• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no właśnie korzytstać z wolnej chaty trzeba:-)
monooke rozumiem cię bo ja po pierwszym nie udanym cyklu zrzekałam się, że koniec z celowymi straniami, nic nie liczę nic nie chcę wiedzieć, tyle, że ciekawość i chęć jest silniejsza i tak zawsze po płodnych się nakręcam;-)

no i dokładnie w tym cyklu tak się staram;-) tzn, staram się sobie tłumaczć, że jak w tym cyklu się nie uda to świat się nie zawali:-) aczkolwiek barzdo chcę:-)

heh poziomki jak zrobilas te obrazki? ja sciagnelam ten program co sa te wszytskie buzki ale co dalej?:P ale wole byc czlowiekiem niz kura z Twojego postu bo przynajmniej mi dziecka nie zjedza jak jej jajka:P

heh poziomki jak zrobilas te obrazki? ja sciagnelam ten program co sa te wszytskie buzki ale co dalej?:P ale wole byc czlowiekiem niz kura z Twojego postu bo przynajmniej mi dziecka nie zjedza jak jej jajka:P

Karolciak Ty to jesteś!!! My hodujemy kurki i kaczki i nikt ich nie zjada ani jajek też!!

Na pasku na gurze masz ikonke z buzką i tam kliknij i pokażą się buzki i kliknij na wybraną i sama się wklei do pościku:tak:

Ostatnia edycja:
Mononoki nie trac nadzieji:) ale spontan najwazniejszy chociaz trudno jak bardzo sie pragnie dzidziusia:tak: daj no troszke tego ciasta na sprobowanie bo glodna jestem:>

Spontan :D Ja dzisiaj mojemu zrobie taki spontan na przywitanie ze po wszystkim nie będzie sie mógł ruszać :D Ale mam chcice na przytulanie (szkoda tylko, że wolnej chaty nie ma - mieszkamy z teściami).
A placek w trakcie powstawania, mam nadzieję, że coś z niego wyjdzie :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry