• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Wisieńka - no już teraz lepiej. :tak: A Ty poszalałaś na zakupach - i bardzo dobrze! :tak::tak::tak: Czasem trzeba... ;-)
Sorbuś - ale piękna dzidzia!!! :-):-) Po prostu śliczności... Wszystkim staraczkom życzę, aby jak najszybciej takie fasoleczki w brzuszkach zamieszkały! :tak::tak:

Cześć Zapmarta, Hope, Mary105, Krakowianka, Maran-atha, Justynka, Szczęśliwa!

Ja chyba się w ogóle położę spać teraz... Jakaś zmęczona jestem. Życzę Wam wszystkim dobrej nocki! I owocnej! ;-)

Ostatnia edycja:
mary za długo bank trzymał moja kasę a sporo tego było to mnie poniosło i wydałam te kilka groszy:-D
Ja spadam do łóżeczka , SZCZYPAWECZKI

Dzien Dobry:-)

Pijac poranna kawe wlasnie Was nadrabiam.

Wisienka taka godzina a Ty nie spisz?:szok: Co tam Kochana u Ciebie? Moze za goraco w nocy? Ja nigdy nie moge dobrze spac w upaly:tak:

Sorbus piekna fotka az lzy stanely mi w oczach chociaz to nie moje dzieciatko:tak:

Monia cos tam z tym testem nie tak skoro nie wyszlo:wściekła/y: Skoro nie masz @ to musisz miec nadzieje, moze drugi test walnij sobie z ranka? Bedziesz miala pewnosc a ja trzymam &&&&&&:tak:

Znowu Wam posmece troche ale mam ta owulke a moj mezczyzna wraca dopiero w niedziele:zawstydzona/y: Znaczy mam takie objawy ze wydaje mi sie ze ja mam bo po odstawieniu tabletek to roznie bywa i organizm fiksuje;-) To dopiero pierwszy miesiac jak sie staramy wiec co ja bym chciala zeby sie nam zaraz udalo?:-D To by chyba jakis cud musial byc:-D Fajnie by bylo szybko doczekac sie maluszka ale teraz przed nami jeszcze wakacje za 1.5 miesiaca wiec moze lepiej zeby fasolka przyszla po nich:tak:
Chyba nie powinnam Was czytac bo sie tylko nakrecam a to NIEDOBRZE dla organizmu jak sie chce zaciazyc ale tak Was wszystkie lubie ze czasami nie moge sie oderwac zeby raz na dzien nie zagladnac co u Was:-D

Milego dnia Dziewczynki, do potem :*
2iksxc.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziś ja pierwsza :-D:-D:-D
jsorbek śliczną masz dzidzię :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witajcie

Ja juz u siostry dzisiaj takze piluje dzieci...
A rano o 5 pilnowałam z P corki jej siostry,,a potem tutaj...dalej za nianie,,hehe

Wogole to mam nerwa,,obudzilam sie dzisiaj jakas opuchnieta,w plamach swedzacych,mysllam,ze cos mnie pogryzlo,,ale to chyba ucczulenie,wygladam masakrycznie,,najgorsze rece,dlonie...dupa cala w bablach,,ratunku to boli i swedzi...wapno wypilam juz...

ewelina milej pracki
sorbuś sliczna dzidzia,,super popatrzec na takie malenstwo na usg...

reklama
Ewcia dzięki, ale miła to ona raczej nie będzie....
A Ty kochana czem prędzej do lekarza idź z tymi bąblami!!!! Kup sobie maść ochronną z witaminą A, bo to może uczulenie na słońce. Maść niedroga, około 2-3zł, a przynosi ulgę...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry