Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

pewnie, ze bedzie dobrze, zobaczyszMaggy, dzięki.....musi być dobrze, ale strach jest...jakoś wytrzymam... ;-0
A kawkę mrożoną polecam....
hahhaMaggy, przysłać maliny kurierem???Ty mnie tu butów nie pokazuj, bo ja zakupoholiczka zdiagnozowana :-(
hahhano to moja droga witam w klubie... Wisienka chyba tez dolaczy
hahahaha
ja uwielbiam zakupy/..ale w PL czy nawet tu na Malcie jest raczej drogo... w Stanach to jest dopiero jazda bez trzymankitam jest taka taniocha, ze na zakupy jezdzilam 3 razy w tygodniu i wracalam do domu obladowana tobolami
gorzej bylo jak wracalam do PL
musialam kilka ogromnych paczek wyslac bo bym sie nie zabrala
a buty jakie tanie.. po kilka dolarow... i mam je do dzisiaj
a to juz 4 lata minelo
ach!

Ty się śmiej, ja kupuję dla samej zasady, wiele rzeczy leży jeszcze z metkami w mojej garderobie, ni razu nie miałam na d*pie założone....mam bzika na punkcie butów, torebek, sukienek i spodni....i wiem sama, że mam ich zbyt wiele...i poważnie zaczynam myśleć o jakiejś terapii, bo zakupoholizm ponoć się leczy...ja jeszcze przed wypłatą, jestem już po wypłacie....
Szkoda, że taaaaaaaaaaaaaak daleko mieszkasz, byś wpadła na kobiałke malinek ;-)
A u mnie dzis na obiad - chłodnik z botwiny, a na drugie gotowana kukurydza z masełkiem ziołowym - mniami....