• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Już po wizycie - więc termin mam ostatecznie na 3 luty 2011 czyli to 12 tc i juz tego się trzymam
Wszytko ok z dzidzią - przezierność karku ok - narządy funkcjonują dobrze generalnie dziecko rozwija się prawidłowo także cieszę się bardzo i oddycham z ulgą
aaa i mam ekstra fotkę maluszka jak cycka paluszka :-D
Sorbus tak sie ciesze, ze wszystko ok :D widzisz.. u Ciebie tez stres byl niepotrzebny :D no i elegancko... teraz szykuj sie powoli do urlopu :D
ja swoj juz wlasnie zaczelam :d hurraaaaaa 10 dni laby :D czuje sie od razu lepiej :D
od jutra zaczynam gotowanie pieczenie i takie tam... nigdy nie mam na to czasu no to wreszcie znalazlam :D

Sol- wspolczuje Ci tego bolu glowy.. ja mam rzadko, ale jak juz mnie dorwie to az mnie mdli... masakra :(

napiszecie mi w skrócie jakieś ostatnie wieści? ... ktoś nowy ze starej ekipy w ciąży? ... bo nowych osób już na pewno nie będę kojarzyć :rofl2:... jak tam testowanie mamy i buni?

SOL niestety wiem co to migrenowy ból głowy:sorry2: Trzymaj się...

MAGGY zazdroszczę tego urlopu bo mój się zaczyna za miesiąc:-( Aaaaaa jeszcze tak długo....

Spadam robić kolację moim głodomorom...
Jak mi nie zabiorą kompa to wrócę;-)

Cześć :)

Wpadam się przywitac, ja nei miałam neta bo zmienialiśmy operatora, ciągle zajęta pracą i w między czasie zdążyłam się obronić :-)
Lor- gratulacje !!!!! wow to teraz imprezowanie sie zacznie :D
jesli chodzi o streszczenie, to z tym bedzie u mnie kiepsko :) trzeba poczekac na Wisienke :) Ona jest w tym dobra :D

MAGGY zazdroszczę tego urlopu bo mój się zaczyna za miesiąc:-( Aaaaaa jeszcze tak długo....
doczekasz sie swojego :) teraz czas szybko leci, fajna pogoda to czlowiek inaczej mysli :) a za miesiac to ja bede znowu miec urlop :D tym razem 14-dniowy :D

ok, widze, ze Was nie ma to sie ide zdrzemnac.. placki ziemniaczane musialam sobie zrobic, bo ktos tu ostatnio mi smaka narobil ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lorelain - gratulacje :-D Ja też do streszczeń długoterminowych się nie nadaję :-D

malapralinka - to niezły mutant by wyszedł z tych boleści :-D

maggy - to weź mi wyślij bo ja nie mam siły przy kuchni w te upały stać :-p

A mi się udało wyciszyć ból - obejrzałam sobie odcinek Housa a Karola w tym czasie grzecznie oglądała bajki a ja miałam okład zimny na czole :-) Zaraz sobie wezmę wiatraczek i włączę żeby się schłodzić dodatkowo. Zaraz mąż kończy pracę wiec trzeba jaką bieliznę sexi wyszykować :-p

Sol Ty Tygrysico jedna;-)

Ja jakas taka dzisiaj w ogole do niczego...
Sol ten Twoj bol to sie na mnie przezucil...
Mial sie z tego inny czlowiek zrobic a nie na mnie przejsc wszystko:wściekła/y:

Teraz sobie 3 kawusie wypilam...
Do tego jakos dzisiaj do rozmowy sie nie nadaje, odswierzam tylko i patrze co piszecie:zawstydzona/y:
Naprawde dawno sie tak nie czulam...
Tak jakby dopiero teraz moje cykle wracaly do normalnosci sprzed ciazy...

A wiecie, bo zalozylam nowy wykres cyklu i dopiero dotarlo do mnie ze to 3 starankowy
Wiec jak to sie mowi
Do 3 razy sztuka:-D

reklama
Witam sie wieczornie .....dzionek fajny był tylko rano chodzi mi o humorek ..... teraz mi hormony zrobiły psikusa i beczałam pół godziny boże już sama nie wiem o co chodzi .....a co tam u Was laseczki??
A wisieńko - słoneczko chciałam ci podziękować za zaproszonko do grona twoich przyjaciół :)
Sorbuś - super kochana ze z dzidzią ok :) a pokarzesz zdjęcie maluszka??

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry