• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia a mi wczoraj poleciało parę łez i co gorsze - mialam wychodzić do pracy a tu na twarzy z dwoch stron ust takie krechy grubości 1cm czerwone... to wyglądało jakbym płakała krwią.... i nie wiem co to było bo ani nic czerwonego nie jadlam ani nie wybrudziłam się... szok :szok::szok::szok: aż się sama wystraszyłam siebie

reklama
Hejka

Dzięki dziewczyny za tyle komplementów pod adresem maluszka :-) tego paluszka w buzi to później dopiero dostrzegłam :-D i już ma 7 cm a 2,5 tyg temu miał 17 mm rośnie jak na drożdżach :szok::-D

narazie biore sie do pracy potem zajrzę :tak:

szczęśliwa odpisałam i widziałam - cud, miód to twoje maleństwo :tak::tak::tak:

Justyna - moja szwagierka tez miała miec problem przez prolaktynę a zaszłą nawet sie nie spodziewając także głowa do góry :tak:

ewelinka mysle,ze jakby bylo od slonca to juz danwo bym miala,,bo sie sie czesto opalalam i lezalam na sloncu...a reka mi puchnieje,,no niexle...az sie boje..

pysia no łezki tak,,ale te krechy czerqone,,,co to?/

Ewcia, w każdym razie wygląda na uczulenie...leć do lekarza, bo z tym żartów nie ma!!!!!!!

Sorbuś, ryczałam, jak doczytałam o dzidzi...7 cm SZCZĘŚCIA.... ;-)

Pysia, witaj :*

Ewcia no nie mam pojęcia co to było. Myślalam że mi się wydaje, jednak nie, myslałam że to brudne moze e skądże!!! zmyć się nie dalo. No ale na szczęście już nie mam tego ale okropnie to wyglądalo! :-(:-(:-(
Ewelina witaj

:ninja2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien dobry :)

mam juz wolne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hurra :D ale sie ciesze :D juz sniadanie zjedzone, herbata wypita.. teraz tylko woda i soki... :D
kupilam sobie wczoraj fasolke szparagowa.. tak mnie jakos naszlo wiec chyba dzisiaj zrobie... i pomidorowka mi sie marzy :) koniecznie z ryzem...
dzisiaj rano sie zwazylam i wczoraj wieczorem i waga taka sama- 53 czyli na to wychodzi, ze maleje, bo przedtem mialam 54 nawet 55...

a teraz ide Was doczytac :D

Maggy, witaj :*
Super, że już masz wolne...wypoczywaj...

Dziewczyny, czy Wy też tyle pijecie wody w te upały....jesssssuuuuu, jest godzina 8, a ja juz wypiłam 2l wody...i tak codziennie...:szok:

Hej maggy :):) a jak sie czujesz mamusiu???.. ty sie tą waga nie martw bo w pierwszyh 3 miesiącach możesz chudnąć ( ja też tak miałam mimo ze dzidzia sobie rosła i nawet jest wieksza o tydzień niż ten w którym jestem ) ....

reklama
:happy2: dzień doberek !!!

ewlina, pyska i jaewka - witajcie

ewcia - kurczaczek mi to na jakie uczulenie wyglada, wez wapno na dobry poczatek, może pomoże

basja - witaj, 5 cykl mówisz, no to zycze powodzenia, niech fasolka zamieszka w Twoim brzuszku, jak najszybciej

marcepanek - czy ja dobrze doczytałam 38 kg przy wzroscie 165 ? E nie wierze, ja mam 168 i waze 49 i wygladam jak chudzielec :baffled:

zanka , malami - jak tam objawy hehe, wczesne objawy ???

sorbek, fajnie dzidka małego zobaczyc, i to juz 7 cm człowieczek :szok: Cos tam o kwasie foliowom pisałyscie wczoraj, to brac tegio dziada czy nie, kurde wy wszystkie dziołszki coś biereta, tylko ja sie niczym nie faszeruje ...juz nic z tego nie wiem, mam kwasa w torebce , wezme se łykne, albo nie .... zryciol:rofl2:

Wiecie co, wczoraj była u mie psiapsióła z małą 3 miesięczna córcią i ta mała cały czas płakała, byłam przerazona, chyba nie mam instynktu ... buuuuu
A tak wogóle, to fajny dzien sie dzis zapowiada, jade po buty po pracy z moim mężczyzną ...:-)

maggy - witaj

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry