• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienko tak mowiłam po poprzedniej wizycie tzn juz teraz po przed ostatniej - reakcja była w porządku - ale pracować będę chyba do konca jesli mi dzidzius i organizm pozwoli

A macie juz jakies mieszkanko na oku ?? - wy we Wrocławiu szukacie ??

reklama
Wisienka- witaj :)
no ja tez nie spalam.. budzilam sie co chwile .. ale poniewaz mam wolne, mam to gdzies .. przez nastepne kilka dni bede spac kiedy tylko mi sie zachce :D
hmm... te 47 torebek to zastanawiajace :D hahaha ja mam jakies 15 i wydawalo mi sie duzo.. butow na przedpokoju mam ok. 20 par na lato i tez nie mam w czym wyjsc.. bo albo za niski obcas, albo nie ten kolor.. polowalam ostatnio na czarne z paseczkami na obcasie typowe na lato, ale nigdzie nie znalazlam wygodnych .. a do tego mam numer 35 wiec latwo nie jest ;)

Ewelinka
- ja dalej mysle o tej zupie z botwinki :D

Ewcia witaj blondyneczko!Jak tam pazureczki! gotowe?
To ja napisze ale wszystkie wiecie pewnie.Nazywam Dorota jestem z Wrocławia.Jestem uzalezniona od BB
Sorbuś ja za tydzień jadę do krakowa, nie wiem czy na weekend czy tylko w niedziele będę. Jedziemy zawieźć Maćka bo z Krakowa są te katolickie wakacje.
kala witaj
futrzakowa hej
Sorbuś raczej w koło Wrocławia bo Wro za drogie i za głośne. Mamy zaklepane ale się jeszcze rozglądamy.

Maggy - no to buduj buduj i urządzimy balangę co najmniej tygodniową. :P ;)
najpierw to numery w totka mi sie musza przysnic :D hahaahahaha
milej pracki :D
a Ty z Krakowa jestes, tak?

ja za tydzień jadę do krakowa, nie wiem czy na weekend czy tylko w niedziele będę. Jedziemy zawieźć Maćka bo z Krakowa są te katolickie wakacje.
j
uuuu na takie katolickie wakacje to tez raz pojechalam :D pamietam ze kupilismy sobie takie gotowe ciasto pakowane, nasaczone jakims alkoholem :D i jedlismy go w nocy zeby ksiadz nie widzial :D i balismy sie ze alkohol od nas poczuje :D dzieci to maja naprawde wyobraznie :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wisieńka, ja nie wiedziałam, że masz na imię Dorota.....teraz wiem - juuupppiii...
Maggy, dałam ci przepis i rób, a co będziesz ślinę przełykać hahaha

Ewelinko- hej Słonko :* no już prawie, dzisiaj odbieramy obrączki i już wsio :)))
A co to za przepis ??
EDIT: już dostrzegłam co to takiego:))

Wisienko- pazurki jutro :))

auaaaaaaaaaaaaaa a mnie znow jajnik kłuje... ciekawe czemu :confused::confused::confused::confused:
wisienko witaj
lece wstawić wodę na kawusię :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry