U
użytkowniczka usunieta
Gość
no to bym sie musiala juz mamy dopytac.. ona tam czesto jezdzila.. i pewnie adres doskonale pamietamaggy[/B] to może na pakusce tak mi troche z opisu wynika
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to bym sie musiala juz mamy dopytac.. ona tam czesto jezdzila.. i pewnie adres doskonale pamietamaggy[/B] to może na pakusce tak mi troche z opisu wynika
hehe dobreEwcia witaj blondyneczko!Jak tam pazureczki! gotowe?
To ja napisze ale wszystkie wiecie pewnie.Nazywam Dorota jestem z Wrocławia.Jestem uzalezniona od BB
Sorbuś ja za tydzień jadę do krakowa, nie wiem czy na weekend czy tylko w niedziele będę. Jedziemy zawieźć Maćka bo z Krakowa są te katolickie wakacje.
kala witaj
futrzakowa hej
Sorbuś raczej w koło Wrocławia bo Wro za drogie i za głośne. Mamy zaklepane ale się jeszcze rozglądamy.
kurcze jeszcze tylko 2 dni do Waszej imprezyEwelinko- hej Słonko :* no już prawie, dzisiaj odbieramy obrączki i już wsio))
A co to za przepis ??
EDIT: już dostrzegłam co to takiego)
Wisienko- pazurki jutro)
na razie mam tylko bloga bo jestem za małym sklepem żeby muc mieć internetowy sklep - był taki plan ale niestety musi jeszcze poczekać na realizacjeEwelina- ale w Tobie drzemią talenty;-) Mogłabyś śmiało otworzyć jakąś kafejkę, albo restaurację:-)
Witaj Wisieńko- fajny weekend się u Ciebie zapowiada
sorbek- ciesze się, że wszystko w porządku z Maleństwem:-)
Pysia- a Ty kiedy testujesz?
Maggy- mieszkasz na Malcie? Dobrze wyczytałam?
Marylka- mnie też męczą te upałyMasz stronę internetową swojego sklepu?
Ewcia- zapowiada się piękna pogoda na sobotę:-)
ja testowalam 1 dzien po planowanej @A'propo jeżeli udało by się nam w tym miesiącu (w co wątpię) to wyszła by jakaś krecha dzisiaj?? Ja wiem, że się nie udało, ale nadzieja się tli...
no wiesz jak przysięgnie to już sie tak łatwo nie wykręci , a z drugiej strony zawsze bedzie miała chętnegoMaryla, no nie mogę tego nie skomentować!!! 100 lat z jednym chłopem???????????????? oszalałaś?????????????????????????????? hahahahahahhaahhahahahahahaha![]()
ja testowalam 1 dzien po planowanej @
ale wiem, ze niektore testy sa bardzo czule.. na suwaczku jest info, ze masz... 7 dni do owulacji?
Bunia- hej!!! dawaj adres na PW to Ci cos wyslea tak wogóle to mam manię zbierania magnesów na lodówkę. od 2 lat proszę koleżankę mamy, żeby mi wysłała jakieś fajne z USA. lubię dostać coś maluuuuuuuuutkiego z "dalekiego świata". taka sentymentalna jestem. jak byłam w Anglii, to sobie kupiłam breloczek i tak go strzegę jak oka w głowie. lubię mieć coś specjalnego "z zagranicy"
na suwaczku masz info, ze jestes 7 dni do owulki... cos nie tak z tym suwaczkiem jestW dniu @ z Maciusiem, to wyszła mi wyraźna krecha...
Co pisze na suwaczku, to nie wiem (nie znam ang.) ale wiem, że jestem 7 dni po owulce)
no wiesz jak przysięgnie to już sie tak łatwo nie wykręci , a z drugiej strony zawsze bedzie miała chętnego![]()