• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nagapalma, witaj :* - na pewno masz instynkt, tylko jeszcze uśpiony ;-), co do kwasu foliowego - brać nie zaszkodzi...
Szczęśliwa, hej :*

reklama
Nagapalma - czesc kochana możesz śmiało kwas foliowy brać :) moja koleżanka jak urodziła syna to był płaczek niesamowity wiec przychodziła taka ciocia Aga robiła z siebie wariata i mały przestawał ..... potem jak podrósł to też mu opowiadałam bajeczki takie z głowy .... spiewałam mu to koleżanka potem mnie do domu nie chciała puszczać he he :):)
Hej Ewelinko:*:*:*

Maggy, ja tym kalkulatorom wszelkiego rodzaju nie wierzę, po prostu piję tyle ile potrzebuję, a jak się okazuje piję baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo.... ;-)

Cześć Dziewczynki:)

Jakoś nei mam weny do pisania:((

Udało mi się wczoraj zobaczyć Sorbusia zdjeciątko - tzn dzieciątka sorbusiowego:)) Powiem że przeslicznie wygląda! Aż sie łezka kręci w oku...ehhh

Ewelilnka - 2 l już???? Ja generalnie się zmuszam żeby tyle przez caly dzień wypic... Za mało pewnie ale jakoś mi się wogóle nie chce...

Nagapalma nie przejmuj się - instyntk przychodzi jak sie ma wlasne! Mój szwagier panicznie bał się malych dzieci a jak im się uodziło to od razu trzymał na rękach:)) Także spoko:-)

szczęsliwa - niesamowita jestes, to się uśmiałam ... heh

ewelina - no to chlup ...

dziewczynki, powiedzcie, ze tez macie obsesje ogladania wózków itp, nie jestem psychiczna - prawda ? hahahahah:-D

Witajcie. :)

Maggy
, ależ Ci zazdroszczę tego urlopu. :D Ja jeszcze 2 dni do pracy. A upał dziś NIEMIŁOSIERNY będzie.

Nagapalma
- wiem, że kwas foliowy warto zacząć brać już pół roku przed staraniami. Na pewno Ci nie zaszkodzi. A co, jeśli zaszkodzi jego niebranie? Także łykaj. :)

Nagapalma - jak byś mnie wtedy widziała to byś powiedziała ze mam nie równo pod sufitem :P:P:P:P ale poskutkowało :):):):)
wiec jak ja urodze to chyba moje dziecko se pomyśli ale mam zakręconą matke :P:P:P
I witaj w klubie oglądania wózków :):):) Ja jeszcze jak nie wiedziałam ze jestem oglądałam ubranka na allegro :P:P:P wiec nie jesteś psychiczna :)

reklama
Monia, nooooooo....dziennie to ja chyba 7 litrów piję, a potem latam i sikam - ale to chyba dobrze, bo wypłukuję sobie elegancko mocz z bakterii ;-) yyyyy...bakterie z moczu hahahahhahhahaaaa
Nagapalma, chluśniem bo uśniem...:-D oglądanie wózków???? Ja zaglądam do każdego wózka z dzidzią, wścibiam nosa itp.itd. kocham to....i kij, że wychodze na "maniaczkę" w oczach matek tych dzieci ;-)

No nic kawka wypita.....zabieram się do pracy....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry