reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
najgorzej ze oni cos mowia o tym 21 grudnia ze ziemia sie obróci biegunami itp. a oznaką tego beda wybuchy wulkanów, powodzie, trzesienia ziemi, zawirowania w pogodzie itp
a to wszytsko sie dzieje
tych wulkanow tez sie boje co to mniejszy niedawno pyly wypuscil w powietrze a podobno kwestia czasu jak wybuchnie ten wielki bo ten mniejszy go nasruszyl co to wtedy bedzie
jak juz ten maly zawirowania porobil w drogach lotniczych
ja sie boje...
a to wszytsko sie dzieje
tych wulkanow tez sie boje co to mniejszy niedawno pyly wypuscil w powietrze a podobno kwestia czasu jak wybuchnie ten wielki bo ten mniejszy go nasruszyl co to wtedy bedzie
ja sie boje...
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
podaj link jak maszo ja oglądałam na youtube film składający się z kilku filmików, o tym, że Katolicyzm to jedna wielka ściemapodane dowody itd itp ;-) świetny filmik.
najgorzej ze oni cos mowia o tym 21 grudnia ze ziemia sie obróci biegunami itp. a oznaką tego beda wybuchy wulkanów, powodzie, trzesienia ziemi, zawirowania w pogodzie itp
a to wszytsko sie dzieje
ja sie boje...![]()
Kfiatek masz bana na telewizje i net poza bb.
podaj link jak masz
Kici nic jej nie dawaj, bo nam w depresje wpadnie czy cus.
Kfiatek co ma byc to bedzie i zamiast sie bac lepiej skup sie na kazdym pojedynczym dniu. jesli ma byc osatni to niech bedzie najpiekniejszy i tak bedzie az do osiemdziesiatki :-) pozniej to juz skleroza łapie i i tak wszytko bedzie nam jedno ;-)
Kfiatek, o czym TY babo myslisz przy srodzie....
sospettosa
Fanka BB :)
dziewczyny a Wy wierzycie w to cale zamieszanie z 2012?
mój mąż ogląda w kółko wszystkie filmy na ten temat, ściąga jakeiś programy z discovery world itp a potem mnie "uszczęśliwia" tymi rewelacjami wbrew mojej woli
ja jestem bardzo bojaźliwa i potem spać nie mogę
jakby to naprawdę tak miało być to nie wiem czy bym się na dzieci zdecydowała
nie wierzę w takie coś Kwiatku, bo Ktoś kiedyś powiedział: "nie znasz dnia ani godziny"
A poza tym z tym 2012 rokiem taki mancyk, że akurat na tej dacie kończy się kalendarz majów, inków czy tam innych starożytnych. Ale wg ich wierzeń wtedy w kosmosie coś tam się uczyni, jakieś czary mary i będziemy żyć długo i szczęśliwie

------------------------------------------------------------------------------
My po spokojnej nocy, Adaś całe szczęście spał ładnie do rana
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
masz racje DagaKfiatek masz bana na telewizje i net poza bb.
Kici nic jej nie dawaj, bo nam w depresje wpadnie czy cus.
Kfiatek co ma byc to bedzie i zamiast sie bac lepiej skup sie na kazdym pojedynczym dniu. jesli ma byc osatni to niech bedzie najpiekniejszy i tak bedzie az do osiemdziesiatki :-) pozniej to juz skleroza łapie i i tak wszytko bedzie nam jedno ;-)
Kfiatek, o czym TY babo myslisz przy srodzie....
olać co ma być
sorki ze narzucilam depresyjny temat ale wlasnie na takie slowa liczylam
ze ktos mi z glowy to wybije
Forget-me-not
Fanka BB :)
Kfiatek masz bana na telewizje i net poza bb.
buahahaha, ciotka Dagsila dobrze radzi. Kwiatuszku nie ogladaj tego, bo jeszcze bardziej zaczniesz sie nakrecac :-)
Ja tam mam podejscie - co ma byc to bedzie i niezbyt sie przejmuje.
masz racje Daga
olać co ma być
sorki ze narzucilam depresyjny temat ale wlasnie na takie slowa liczylam
ze ktos mi z glowy to wybije
zawsze do usług

Katik
...jestem mamą...
Kfiatek - witaj w klubie!
Moj Ł to juz chyba wszystkie dostepne filmy na temat 2012 widzial i tez jest swiecie przekonny, ze zmieni sie biegunowosc ziemi i wogole bedzie sajgon. No bo inaczej byc nie moze jesli Ziema ma sie zatrzymac, i zaczac krecic w druga strone............

Kurczaczki w ziolach i czosnku, kurczaczki w marynacie miodowej, pulpeciki w sosie pomidorowym, pulpeciki w koperkowym - w zamrazarce, placek z truskawkami a`la Aniez - to na popoludnie
teraz dokanczam obiadek na dzis. Czas spedzony w kuchni dzis to maximum normy.
Moj Ł to juz chyba wszystkie dostepne filmy na temat 2012 widzial i tez jest swiecie przekonny, ze zmieni sie biegunowosc ziemi i wogole bedzie sajgon. No bo inaczej byc nie moze jesli Ziema ma sie zatrzymac, i zaczac krecic w druga strone............

Kurczaczki w ziolach i czosnku, kurczaczki w marynacie miodowej, pulpeciki w sosie pomidorowym, pulpeciki w koperkowym - w zamrazarce, placek z truskawkami a`la Aniez - to na popoludnie
reklama
Kfiatek - witaj w klubie!
o matko i córko, to żeś limit wyrobiła...:-)
Kfiatku Daga dobrze radzi nie oglądaj i nie słuchaj takich rzeczy bo tylko się ludzie nakręcają
A oglądałyście co to wczoraj się działo z tym krzyżem w wawie? Dla mnie to przechodzi ludzkie pojęcie! Bosz i to mają być katolicy z takim zachowaniem?