• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia, milutkiego dnia :*
Futrzakowa, witaj :*, nie ma bata...ten chłodnik zawsze wychodzi!!! :-D Oooo, a Ty 3miasto!! Joł...ziomalka hahahaha
Maggy, ja przewrotna znad morza uderzam w góry i je kocham, bo morze mnie nie kręci... ;-), a mam rzut beretką moherową ha ha ha
Marylka, kochanieńka moja, witaj :* (utargu przyzwoitego życzę)

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam dziś spaghetti al pomodoro - mój małżyk pichcił wczoraj - pachniało jak nie wiem w domu

Maggy ale nie ma cie tu co bo ja mieszkam rzut beretem od Krakowa i mozna by spotkanko zmajstrować :tak:

ja mam dziś spaghetti al pomodoro - mój małżyk pichcił wczoraj - pachniało jak nie wiem w domu
Maggy ale nie ma cie tu co bo ja mieszkam rzut beretem od Krakowa i mozna by spotkanko zmajstrować :tak:
no nie.. od prawie 2 lat na Malcie ale nie zaluje.. w PL jeszcze nie bylam.. wiem wiem wstyd ogromny :(
do Krakowa mam zamiar przyjechac, moze we wrzesniu/pazdzierniku jak ginka pozwoli :) i od razu badania porobie wszystkie itd... jeszcze zobacze jak sie uda.. wtedy przyjechalabym na pewno na jakis tydzien, wiec bysmy sie mogly spotkac jak dalabys rade :D

Dziewczyny przedstawiać mi sie tu po kolei, bo części z was nawet imion nie znam, nie wspomnę o miejscu zamieszkania...
Zacznę d siebie, żeby nie było - Ewelina - to już wiecie - pomorskie...:-D:-D:-D (okolice Gdańska)

Kalamandyna, witaj :*

Witam ja sie pakuję i do wyprowadzki i na ten weekend nad jeziorko więc burdel mam nieziemski . Nie spałam wcale w nocy to popakowałam płyty o dokumety. Częśc może iśc do kartonów ale sa takie co będą potrzebne.
Teraz pije kawkę i podczytuję.
maggy miłego urlopu i wypoczywaj ile się da. Stronka w moim guście. Ja mam szajbę na punkcie butow i torebek, ale torebki królują. Ostatnio Liczyłam ile mam 2 wyrzuciłam bo miały naderwane rączki a i tak ich za duzo.... 47. Właśnie musze jej jeszcze przejrzec bo nie wiem czy trzymac wszystkie. Niektóre są niemodne ale z czasem moda wróci. Wywioze je do taty tam jest gdzie trzymać.
Jutro jadę do takiej dużej galerii bo są wielkie przeceny, kupiłam sobie w carry bluzkę za 17 zł i rybaczki za 19, kupić Mackowi bluzę i dzinsy i ze dwie koszulki to pewnie coś zakupię.....
Z butami to powiem szczerze mimo ciągłego kupowania mam wiele takich wyjściowych i botków ale te do pracy ciągle mi się niszczą bo wyciera się obcas od dywaników, zwłaszcza prawy od gazu. I to po 2-3 dniach jeżdzenia.
Ewelinka ja mam tez z metkami, nie mam garderoby to zajmuję prawie wszystkie szafy w domu, robiłam w jednej porządek i znalazłam letnią sukieneczkę, fiolet taki jasny i delikatny na ramionka cieniutkie, wykończina koronką i nie wiem kiedy ja to kupiłam....Trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&
Ewcia uważaj bo uczulenia sa niebezpieczne, jakby ci szyja puchła dzwoń na pogotowie , jeju a ty jeszcze z maluchami.
sorbuś a ty do kiedy pracujesz? Mówiłaś w pracy o ciąży. Jakoś nie znany mi ten temat.
monia, pysia witajcie
jaewa wyłaczyłam kompa bo Pol narzekał, ze stukam....

Witam Dziewczyny, które dopiero wstały. ;)

Ewelina - ja poproszę przepis na tę kawę mrożoną. :)

Maggy - no to buduj buduj i urządzimy balangę co najmniej tygodniową. :P ;)

Ja niestety zbieram się do pracy... Do napisania wieczorem. :*

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńka, my jak stawialiśmy dom, to mój P już na samym początku wiedział, że sypialnia może być mniejsza, ale garderoba ma mieć obszerne gabaryty :-D:-D Witam w klubie zakupoholiczek...:zawstydzona/y:
Ewcia3004, witaj słońce :*....coraz bliżej.... ;-) Wsio pozałatwiane????

Krakowianka, a proszę Cię bardzo:

1l mocnej kawy rozpuszczalnej (bądź sypana...przecedzona)
250g malin
3łyżki cukru
300ml mleka
200ml śmietany 12%
1/2szklanki bitej smietany (niekoniecznie)
kilka kostek lodu
listki mięty

Umyte maliny zmiksować z cukrem i 100ml zimnej wody. Następnie przetrzeć przez sito, zmiksować z wystudzoną kawą, mlekiem i śmietaną. Przelać do szklanek, na wierz bita smietana i listki mięty ;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry