• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agatek i co doczytałaś ? ;-)

Sol zmienisz mi suwaczek :zawstydzona/y: ale juz ostatni raz obiecuje - tamten u ciebie
Szczęśliwa jak mi sie uda aparatem to pewnie bo do tel nie mam kabla a test np telefonem lepiej wychodził :zawstydzona/y:
zaraz spróbuje a ty skarbie kiedy masz wizyte ??

Maggy
to urlopuj się kochana i odpoczywaj ja jeszcze 2 tyg czekam

reklama
Wróciliśmy i jem kolację. Po drodze zachaczyliśmy o Galerię iiiiiii hm kupilam 4 pary butów, nastawiam Doopę, lejcie:zawstydzona/y:Nie były mi potrzebne wszystkie, może tylko japoneczki....
sorbuś wiedziałam, ze jest dobrze. Cieszę sie ogromnie i gratuluję kochana i życzę dobrego samopoczucia i łatwego rodzenia.
Zapmarta witam kochana, doope nasatwiaj za opalenizne, opieraj sie szybko i bywaj często

Hej dziewczynki!
Wróciłam dziś wcześniej z pracy, bo takie miałam mdłości od rana, ból brzucha i głowy, ze myślałam, ze umrę... :baffled::baffled::no: Szefowa przyszła o 18 i puściła mnie do domu na szczęście. Postaram się jeszcze zajrzeć później, teraz się kładę.

Pozdrawiam Was wszystkie.

sorbuś zmienię zaraz chociaż powiem Ci ze te pomiary z usg są do kitu :-p Mi wychodziło jak miałam 5t5d że jestem w 7 a to awykonalne było a na następnym usg okazało się że jednak jest prawidłowo przeze mnie liczone :-p

pralinko - przykro mi - ale powiem ci że ta pogoda tak dobija - zrób sobie zimny okładzik na czółko powinno pomóc :-)

Mąż przyszedł - idę szaleć :-D

kurcze udało się wreszcie mam nadzieje ze coś widać

Sol ale właśnie o to chodzi, że tamte pomiary mi się nie podobały bo według moich obliczeń byłam w większej ciąży poza tym betka też wskazywała na ok 7 tc a z usg niby był wtedy 5 a teraz jest właśnie tak jak mi wychodziło - na usg wyszło 12tc i 4 dni ale ja juz zostawie 12 tak po środku i tyle bo to mi się zgadza teraz właśnie - tak to wiem że nie ma co patrzeć bo różnie się zmierzy, różnie dziecko rośnie też

Załączniki

• Dzidzia.jpg
    Dzidzia.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
juz jestem :) spalam do teraz.. a obudzil mnie telefon (nastepnym razem go wylacze )

Sol-
placki chetnie bym Ci podrzucila :D

pralinka- poloz sie i odpocznij troche... oby Cie szybko puscilo..

Szczesliwa- ja tez placze czasami... szczegolnie rano.. ale to normalne, prawda ? :D

Sorbus-
jak pieknie widac na usg bobaska!!! wow!!! ja tez tak chce juz :D slicznie :)

Mary- beth -
wow... a co to sie dzieje? dobrze, ze szefowa chociaz Cie do domu puscila.. mam nadzieje, ze Ci szybko przejdzie....

Wisienka- 4 pary butow? :D hmm... na pewno byly Ci potrzebne (tak sobie wmawiaj ;) to pomaga :D ) no to moja droga.. my to moglybysmy sie razem udac na zakupy, ktore ja uwielbiam :D moze kiedys ;)
i moja kochana, pamietaj ze niedlugo tez bedziesz sie mogla pochwalic takim usg :D bardzo mocno Ci kibicuje i wiem, ze wkrotce Twoje marzenie sie spelni :) tule Cie mocno i prosze - badz silna :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry