• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziennie to ja chyba 7 litrów piję, a potem latam i sikam - ale to chyba dobrze, bo wypłukuję sobie elegancko mocz z bakterii ;-)
7 litrow? no to pieknie.. ja to jakies 2-2.5L i niby tak powinno byc.. ale mysle ze to tez zalezy od kraju.. tutaj nie da sie pic w dzien zadnych sokow, czy gazowanych napojow bo byc nigdy nie przestala pic.. tylko woda i to niegazowana daje ulge..

nagapalma- dobrze dziewczyny mowia :D ja tez myslalam, ze jestem nieczula na takie rzeczy, zawsze sie balam brac malutkie dzieci na rece. takie kilku tygodniowe (-miesieczne)... a teraz nie mam zadnych oporow :)

szczesliwa- i widzisz.. ja mialam tez opory, zeby robic z siebie jak to mowisz wariata przed dzieckiem , a teraz to mam to gdzies, wazne, ze dzieciaczek sie smieje :) a to najlepsza nagroda :d

wozkow jeszcze nie ogladam, ale juz mi tu jedna kolezanka mowila, zeby kupic wiekszy, bo ona kupila jej sie wydawalo dobry, a teraz dziecko ma 5 m-cy i niestety, ale wozek trzeba kupic nowy, bo ten za maly juz jest..

krakowianka- na upal zapraszam do mnie :D 1 czerwiec- 30 wrzesien. codziennie ponad 30-35-40 stopni :) no ale.. roznica taka, ze pogodny nie trzeba sprawdzac tak jak w PL :)

reklama
soryy chwile mnie nie bylo,,ale usypialam mala,bo maruda,,no i sie nasmarowalam mascia arnikowa i tabletki na uczuclenie wzielam....

ewelina no raczej bede musiala,,bo bog wie co to,,a boli mnie jak cholerka,,bym wam foty zrobila,,ale nie mam od tel kabla...same byscie ocenily...ja pije tonami
pysia to dobrze,ze juz zeszlo....
maggy witaj kotku...
nagapalma juz wzielam wapno,nasmarowalam sie i tabletki uczucleniowe,,,,e tam nie masz instynktu,poprostu niektore dzieci nie lubia obcych,,albo wola tylko mamy,,na pewno go masz..

a ja dostalam na cyckach,,,kurna blada....musze do 16 siedziec z dziecmi bo nie ma kto,,,ciekawe jak bede po calym dniu wygladala,bo to dopiero mi wychodzi,,,

Maggy - a jak Cię kiedyś złapię za słowo i rzeczywiście skorzystam z zaproszenia? :P ;)

Ja się cieszę, że jest ciepło :) ale dobija mnie, że przy tym duszno. ;) No i że muszę iść do pracy.

Maggy, ja tylko i wyłącznie wodę mineralną niegazowaną, po gazowanej mam zgagę, a po słodkich - raz, że tyje d*pa, dwa - nie gasi pragnienia...:-D:-D

Ewcia nu musialam to jakoś zatuszować idąc do pracy bo by się mnie chyba wystraszyli, a później samo zeszlo

Maggy - a jak Cię kiedyś złapię za słowo i rzeczywiście skorzystam z zaproszenia? :P ;)
Ja się cieszę, że jest ciepło :) ale dobija mnie, że przy tym duszno. ;) No i że muszę iść do pracy.
no to moja droga tutaj duchota jest nieziemska.. :D a jak przyjedziesz, to na pewno sie spotkamy :D nic sie nie martw :D

ewelinka- no wlasnie ja tez wode.. ale z rana musze herbate :D zwykle owocow.. nie czarna ale musze :) a czasami lubie tez wypic sok rozrzedzony woda.. nie jest taki slodki, a bardzo smaczny :)

reklama
szczesliwa milego kawkowania...
pysia dobrze ze zeszlo,masz problem z glowy

a ja to problem zaczynanm,,,wlasnie posladki wysmarowalam,,bo sa czerwone cale,,pieka i gorace,,,ratunku,,jak zwykle cos mi dolega...........grrrrrrrrrrr..musze na brzuchu lezec,,,niewygodnie,,,

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry