reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
poziomkija bym na Twoim miejscu sie cieszyla tym bolem a nie brala no-spy;-) heh
kamia odliczac mozna tylko zeby przytulanka nie byly pod presja.. ja tez odliczam ale jak przychodzi do przytulanek to nie mysle zeby moj strzelil do celu heh :)

Tak bolało że musiałam:dry: i sikaaaaaaaaaaam:baffled: ale jak nie boli to się martwie że nie boli:-D
Karolciak Kamia macie wolne chaty KORZYSTAJCIE!!!!!!!!!

A ja już sie nie stresuje... wyżyłam się na biszkopcie. Będę sie przytulac z moim ile wlezie :D i będziemy szaleć i nie myśleć czy trafi czy nie trafi czy dziewczynka czy chłopak, bo kurcze zwariować od tego idzie....
Dzisiaj pojawił mi się taki dziwny śluz... strasznie gęsty, jak białko jajka i dużo go, dziwne....

A ja już sie nie stresuje... wyżyłam się na biszkopcie. Będę sie przytulac z moim ile wlezie :D i będziemy szaleć i nie myśleć czy trafi czy nie trafi czy dziewczynka czy chłopak, bo kurcze zwariować od tego idzie....
Dzisiaj pojawił mi się taki dziwny śluz... strasznie gęsty, jak białko jajka i dużo go, dziwne....

Ciąża luubi śluzik

Z tego co się orientuje ciążowy jest białawy i ciągnący ale jest to bardzo indywidualne.
Pewne jest że w ciąży jest duuuuuużo śluziku:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mononoki nie trac nadzieji:) ale spontan najwazniejszy chociaz trudno jak bardzo sie pragnie dzidziusia:tak: daj no troszke tego ciasta na sprobowanie bo glodna jestem:>

Do góry