Witam ja sie pakuję i do wyprowadzki i na ten weekend nad jeziorko więc burdel mam nieziemski . Nie spałam wcale w nocy to popakowałam płyty o dokumety. Częśc może iśc do kartonów ale sa takie co będą potrzebne.
Teraz pije kawkę i podczytuję.
maggy miłego urlopu i wypoczywaj ile się da. Stronka w moim guście. Ja mam szajbę na punkcie butow i torebek, ale torebki królują. Ostatnio Liczyłam ile mam 2 wyrzuciłam bo miały naderwane rączki a i tak ich za duzo.... 47. Właśnie musze jej jeszcze przejrzec bo nie wiem czy trzymac wszystkie. Niektóre są niemodne ale z czasem moda wróci. Wywioze je do taty tam jest gdzie trzymać.
Jutro jadę do takiej dużej galerii bo są wielkie przeceny, kupiłam sobie w carry bluzkę za 17 zł i rybaczki za 19, kupić Mackowi bluzę i dzinsy i ze dwie koszulki to pewnie coś zakupię.....
Z butami to powiem szczerze mimo ciągłego kupowania mam wiele takich wyjściowych i botków ale te do pracy ciągle mi się niszczą bo wyciera się obcas od dywaników, zwłaszcza prawy od gazu. I to po 2-3 dniach jeżdzenia.
Ewelinka ja mam tez z metkami, nie mam garderoby to zajmuję prawie wszystkie szafy w domu, robiłam w jednej porządek i znalazłam letnią sukieneczkę, fiolet taki jasny i delikatny na ramionka cieniutkie, wykończina koronką i nie wiem kiedy ja to kupiłam....Trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&
Ewcia uważaj bo uczulenia sa niebezpieczne, jakby ci szyja puchła dzwoń na pogotowie , jeju a ty jeszcze z maluchami.
sorbuś a ty do kiedy pracujesz? Mówiłaś w pracy o ciąży. Jakoś nie znany mi ten temat.
monia, pysia witajcie
jaewa wyłaczyłam kompa bo Pol narzekał, ze stukam....