reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam po pracy.
Jestem padnięta.
Wyobraźcie sobie,że ja w ten upał (u nas 36 w cieniu) oprowadzałam dziś przez 5 godzin dzieciaki na koniku.
21 osób czyli 21 km na piechotkę + przyprowadzenie i odprowadzenie konia do stajni to jakieś 3 km.:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Powiem szczerze PADAM na pysk.:baffled::baffled::baffled::baffled:

Byłam dziś u przyjaciółki zobaczyć jej synka.
Słodziak niesamowity.
Urodził się 16 lipca z wagą 4 kg i dł.58 cm.,przynajmniej jest co na ręce wziąć.:tak::-D:-D
Lekarze musieli źle wyliczyć termin porodu ,bo urodziła go w 44 tygodniu ciąży.:szok::szok::tak::tak::baffled::baffled:
Na szczęście wszystko w porządku i już w niedzielę wyszli do domku.:tak::-):-)

A funfela to faktycznie cos dlugo w tej ciazy chodziła:szok: a moze byla w cizy i okres miala dlatego te 44tc:szok: Najwazniejsze ze wszystko ok:-)
hej mamuski wieczorkiem.:-)
ja tak na chwilke wpadam zobaczyc to tam u was.
moje dzieci spia m mecz oglada a ja sie nudze ale zaraz zmykam pod prysznic i spac bo jakas taka padnieta jestem.u nas sie troche ochlodzilo,nawet cos tam popadalo i fajne takie powietrze,az milo na dworze teraz posiedziec:tak:

ania-to fanie ze imprezka sie udala i że lali z prezetów zadowolona.:tak:
szczesliwej podrurzy życze,i moze uda nam sie spotkac jak bedziesz na podkarpaciu.

...urodzin.[/COLOR][/B]
no zmiana planow A z tym spotkankiem to zobaczymy czy Iwona da rade:-D
Dziewczyny zapomniałam Wam napisać,że miałam dziś mały wypadek.
Koń w stajni mi nadepnął na nogę ,a byłam w sandałach.:-:)crazy::crazy::crazy:.
Skóry na dużym palcu przy paznokciu nie mam prawie wcale i paznokieć naruszony.
Boli jak cholera.:crazy::crazy::crazy::baffled::baffled::baffled::baffled:

Tak Lidka moja Klauduśka ma dziś 14 urodzinki.
Dzięki za pamięć.

Teraz jej nie ma,ale jak wróci to zrobimy wspólną imprezkę,bo ja 17 miałam imieniny i ich nie wyprawiałam.
Będzie podwójna okazja.:tak::-D:-D:-D

Przejrzałam z grubsza posty,bo tylko tyle czasu mam.

Kamcia fajne Akwa.
Ja też mam ,ale tak samo jak Luna inny biotop.
Zdecydowanie mniej kolorowe.:tak::-):-)

lunka fajnie spędziliście dzionek.
pracę na pewno znajdziesz,tylko cierpliwości.

Patrycja zdrowia życzę.

Malinka gdyby nie ta praca w weekend to miałabyś raj na ziemi.:tak::-):-)
:-)
Co do tatuażu to ja się nie wypowiadam,bo ja nie lubię :no:

Ania dobrze ,że impreza udana.
Uciekam dziewczynki,bo sprzątanie i prasowanie czeka.
Tylko jak ja będę robić z tą rozwaloną nogą?:crazy::crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:
ała napewno boli, wspolczuje kon sporo wazy wiec dobrze ze na tyms ie skonczyło
Zyczonka dla Klaudii, wszystkiego najlepszego
hej laski wpadłam sie tylko przywitać ...... zaraz moja siostra mi przyjedzie do dzieci a ja ide na to USG i jeszcze na poczte załatwić jednego listonosza który zostawil mi awizo mimo to że bylam w domu ://// czuje sie okropnie zaczełam dość mocno w nocy krwawić i w sumie juz niewiem czy to okres czy nie :/// brzucho boli strasznie no ale dziś juz sie wszystkiego dowiem :)

Hej dziewczyny... wróciłam z tego upału już do domu... U lekarki dowiedziałam sie że mam mocny stan zapalny macicy dostałam masę leków i za tydzień po antybiotykoterapii mam sie zgłosić..... Powiedziała że po porodzie macica musiała śie nie oczścić do końca i stąd tak mocny stan zapalny..... mam nadzieje że na lekach sie skończy ;////

Wieczór i nikogo nie ma????
Ja ostatnimi czasy zaczęłam bardzo lubiec ta porę dnia... dzieci śpią mozna sie zająć swoimi sprawami :)) mój dzis u kumpla siedzi to ja na kompie :))
Brzuch mnie strasznie boli ... ale teraz ma juz byc lepiej po tych lekach zobaczymy :///

:szok::szok::szok: zapalenie macicy:baffled: mam nadzieje ze dajesz jakos rady a nim tablety zaczna dzialac to musi troche czasu minac:dry:Ja tez lubie wieczorek i moja Lali w lozku:-D

Ellooo
Milalam dzis jechac ale wyszly pewne sprawy i jade z mezem i Laura w czwartek
Tak sie sklada ze w poniedzialek mam urodzinki i spedze je w DE wiec bedze obchodzila urodzinki dwa razy bo w sobote u taty robie grilla bo znow moj ma 30 a 1 mamy rocznice:-D:-DImpreza za impreza:-D
Laura spi a maz w drodze. Biedaczek musi sie najezdzic ale mam nadzieje ze razem ze wrzesniem skonczy sie ten koszmar:rofl2:

reklama
Ana!!!! No nareszcie, kochana, w końcu ! No to teraz znów musze wejść w nawyk, bo ochrzan będę dostawac:-D:-D:-D:-D:-D.
No, już włączone, hehe
A widzialam foteczki, no kurde niektóre aż parskałąm, wikingowie np-albo minka Weronisi w autobusie-no boskie!
]

oj wlaczaj gg bo bedzie ochrzan:-D:-D:-D:-D
a ta fotka to tez na statku wikingow:tak::tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny, właśnie sobie uświadomiłam że zaraz piąta rocznica slubu, kurcze, a ja pustka w głowie, co kupić Piciowi. Skoro piąta, to przydałoby się cos ekstra. POmysły-plisssssssssssssssss

hmmmm no ja chyba nie pomoge
moze fajny zegarek?a moze maszynka do golenia elejtryczna?smaa nie wiem

Witam laseczki :happy:
Ja teraz tak przeciągiem bo Pietruszka na urlopie więc korzystamy place zabaw odległe big spacery sex no same przyjemności :-D:-D:-D:-D:-D:-Ddo tego upały mnie wykańczają po pracy jestem dętka noino do sexu się nadaję i lulu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale w piątek moje chłopaki jadą do babci Marysi czyli mamy Pietruszki jadą w piątek wracają we wtorek i będę w domu zupełnie sama :szok::szok::szok:jeszcze nigdy się z Antonim nie rozstawałam i jestem lekko przerażona :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale ja miałam mieć weekend wolny a wyszło jak zawsze więc :no::no::no::no: no a chłopakom nie popsuję frajdy niech jadą weekend jakoś przeżyję bo i tak cały dzień w pracy :baffled::baffled:ech życie....
po łepkach nadrobiłam :zawstydzona/y:
))

no kochana tylko nam tu nie placz
trzeba odciac w koncu ta pepowine:tak::tak::tak::tak:

as-tak patrze na twojego sówaczka i wydaje mi sie ze klaudia ma dzis urodzinki:tak:
wszystkiego naj naj najlepszeszego,
100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!dla klaudi z okazji urodzin.

sponzione i szczere najlepsze zyeczenia dla Kaludii i dla \Ciebie AS tez:tak::tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny zapomniałam Wam napisać,że miałam dziś mały wypadek.
Koń w stajni mi nadepnął na nogę ,a byłam w sandałach.:-:)crazy::crazy::crazy:.
Skóry na dużym palcu przy paznokciu nie mam prawie wcale i paznokieć naruszony.
Boli jak cholera.:crazy::crazy::crazy::baffled::baffled::baffled::baffled:
d:

wspolczuje

Hej dziewczyny... wróciłam z tego upału już do domu... U lekarki dowiedziałam sie że mam mocny stan zapalny macicy dostałam masę leków i za tydzień po antybiotykoterapii mam sie zgłosić..... Powiedziała że po porodzie macica musiała śie nie oczścić do końca i stąd tak mocny stan zapalny..... mam nadzieje że na lekach sie skończy ;////

no wlasnie tak czytalam i mialam Ci napisac ze moze masz zpalenie jajnikow...
wspolczuje serdecznie
dobrze ze ja mam tylko jeden:-D:-D:-D:-D:-D
jeden klopot mniej
ale w srdoe i tak mnie boal:wściekła/y:

[
A
Milalam dzis jechac ale wyszly pewne sprawy i jade z mezem i Laura w czwartek
Tak sie sklada ze w poniedzialek mam urodzinki i spedze je w DE wiec bedze obchodzila urodzinki dwa razy bo w sobote u taty robie grilla bo znow moj ma 30 a 1 mamy rocznice:-D:-DImpreza za impreza:-D
Laura spi a maz w drodze. Biedaczek musi sie najezdzic ale mam nadzieje ze razem ze wrzesniem skonczy sie ten koszmar:rofl2:

Ania to u was juz rok po slubie?????????????????
tak szybko??????????

i spoznione ale szczere najlepsze zyczenia dla Lali:tak::tak::tak::tak:

Anabubka juz rok juz rok dokladnie 1 sierpnia:tak: Dziekuje za zyczenia dla Laury
Dopiero co Was zameczalam fotkami a to sukni a to kwiatow, dekoracji autka... i prosze rok minal:-)
Czas szybko mija a my sie starzejemy:-D:-D

no wlasnie tak czytalam i mialam Ci napisac ze moze masz zpalenie jajnikow...
wspolczuje serdecznie
dobrze ze ja mam tylko jeden:-D:-D:-D:-D:-D
jeden klopot mniej
ale w srdoe i tak mnie boal:wściekła/y:
:
masz tylko jeden jajnik??? a co sie stało z drugim??

Anabubka juz rok juz rok dokladnie 1 sierpnia:tak: Dziekuje za zyczenia dla Laury
Dopiero co Was zameczalam fotkami a to sukni a to kwiatow, dekoracji autka... i prosze rok minal:-)
Czas szybko mija a my sie starzejemy:-D:-D
No niestety niestety latka leca do przodu i nie ma na to rady
:))

jednego sie pozbylam 5 lat temu.mialam torbiel czekoladowa ktora mi pekla i niewiele brakowalo do zapalenia otrzewnej,do tego doczepilo sie zalapelnie wyrostka;.od cala historia;))))

ania oj za szybko ten czas leci...za szybko...

czekoladowa powstaje gdy sie choruje na endometrioze.te torbiele tworza sie podczas okresu i rosna co miesiac.a ze zawarta jest w nich krew to sa ciemne i dlatego czekoladowe.no i niesttey nawracja,teraz mam w bliznie po cc,wczesniej mialam 2 razy na drugim jajniku(2 operacje).
poczytaj w necie jak chcesz wiedziec wiecej

Ja na szczeście na endometrioze nie choruje ... ale ciekawe to to nie jest... to musisz miec nieźle pociety ten brzuch... współczuje

Patrycja latka leca a my nadal mlode:-D:-D Ja tam sie czuje na 20:-D:-D a daja mi 24:-D:-D

Jutro wybieram sie z Laura na karuzele bo u nas gdzies jest festym wiec dzien znow zleci:tak: Nie mam czasu na zrobienie generalnych porzadkow ale w sumie moge je zrobic po urlopie:-D:-D Po co sobie robic 2 razy robote:-D:-D
Nagadalam Laurze o karuzelach i sie biedna mi przebudzila ze slowami: mamusiu nie chce spac idziemy na karuzele:szok: t ja jej mowie ze jutro pojdziemy. A ta znow nie chce spac chjce siedziec:szok::-D Kazalam jej sie polozyc u mnie w lozku i zasnela:rofl2:
Jeszcze w nocy na karuzelach nie bylam:-D

reklama
Do góry