Margolcia28
Mama 3 synków :*
przyszla mama a ja poprosilam o sprawe bez ex poczym w trybie perszinga powie,co i jak i sie udaloprzeciez jak ex by zobaczym moje zeznanie smierc murowana!!!
ale przeciez mnie kocha to mi wybaczy co nie
mamo Julci to ty masz jak z moimi deklami ladnie mowiacjak sobie przypomnie to ma chile milosci
a ja myslalam ze to twoje wesele ...
margolcia a powiedz mi jak z tym paszportem zalatwialas ?
olka nie wiem czy wyrobicie
a jak jest u ciebie bo tez widze masz dwojke dzieciaczkow,
ulozylo sie ci sie po raz drugi ?
asuzanna o losie ile?? ale kurcze masz swoje,
to kiedy parapetowa??????![]()
a tak co do dodatku ja bym sie tam z nimi wyklocila troche o moj dochod ,bo policzyli wszystko za 3 miesiace wstecz a powinni mi umozyc pare rzeczy ale ja ich odwiedze w styczniu i nie ma wtedy zmiluj))) i znowu zloze,kurde daja takim pijakom co siedza w domu a ja mam soie wykopac przeciez no nie ...szkoda gadac
Znalazłam w necie jak napisac wniosek do sądu , oczywiscie przed uprzejmie go prosilam ale nie , jak nie to nie . napisalam wniosek zanioslam, na rozprawie szanowny pan sie tlumaczyl ze on nie wyda zgody bo sie boi ze ja dzieci wywioze a on dalej placic bedzie musial , mnie sedzina zapytala czy wnioskuje tak jak w pozwie ( wnioskowalam ze dzieci maja szanse na wycieczke zagraniczna, a Damianek w prezencie komunijnym dostal oboz i tam ma wycieczke do Czech) i ja jej ze tak . wiec odparla szanownemu ex ze dzieci maja prawo do wycieczek czy to mu sie podoba czy nie i wydala zezwolenia na 5 lat