• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie wieczornie. :)

Wisieńka - buty się zawsze przydadzą. ;) Teraz są przeceny. Nie miej wyrzutów sumienia. :)

Sorbuś - przepiękne USG! :D

A komu miałam gratulować obrony...? Zapomniałam, przepraszam. ;) Niemniej - gratuluję. :)

reklama
Agatek zapomniałam ci napisać - koniecznie kup drugi test bo jak nie wyszła żadna kreska to coś przykombinowałaś ;-) także szansa dalej jest :tak:

ciesze ze wam się dzidzia podoba

a teraz już mykam spać kochane - zaraz się rozpłynę tak u nas gorąco

Karaluchy pod poduchy jak to mówi Majcia moja :-D

Ostatnia edycja:
sorbuś ja na zamkniętym mam fotke jak moje maleństwo ma 15 tygodni widziałaś.....
Maggy - kurde chyba tak bo to huśtawka nastroju podobno hormony szaleją ...

SORBUŚ piękne zdjęcie:tak::tak:

WISIENKA 4 pary butów-to zaszalałaś ale bardzo dobrze;-) Doczekasz się takiego Maleństwa... Tulę Cię mocno...

sorbuś ja na zamkniętym mam fotke jak moje maleństwo ma 15 tygodni widziałaś.....
Maggy - kurde chyba tak bo to huśtawka nastroju podobno hormony szaleją ...

nie widziłam buuuuuuuuuu teraz też szukałam i nie znalazłam ale za to widziałam piekne z brzusiem - aleś ty sliczna kobieto normalnie szok :tak:

teraz juz mykam spać ale jak byś wiedziała na której stronie nto mi skrobnij na PW plisss - dzieki

Malapralinka - trzymaj się dzielnie i się nie poddawaj, proszę... :*

Ja mówię już DOBRANOC. Zmęczona jestem i też coś dziś nie mam humoru. Buziaki.

Ostatnia edycja:
Wiem dziewczyny, ze dobrze mi życzycie i mam nadzieję, ze niedługo będę miec dzidziunia i nic złego więcej sie nie stanie.
A buty no cóz, może tenisówki z cekinkami mogłam sobie odpuścić ale .... ja nie miałam tenisówek odkąd skonczyłam 13 lat. A klapeczki i japoneczki i botki to juz po prostu okazja!!!!
maggy mów mi tak dalej planujemy urlop na październik....

reklama
Sorbuś masz PW ....
uciekam kochane do łóżeczka jutro ide do koleżanki na kawusie :) postaram sie przywitać rano :)
buziaczki i słodkich senków ......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry