• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelinka- no wlasnie ja tez wode.. ale z rana musze herbate :D zwykle owocow.. nie czarna ale musze :) a czasami lubie tez wypic sok rozrzedzony woda.. nie jest taki slodki, a bardzo smaczny :)

A ja oprócz wody dwie kawki obowiązkowo, jedna mocna, czarna, a druga mrożona z bananami albo malinami :zawstydzona/y:

Ale nie chce mi sie pracować......

Ewcia, a na co Ty czekasz??????? Dzwoń do lekarza, albo idź....

Szczęśliwa,
miłego dnia :*

ewelina nie moge,,dzieci mam,,,nikgoo tu nie ma,,reszta 30km ode mnie.....dam rade,,popoludniu pojde prywatnie,,za 30zl jest jeden od 17,,bardzo fajny....chyba nie bede jak bania do tego czasu?? hmmm

pysia ja lubie,,ale nudzi mi sie zawsze przy opalaniu,,wole pograc w pilke poplywac.....

krakowianka jak kawa???

a ja juz czarna jedna wydoilam i teraz ide nastepna walne..bo od 5 nie spie...:baffled:

ewela juz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bedzie dobrze kochana,,,nie martw sie na zapas/..

Ewcia, ach rozumiem...ale idź, jak będziesz mogła, po co masz się męczyć...
Dzięki za kciuczki, wiem, że mają moc ;-). Mam nadzieję, że będzie dobrze, choć boję się...

Ostatnia edycja:
Ewcia - a dziękuję - energetyzująca. ;) Mam nadzieję, że do popołudnia objawy Cie będą mniej męczyć...

Ewelina
- kciuki gwarantowane! Powiem Ci szczerze, że wyobrażam sobie kawę mrożoną z bananami... ale z malinami? Zupełnie. ;)

ewelina wiadomo zawsze czlowiek ma jakies obawy,,,ale bedzie dobrze,a dlaczego ty je robisz,,jesli moge spytac??????/

krakowianka ja tez mam taka nadzieje,,,

reklama
A ja oprócz wody dwie kawki obowiązkowo, jedna mocna, czarna, a druga mrożona z bananami albo malinami :zawstydzona/y:
wow! alez sobie dogadzasz... a ta mrozona z bananami albo malinami brzmi bajecznie... mmm......
Ewelinko- trzymam za Ciebie podwojnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zacisniete :D musi byc wszystko ok :) nie ma innego wyjscia :D

Krakowianka- hahahaha teraz zajarzylam :D no tak... musze uwazac na to co mowie :D kochana.. jakbym miala duuuuuuuuuuzo miejsca, to zawsze :D ja jestem z natury osoba bardzo towarzyska :D moze kiedys wygram w totka i kupie ogromny dom, to zrobimy jedna wielka impreze z dziewczynami z BB :D

Ewcia- dobrze, ze masz tam jakiegos lekarza... koniecznie idz i nie zastanawiaj sie.. moze to nic powaznego, ale lepiej sprawdzic... szczegolnie te bable mnie zastanawiaja...

tymczasem czekam na moja mame na skype.... miala byc o 9 i Jej dalej nie ma.. hmm...

a paczke z kremami Mustele i ubraniami juz bym miala od mamy, ale listonosz zostawil awizo.. i trzeba bedzie podjechac na poczte.. ale to juz moj luby zalatwi, bo ja dzwigac nie moge :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry