• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
poziomkija bym na Twoim miejscu sie cieszyla tym bolem a nie brala no-spy;-) heh
kamia odliczac mozna tylko zeby przytulanka nie byly pod presja.. ja tez odliczam ale jak przychodzi do przytulanek to nie mysle zeby moj strzelil do celu heh :)

A ja już sie nie stresuje... wyżyłam się na biszkopcie. Będę sie przytulac z moim ile wlezie :D i będziemy szaleć i nie myśleć czy trafi czy nie trafi czy dziewczynka czy chłopak, bo kurcze zwariować od tego idzie....
Dzisiaj pojawił mi się taki dziwny śluz... strasznie gęsty, jak białko jajka i dużo go, dziwne....

A ja już sie nie stresuje... wyżyłam się na biszkopcie. Będę sie przytulac z moim ile wlezie :D i będziemy szaleć i nie myśleć czy trafi czy nie trafi czy dziewczynka czy chłopak, bo kurcze zwariować od tego idzie....
Dzisiaj pojawił mi się taki dziwny śluz... strasznie gęsty, jak białko jajka i dużo go, dziwne....

Ciąża luubi śluzik

Z tego co się orientuje ciążowy jest białawy i ciągnący ale jest to bardzo indywidualne.
Pewne jest że w ciąży jest duuuuuużo śluziku:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry