reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy ja już nie wiem co się ze mną dzieje, co chwilę chodzę siusiac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u ginki byłam w piątek, dała zielone swiatło na staranka, miałam grzybice i wyleczona a tu coś takiego... nie wiem czy mogę się starac teraz... a jeśli to faktycznie jakieś zapalenie ? ;/

reklama
bunia i marcepanek- witajcie :-)

Ewelinko- widze, że masz dziś takiego lenia jak ja;-) Ciężko się oderwać od BB, jak się tu wpadnie, to jak śliwka w kompot, nie ma odwrotu;-)

Marylka- to pewnie też zaznasz dłuuuugiego życia, ważne żeby być zdrowym i sprawnym.

Pysia, na pęcherz dobrze robi herbatka żurawinowa, albo zakup sobie w aptece Furagin lub Urosept - pomaga...a najlepiej to do lekarza, bo trzeba to wyleczyć przed dzidzią!!

Kalamandyna, chyba zastrajkuję dzisiaj.....(cos tam działam, tylko żebym baboków w papierach nie narobiła) :-D

ewelinka witaj i dziękuję
maggy teraz może być tylko lepiej i wierzę w cuda:tak:
marylko witaj ,wy tu młode jeszcze, a o starości gadacie przecież to dalekie czasy ;-)

Maggy ja już nie wiem co się ze mną dzieje, co chwilę chodzę siusiac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u ginki byłam w piątek, dała zielone swiatło na staranka, miałam grzybice i wyleczona a tu coś takiego... nie wiem czy mogę się starac teraz... a jeśli to faktycznie jakieś zapalenie ? ;/
aaaa to nie wiesz, czy to zapalenie? hmmm... a kiedy mialas owulke?

Wisienka- ahahhaa no tak jak konsekwencji nie ma to ok :D szalencze Ty :D
ale tak naprawde to tak czy siak jest stres... teraz to dopiero widze... bo jak jest dziewczynka, to moze zajsc w ciaze za wczesnie.. a jak chlopak to tez problem bo ojcem w mlodym wieku zostanie.. ech..

maggy PW już poszedł naprawdę nie sprawiam ci problemu? bo ja tak strasznie nie lubię się narzucać. zawsze jak o cos proszę, to się tak czuję, że mam wyrzuty sumienia. to ja też ci coś wyślę- sama zrobię, bo z kaską krucho, ale za to będzie cos wyjątkowego. ja to z takich, co bardziej lubią dawać niż brać jak daję to jestem najszczęśliwsza, a jak dostaję to mi głupio... wiem, wiem zdziwaczała jestem

Ewelina kupiłam sobie tabletki własnie jakieś z zurawiną ale poprawy nie widzę.... nie wiem co to będzie.... dopiero co byłam u lekarza i od nowa tylko tym razem zapalenie brrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Maggy owulka niby we wtorek się skończyla...

Ewelina kupiłam sobie tabletki własnie jakieś z zurawiną ale poprawy nie widzę.... nie wiem co to będzie.... dopiero co byłam u lekarza i od nowa tylko tym razem zapalenie brrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Może gdzieś Cię przewiało i zapalenie pęcherza się wdało. A próbowałaś nasiadówki z rumianku??? Też łagodzą dolegliwości. A oprócz częstego sikania to masz inne jakieś objawy???Pij duuuuuuuuużo wody, żeby wypłukiwać bakterie...

reklama
pysiu spróbuj ten FURAGINUM. to taka pasta ziołowa w tubce, która się rozpuszcza w ciepłej wodzie. z tego co pamiętam, to można nawet dosłodzić do smaku, bo jest strasznie gorzka. ale pomaga- ja od 12 roku życia miałam problemy z pęcherzem, nerkami to ta pasta była najlepszym sposobem na zwalczenie bakteriów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry