kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
AGA 100 LAT!!!!
Gosienka
bardzo mi szkoda Twojego synka
umeczyl sie biedaczek
tego sie nie leczy jakos u takich dzieciaczków?
szlag by trafił ale z drugiej strony w domu na weekend nie lubie siedziec
wole zmienic troche klimat i dzieciaki dziadkom sprezentowac

wiecie Anthea'i sie naoglądałam
he he
no i wszytskie swoje cienie, kredeczki, szmineczki, wałeczki itp układaam przy okazji wywaliłam reklamówkę starych kosmetyków itp
no i młody sie obudził o 23:30 jak skończyłam
odłozylam do łozeczka
potem sie w nocy obudził ale nie umiem powiedziec która to była godzina mąz go przyniósł do łóżka nakarmilam, usnelam
i potem pamietam ze jeszcze z raz karmilam no i potem juz rano
mleka nie podalam modyfikowanego bo nie kupilam jeszcze
Gosienka
bardzo mi szkoda Twojego synka
umeczyl sie biedaczek
tego sie nie leczy jakos u takich dzieciaczków?
a wyobraź sobie że ja co tydzień jeżdżę do rodzicó albo teściów na weekend i co tydzień zabieram dla dzieciaków wielką walizę jak na miesiąc bo wszystko potrzebne do tego łóżeczko turystyczne i inne gadżety nawet mata z nami jeżdzi potem 2 dni to rozpakowuje w domu i przychodzi piątek i pakowanie od nowaJedno co mnie troszkę przeraża to wszystko co muszę zabrać ze sobą dla Julci - przyda się mała przyczepka
szlag by trafił ale z drugiej strony w domu na weekend nie lubie siedziec
wole zmienic troche klimat i dzieciaki dziadkom sprezentowac
Tragedia kiedy dotyka kogoś z naszego otoczenia jest po prostu nie do ogarnięcia...
dokładnie,
człowiek uwaza ze takie rzeczy to jego nie dotyczą a tu nagle szok, brak słów
Najlepszy czas na dzieci to albo jedno po drugim albo odstęp 6 lat. Najgorsza jest przerwa ok 2-3 lata bo starsze się zacofuje...
poradniki poradnikami a ja też się z tego wyłamuję mam różnicę 2,2 i mi się dziecko nie cofnęło
pierwsze co robi jak wstanie to biegnie do nas poprzytulac i wycałować braciszka
no i umieją się już nawet razem bawić co widziałyscie na filmiku
jestem dla niej pełna podziwu ostatnio nawet jak Tymek spi to ona stara sie cicho mówic zeby go nie obudzic
ja miałam chętkę na bycie mamą kwietniową 2011![]()
i miałam szansę bo dziś właśnie @ przylazła...
próbuj dalej, majówki też są fajne, u nas przecież są też majowe dzieciaczki
pamiętam że taki mieliście plan jedno po drugim
.
buhahaha to se pogadały siostryu nas baaardzo podobnie to wygladalo...
do dzis pamietam, jak wpadlam kiedys do siostry na plotki przy kawie, i zwierzylam sie, ze mam swoj "pierwszy raz" za soba...
A ona do mnie: a czy ty wiesz, ze przez to mozesz zajsc w ciaze?...
OMG
Od tego czasu sinusoida naszych relacji zaczela zmierzac juz tylko w dol.....
U mnie to samo...uwielbiam całowac te jego pultaski, na szczescie póki co jemu to tez się podoba...heheh
u nas też całowanko i przytulanko bez ograniczeń póki co ku obopólnej radości
AAAA i przynajmniej jak urodzilam Boryska to troszkę odmłodniałam...hehe mentalnie:-)
a z czego ty mialas odmłodnieć jak Ty młoda Laska jesteś, mentalnie też stara nie byłashe he
mlody zjadł o 20 poszedł spac ja sprzatałam łazienkę tak drobiazgowoCiekawe jak nocka u Kwiatuszków przebiegła
wiecie Anthea'i sie naoglądałam
no i wszytskie swoje cienie, kredeczki, szmineczki, wałeczki itp układaam przy okazji wywaliłam reklamówkę starych kosmetyków itp
no i młody sie obudził o 23:30 jak skończyłam
odłozylam do łozeczka
potem sie w nocy obudził ale nie umiem powiedziec która to była godzina mąz go przyniósł do łóżka nakarmilam, usnelam
i potem pamietam ze jeszcze z raz karmilam no i potem juz rano
mleka nie podalam modyfikowanego bo nie kupilam jeszcze
Dziwne to stwierdzenie o 3-4 latach...
ja mam kuzyna 3lata starszego i od zawsze jestesmy jak brat i siostra- jedyny rozlam byl jak ja miałam 14-16 a on 17-19lat bo ja gówniara z podstawówki a on wielki nastolatek z LO ;-)
....a potem gdy ja miałam 18 to poznał mnie ze swoim najlepszym przyjacielem....i tak oto pojawił się w mym życiu mój kochany małż Ł 
a moze zamiast mieszanki lepiej zagęścić swoje mleczko jakąś kaszką czy kleikiem czy czymś tam a nie podawac mu mieszankę skoro mas zpokarm?
mleczko mmay jest najlepsiejsze!
Mateuszek przez pół nocy wymiotował i ból głowy mu niestety nie przeszedł:-(Bidulek tak się męczył, spał w naszej sypialni na siedząco oparty o mnie a ja masowałam mu skronie które tak pulsowały że