• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewcia ja już mam dosć tego słońca. W pracy nie mogę wytrzymac, jestem do niczego i lipa
Ewelina będzie dobrze, będziemy wszystkie trzymac kciukasy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maggy, dzięki.....musi być dobrze, ale strach jest...jakoś wytrzymam... ;-0
A kawkę mrożoną polecam....
pewnie, ze bedzie dobrze, zobaczysz :)
a ja za kawka nie za bardzo, ale ta akurat mi narobilas smaka... tylko gdzie ja maliny tutaj znajde???? raczej niemozliwe :D buuuuuuuu.....

wlasnie przegladam buty .... stronka jest z uk:
River Island

polecam :)

Maggy, przysłać maliny kurierem??? :-D:-D Ty mnie tu butów nie pokazuj, bo ja zakupoholiczka zdiagnozowana :-(
hahha :D no to moja droga witam w klubie... Wisienka chyba tez dolaczy :D hahahaha
ja uwielbiam zakupy/..ale w PL czy nawet tu na Malcie jest raczej drogo... w Stanach to jest dopiero jazda bez trzymanki :D tam jest taka taniocha, ze na zakupy jezdzilam 3 razy w tygodniu i wracalam do domu obladowana tobolami :D gorzej bylo jak wracalam do PL :D musialam kilka ogromnych paczek wyslac bo bym sie nie zabrala :D a buty jakie tanie.. po kilka dolarow... i mam je do dzisiaj :) a to juz 4 lata minelo :) ach!

a maliny moja droga to bym teraz wtrabila jak sie patrzy... u mojej chrzestnej na ogrodzie sa... i teraz na pewno juz sa dojrzale i smaczne...ale mi slinka cieknie...
chyba sie bede musiala wczesniej wybrac do PL ;)

hahha :D no to moja droga witam w klubie... Wisienka chyba tez dolaczy :D hahahaha
ja uwielbiam zakupy/..ale w PL czy nawet tu na Malcie jest raczej drogo... w Stanach to jest dopiero jazda bez trzymanki :D tam jest taka taniocha, ze na zakupy jezdzilam 3 razy w tygodniu i wracalam do domu obladowana tobolami :D gorzej bylo jak wracalam do PL :D musialam kilka ogromnych paczek wyslac bo bym sie nie zabrala :D a buty jakie tanie.. po kilka dolarow... i mam je do dzisiaj :) a to juz 4 lata minelo :) ach!

Ty się śmiej, ja kupuję dla samej zasady, wiele rzeczy leży jeszcze z metkami w mojej garderobie, ni razu nie miałam na d*pie założone....mam bzika na punkcie butów, torebek, sukienek i spodni....i wiem sama, że mam ich zbyt wiele...i poważnie zaczynam myśleć o jakiejś terapii, bo zakupoholizm ponoć się leczy...ja jeszcze przed wypłatą, jestem już po wypłacie....:zawstydzona/y::-D:-D:-D

Szkoda, że taaaaaaaaaaaaaak daleko mieszkasz, byś wpadła na kobiałke malinek ;-)

A u mnie dzis na obiad - chłodnik z botwiny, a na drugie gotowana kukurydza z masełkiem ziołowym - mniami....

Ostatnia edycja:
Rany szalone moje współpisaczki :-D

Ewela trzymam skarbie już od teraz - własnie przeczytałam w podpisie i miałam ci napisac o kciukach &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

maggy mnie tez zastanawiaja,,,i caly czas czuje je jak swedza...posmarowalam sie i wyblaklo,,hyh..

Maja pewnie zaraz wstanie,,bo juz otworzyla oczy,,ale pobujalam i spi dalej...mus dac jej deserek,,,,

ja tez chce malinki....

sorbus witaj słonko

A ja walnelam sobie capuccino orzechowe,,,mogloby byc mrozone,,ale spoko,zamroze hehee

reklama
Ty się śmiej, ja kupuję dla samej zasady, wiele rzeczy leży jeszcze z metkami w mojej garderobie, ni razu nie miałam na d*pie założone....mam bzika na punkcie butów, torebek, sukienek i spodni....i wiem sama, że mam ich zbyt wiele...i poważnie zaczynam myśleć o jakiejś terapii, bo zakupoholizm ponoć się leczy...ja jeszcze przed wypłatą, jestem już po wypłacie....:zawstydzona/y::-D:-D:-D
Szkoda, że taaaaaaaaaaaaaak daleko mieszkasz, byś wpadła na kobiałke malinek ;-)
A u mnie dzis na obiad - chłodnik z botwiny, a na drugie gotowana kukurydza z masełkiem ziołowym - mniami....

nie no az tak daleko nie mieszkam :D tzn. nie wiem gdzie Ty mieszkasz :D no wlasnie, skad piszesz? z PL? czy gdzies dalej?

a ten chlodnik z botwiny to jak robisz??? moze ja bym cos takiego zrobila.. hmm.. mozesz dac mi przepis?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry