trawnikach spacerują mimo zakazów. Tak jak spacerują z nimi po plaży - a jest ewidentny zakaz i groźba karą grzywny do 500zł. Ale policja czy straż mają chyba to w nosie.

To rób porządek , rób. Ja mam nadżerkę od ponad 5 lat, ale że się nie zmienia i jest ciągle taka sama lekarze karzą zostawić w spokoju.

U nas praktycznie zupełnie zanikł i teraz patrzę że chyba to źle? Tzn w domu nic nie liże, ewentualnie pożera chusteczki. A na dworzu trawę i wszystko co na niej znajdzie ale nie zabawki. Nową rzecz raz obliże a później już nie.

Brat A przywiózł z Norwegii paczkę pampersów. Na polskie wychodzi za 50 szt - 15 zł. I stwierdzili że jak będziemy chcieli to nam będą kupować! Teraz! Po 8 miesiącach! Jak tak mało pieluch schodzi! A wcześniej to chętni nie byli:angry: a prosiliśmy nieraz!
Ale i tak zrezygnujemy bo mimo że wyższe od oryginalnych pampersów to sam środek taki zwykly jak podpaska, że boję się ze zaraz pupa się odparzy.
LASKI Z NORWEGII jakich pieluch używacie?

Mają synka miesiąc starszego od Joasi który wolny czas spędza w chodziku. Nie siada sam, ba! nie siedzi nawet jak go się posadzi, zaraz się przewraca i to tak że główką uderza z całym impetem w podłoże, nie turla się nawet. I to dla mnie kolejny argument PRZECIWKO CHODZIKOM.

Do jedzenia boją się mu dawać flipsy ale rogalika 7days nie:sorry2:

No! Wygadałam się:rofl2:
bosh .... bez komentarza .....

ale u mnie błyska :( będzie burza oj bedzie...

dziunka a jakie Ci te pieluchy kupili?? ja używam głównie Libero i one kosztują ok 50nok (25zł) za 29szt i jestem z nich bardzo zadowolona jeśli chodzi o chłonność ,a ostatnio kupuje takie zwykłe produkowane specjalnie dla sklepu w którym robię zakupy i one kosztują 32nok (ok 16zł) za 50szt DSC00056.jpg i też jestem zadowolona , bo jeszcze mi się nie zdarzyło żeby przeciekł albo coś w tym stylu , a tak wogóle to mi strasznie to dziecko na obrazku przypomina Pawełka Kasiuli ;)

dziunka a jakie Ci te pieluchy kupili?? ja używam głównie Libero i one kosztują ok 50nok (25zł) za 29szt i jestem z nich bardzo zadowolona jeśli chodzi o chłonność ,a ostatnio kupuje takie zwykłe produkowane specjalnie dla sklepu w którym robię zakupy i one kosztują 32nok (ok 16zł) za 50szt Zobacz załącznik 267080 i też jestem zadowolona , bo jeszcze mi się nie zdarzyło żeby przeciekł albo coś w tym stylu , a tak wogóle to mi strasznie to dziecko na obrazku przypomina Pawełka Kasiuli ;)
hahha bo to my ;) ale ciii ;)

reklama
Do góry