reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

rany ale sadyści :-(
ja nie wytrzymałabym 5 min a co dopiero 4h:szok::szok::szok::szok: biedne dzieciątko, przeciez taki maluszek nie płacze bez powodu

reklama
Cisza dziewczyny jakaś dzisiaj tutaj:shocked2:

Jakiegoś doła dzisiaj podłapałam, ciągle myślę o tej biednej dziewczynie i jej córeczce:no:
Patrzyłam dzisiaj sobie na Helenkę jak ją karmiłam i normalnie łzy mi ciurkiem leciały:-( bo poczułam ogromny strach o nią o chłopców o męża:no:Dziwny strach przed śmiercią.
Nigdy nie zrozumiem dlaczego dobrzy ludzie odchodzą a źli żyją :wściekła/y:

Jakiegoś doła dzisiaj podłapałam, ciągle myślę o tej biednej dziewczynie i jej córeczce:no:
Patrzyłam dzisiaj sobie na Helenkę jak ją karmiłam i normalnie łzy mi ciurkiem leciały:-( bo poczułam ogromny strach o nią o chłopców o męża:no:Dziwny strach przed śmiercią.

mam podobnie.... widze zdjecie tej dziewczyny i jak pomysle o tym ze tutaj zostalo jej 3 mezczyzn to normalnie az mnie sciska tutaj w srodku.... jest tak cholernie przykro, choc nawet jej nie znalam... straszne...

brak mi slow...

Oj Gosieńka, nie smutaj się! Tę dziewczynę i jej rodzinę spotkała wielka tragedia... niewyobrażalna tragedia... I jeszcze nienarodzone dziecko... Najgorsze jest to, że można uważać, a wystarczy na swojej drodze spotkać jednego imbecyla- to mnie przeraża :-(.

Chłopcy śpią, mąż poczłapał po kawusię na jutro do żłobka, bo jutro Kubuś ma swój ostatni żłobkowy dzień :tak: A ja się jakaś śpiąca robię- chyba przez tę pogodę.

Kochana, mam to samo odkąd się dowiedzialam. Wczoraj nie mogłam spac, cały czas o niej myśle. Znałam ja osobiście. Pamiętam jak gratulowała mi synka a ja jej wtedy życzyłam córeczki, bo była na poczatku ciąży i nie wiedziala jeszcze kogo ma w brzuszku. Tak się cieszyła,ze bedzie córcia. W ogóle taka była szczesliwa. Tworzyli naprawde fajną rodzinkę, szczęscie bilo z każdego jej zdjęcia zamieszczonego na nk. Szok, zaraz mam głupie myśli, patrze na moje dzieci i się boje, że mnie to moze spotkac, albo nie daj Bóg kogos z mojej rodziny. Boje się snuc plany na przyszłośc. Dlaczego to zycie takie niesprawiedliwe.???

Joł
U nas po staremu z małym dziś byłam na basenikach z piłkami to się wyganiał przynajmniej .
Ola cały dzień grzdczniutka i tak sobie mija dzień za dniem .
Słyszałyście o tej dziewczynie co zgeineła w wypadku z forum ?
Straszna tragedia :(

Joł
U nas po staremu z małym dziś byłam na basenikach z piłkami to się wyganiał przynajmniej .
Ola cały dzień grzdczniutka i tak sobie mija dzień za dniem .
Słyszałyście o tej dziewczynie co zgeineła w wypadku z forum ?
Straszna tragedia :(

aniam, wczoraj o tym pisałam. Znałam Patrycje osobiście bo też była z Bydgoszczy....

reklama
Do góry