reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bardzo mi sie ten czarny podoba ale problem polega na tym że ja mam tez na bokach wielkie rozstępy :/// ale śliczny jest
szkoda....:-(
ja mam tylko na brzuszku troche, bo nie za duzo :-D i to o dziwo nie nisko... a na wyslokosci minimalnie pod pepkiem.. wiec jak zakladam 2 czescoiwke to nie da sie tego schowac majtasami:-p

ellooo

Witam i ja
Zauwazylam ze wrocila Agnes i to bardzo zadowolona jak ogarniuesz te ogromna liczbe fotek to wklejaj.Widze ze daliscie rade i bylo sporo rozrywek.
Dowikla coz to za zakupki woow extra:tak:
Natalineczka Chwalic sie tym pierscionkiem i ta branzoletka:rofl2::rofl2::rofl2:
Beata no to zescie pobalowali fajnie tak na dzien oddac dzieciatko i sie zabawic
Chorym, niewyspanym mamusia zycze spokojnej nocki i mnostwa zdrowka:tak:
Kamcia super filmik a mala chyba sie zachlysnela te woda ze tak ja klepalas po pleckach:baffled:
Patrycja TY bys musiala przyjechac do Niemiec na plaze, basen bo tu nikt sie nie przejmuje rozstepami czy nadwaga.Szybko pozbyla bys sie kompleksu:tak:

MY dzis pospalysmy prawie do 11:tak: O 13 pojechalam na miasto z Agnieszka i Emily. O kolo 16 pojechalysmy po kumpelke i zabralysmy dziewczyny na wesole miasteczko:rofl2: TYle razy jechaly ze szok:szok: kolo 19 wrocilam do domku Laura tylko zjadla kolacje i polozylam ja spac:rofl2:
Wpadli chlopacy wiec mialam towarzystwo Teraz musialabym sie wziasc za podlogi:sorry2:

Natalineczka sorki ze tak pozno z tym pierscionkiem ale przypomnialo mi sie jak przeczytalam o twoim:sorry2:

Załączniki

• pierscionek.JPG
    pierscionek.JPG
    17,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
szkoda....:-(
ja mam tylko na brzuszku troche, bo nie za duzo :-D i to o dziwo nie nisko... a na wyslokosci minimalnie pod pepkiem.. wiec jak zakladam 2 czescoiwke to nie da sie tego schowac majtasami:-p
To ja na brzuchu mam rozstepy nawet nad pepkiem na bokach na tej samej wysokości....

ellooo

Witam i ja
Zauwazylam ze wrocila Agnes i to bardzo zadowolona jak ogarniuesz te ogromna liczbe fotek to wklejaj.Widze ze daliscie rade i bylo sporo rozrywek.
Dowikla coz to za zakupki woow extra:tak:
Natalineczka Chwalic sie tym pierscionkiem i ta branzoletka:rofl2::rofl2::rofl2:
Beata no to zescie pobalowali fajnie tak na dzien oddac dzieciatko i sie zabawic
Chorym, niewyspanym mamusia zycze spokojnej nocki i mnostwa zdrowka:tak:
Kamcia super filmik a mala chyba sie zachlysnela te woda ze tak ja klepalas po pleckach:baffled:
Patrycja TY bys musiala przyjechac do Niemiec na plaze, basen bo tu nikt sie nie przejmuje rozstepami czy nadwaga.Szybko pozbyla bys sie kompleksu:tak:

MY dzis pospalysmy prawie do 11:tak: O 13 pojechalam na miasto z Agnieszka i Emily. O kolo 16 pojechalysmy po kumpelke i zabralysmy dziewczyny na wesole miasteczko:rofl2: TYle razy jechaly ze szok:szok: kolo 19 wrocilam do domku Laura tylko zjadla kolacje i polozylam ja spac:rofl2:
Wpadli chlopacy wiec mialam towarzystwo Teraz musialabym sie wziasc za podlogi:sorry2:

Natalineczka sorki ze tak pozno z tym pierscionkiem ale przypomnialo mi sie jak przeczytalam o twoim:sorry2:

Gdybys przyjechała do nas na basen i zobaczyła niektóre kobiety jak wyglądają to powiedziałabyś że już tego kompleksu nie powinnam mieć ale ja wiem jak wyglądam i źle bym sie czuła w takim stroju :////

elKamcia super filmik a mala chyba sie zachlysnela te woda ze tak ja klepalas po pleckach:baffled:
nie:-D tak mi babka kazala, po wyplynieciu dziecka z wody przytulic i poklepac po pleckach , za kazdym razem:tak: dopoki mala nie dojdzie do perfekcji
wiec tak robilam :tak:
jakby sie zachlystala to bym jej nie zanurzala:no:

patrycja to wspolczuje.. ja sie z moimi zle czuje... ale wiecej bym nie chciala miec... ehhh
szkoda ze nie mozna chodzic w ciazy bez rozstepow ;)
znaczy wiem ze mozna. ale szkoda ze nie kazda z nas moze...

No cóż dla dzieci sie robi wszystko :)):)):))
Wiesz w sumie to bym nie narzekała ale Seba juz jest starszy chce na basen a ja nie mam jak stroju włożyć bo zawsze cos widać :///

reklama
Ja wlasnie zdala sobie sprawe ze rok temu bawilam sie na swoim panienskim:tak::-D Patrysia i Medeuska z brzucholkami byly a teraz juz maja swoje pociechy przy sobie :D Zlecialo:tak:
Dzis mialam jeszcze isc potanczyc do celtu na festynie ale chlopaki chcieli na dyske wyskoczyc wiec niestety nie mialam z kim Lali zostawic. W sumie to tez mnie az tak nie ciagnelo na te potancowke, bez chlopa to nie to samo:baffled:

Baby a Wy co sie tak wygladem przejmujecie:szok: jakbym miala patrzec na rozstepy to musiala bym miec stroj ze spodenkami zeby posladki zakryc u gore ud.A ja tam sobie w stroju bikini pomykam:-D:-D:-D

Do góry