reklama
karolciak22
Fanka BB :)
juz Twoj sklepik dziala? to teraz w pracy jestes? czy masz kogos do pracy??
ale mnie dzisiaj nogi bola....
a peryferia..na slasku tego nie ma.. jest miasto obok miasta... sa mniejsze miasteczka co jest podobnie jak na wsi ale to nie to samo...
a peryferia..na slasku tego nie ma.. jest miasto obok miasta... sa mniejsze miasteczka co jest podobnie jak na wsi ale to nie to samo...
poziomki
mama 00 08 11 13 15
juz Twoj sklepik dziala? to teraz w pracy jestes? czy masz kogos do pracy??
Twardo pracuje od 2 tygodni:-) Bardzo bym chciała otworzyć 2 i dopiero wtedy kogoś zatrudnie
To zapraszam do nas tu i miasto i wsie:-)
JA sie po ślubie przeprowadziłam do męża na wieś. Pracuje na wsi... w szkole
Mój dojeżdża tylko 12km do pracy więc nie jest źle 
JA lubie swojskie klimaty i bardzo sie cieszę, że sie budujemy, świeże powietrze, ..... tylko zasięg mamy taki tragiczny, że czasami już wale komórką o wszystko co się da:>
JA lubie swojskie klimaty i bardzo sie cieszę, że sie budujemy, świeże powietrze, ..... tylko zasięg mamy taki tragiczny, że czasami już wale komórką o wszystko co się da:>
poziomki
mama 00 08 11 13 15
JA sie po ślubie przeprowadziłam do męża na wieś. Pracuje na wsi... w szkoleMój dojeżdża tylko 12km do pracy więc nie jest źle
Ja mam najlepszy zasięg koło studni

karolciak22
a my mielismy wypasc w weekend do naszego domku w gorach i odetchnac od miasta ale nic z tego bo moj dziadek w sobote ma urodzinki wiec zostajemy na miejscu...ahh nie wiem kiedy bedzie kolejna okazja
poziomki
mama 00 08 11 13 15
a my mielismy wypasc w weekend do naszego domku w gorach i odetchnac od miasta ale nic z tego bo moj dziadek w sobote ma urodzinki wiec zostajemy na miejscu...ahh nie wiem kiedy bedzie kolejna okazja![]()
Może w następny weekend się da???
karolciak22
Nie bo moj cAly nastepny weekend w pracy
no trudno ale mam nadzieje ze we wrzesniu na te wakacje skoczymy wiec nadrobimy stracone weekendy

poziomki
mama 00 08 11 13 15
Nie bo moj cAly nastepny weekend w pracyno trudno ale mam nadzieje ze we wrzesniu na te wakacje skoczymy wiec nadrobimy stracone weekendy
![]()
Tylko we dwoje:-) ale to były fajne czasy

reklama
karolciak22
To daj mi swoje dzieciaczki pod opieke.. a Ty z mezusiem na wakacje
ja sie z checia zajme