reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

o matko i córko, to żeś limit wyrobiła...:-)

Kfiatku Daga dobrze radzi nie oglądaj i nie słuchaj takich rzeczy bo tylko się ludzie nakręcają

A oglądałyście co to wczoraj się działo z tym krzyżem w wawie? Dla mnie to przechodzi ludzkie pojęcie! Bosz i to mają być katolicy z takim zachowaniem?

a co sie dzialo bo ja nie w temacie?
na czym to lecialo i o ktorej?

reklama

hahahaha Kfiatek
pojechalas po bandzie....
od 13stej wawie sajgon
sratolicy...o,przepraszam-katolicy walczyli w obronie krzyza...

"Jak będą chcieli mnie zabić, za ten krzyż życie oddam" - Wideo - Wiadomości - WP.PL

Wstyd na caly swiat, bo ogladalam relacje obszerna u nas na bbc, i na niemieckich kanalach...

elektorat PiSu... same polglowki. Najlepszy jest ten z testem:krzyz narodowy. buahahaaha......

Ostatnia edycja:
czesc Kochane:-) nic nie wspominałam o tej przeprowadzce bo okazało się to z dnia na dzien... jak wiecie, mielismy w mieszkaniu niemały incydent i po tej sprawie bardzo bałam się tam dalej mieszkac dotego nie mielismy jak zaplacic za mieszkanie... wlasciciel nie zgodzil sie sprawy rozratowac... naszczescie pomogli nam rodzice i przenieslismy sie gdzie indziej... mieszkamy teraz w wawrze pod warszawa , mieszkanko jest o niebo lepsze, wieksze i praktycznie za te same pieniadze co chcial tamten facet tylko mam tu niemaly problem z internetem bo nie bardzo jest zasieg...
troszke pracy jeszcze zostalo...ale pomalutku juz konczymy,.. pokarm niestety nie powrócil i karmimy Z. bebilonem... dzis caly dzien byl jeden wielki krzyk.. nic nie pomagalo...ani pic, ani jesc, ani spac, bawic sie, na rece nie, wszystko bylo beee i tylko lzy ciurkiem ciekly..a ja plakalam razem z nia bo myslalam ze ona tak za cycem płacze ... naszczescie teraz spi... wiec uciekam ogarniac to dalej...
strasznie mi Was brakuje....
buziaczki Kochane

Kwaitek nie jesteś sama w tej niewiedzy ale z tego co teraz czytam to nie mam się czego wstydzic, że nie wiem... wole się do takich ludzi nie przyznawać...
a z katolikami to wg mają tyle wspólnego co kot napłakał...to że mieszkają w kraju katolickim o niczym jeszcze nie świadczy...

Love ciesze się że tak się wam udało przenieść :tak: teraz będzie już tylko lepiej...a net... jakoś tam doprowadzimy... jak kwietniówki się za coś wezmą to tylko iskry ida :tak: :-)

Ostatnia edycja:
Kwaitek nie jesteś sama w tej niewiedzy ale z tego co teraz czytam to nie mam się czego wstydzic, że nie wiem... wole się do takich ludzi nie przyznawać...
a z katolikami to wg mają tyle wspólnego co kot napłakał...to że mieszkają w kraju katolickim o niczym jeszcze nie świadczy...

Love ciesze się że tak się wam udało przenieść :tak: teraz będzie już tylko lepiej...a net... jakoś tam doprowadzimy... jak kwietniówki się za coś wezmą to tylko iskry ida :tak: :-)

o tak święte słowa

Kfiatek - witaj w klubie!
Moj Ł to juz chyba wszystkie dostepne filmy na temat 2012 widzial i tez jest swiecie przekonny, ze zmieni sie biegunowosc ziemi i wogole bedzie sajgon. No bo inaczej byc nie moze jesli Ziema ma sie zatrzymac, i zaczac krecic w druga strone............
:-D

Kurczaczki w ziolach i czosnku, kurczaczki w marynacie miodowej, pulpeciki w sosie pomidorowym, pulpeciki w koperkowym - w zamrazarce, placek z truskawkami a`la Aniez - to na popoludnie
teraz dokanczam obiadek na dzis. Czas spedzony w kuchni dzis to maximum normy.

No masz... Matka Polka na obczyźnie :-D Z szybkich ciast- babcia 'przywlokła' przepis na sernik bez sera :szok: na jogurcie- całkiem dobre- jak od niej wyciągnę, to wrzucę na kulinarny, bo nam ten wątek coś umiera.

Pobiłaś wszytskich :-D Ale przy dwójce dzieci jest co robić.
Ja Wam powiem, ze mnie takie zasciankowe podejscie wkurza na maksa, ale i tak uwazam, ze wieksz skandal to jest z podwzka podatkow, bo to uderzy w najbiedniejszych... no ale o tym jest nieco ciszej, bo wszyscy wywnetrzaja sie nt. krzyza.

:-);-):-)

Kwiatku też jakoś się tym końcem świata nie przejmuję... a kataklizm największy w 2012 to bedzie piłkarski (organizacja euro w Polsce):-)

No i Ewcia pojechala po bandzie!!! :-D

Witam wieczorkiem:-)
Cały dzień dzisiaj walczyłam z ogarnięciem rzeczy na wyjazd i mam dość, bo wiadomo jak czegoś zapomnimy to będzie na mnie że nie spakowałam;-)

Kittek kochana jak znajdę chwilkę dla siebie nad morzem to obiecuję wpaść z Helenką na małą kawkę do ciebie i Majeczki:tak::-)

Kwiatuszku ten twój mąż to nieźle cię nakręca.Wygoń te myśli ze swojej głowy:tak: Na pewne rzeczy i tak nie mamy wpływu:no: musimy cieszyć się każdym dniem i kochać bo to jest sens życia:tak:

Love super że mieszkanko zmienione i pomalutku wszystko wam się układa:-)

Katik no przykro z tym waszym urlopem:no: ale mam nadzieję że chociaż trochę odpoczniecie:tak:

Kamisia można twoją mamę wypożyczyć:-D

Ewka no niezły orzech masz do zgryzienia.Mam nadzieję że wszystko ułoży ci się po twojej mysli:tak: Najważniejsze że chłopcy zdrowi i fajnie się rozwijają:happy:

Monia Helenka też tak ma i zauważyłam że boi się osób w okularach i tych które za głośno mówią.

Tyle udało mi się zapamietać;-)
Pozostałe dziewczyny pozdrawiam i miłego wieczorku życzę.
Idę dalej ogarniać moje pakowanie:rofl2:

reklama
Kurczaczki w ziolach i czosnku, kurczaczki w marynacie miodowej, pulpeciki w sosie pomidorowym, pulpeciki w koperkowym - w zamrazarce, placek z truskawkami a`la Aniez - to na popoludnie
teraz dokanczam obiadek na dzis. Czas spedzony w kuchni dzis to maximum normy.

ech, następna Matka Polka....a gołąbki, pulpety, fasolka ze słoika to nie łaska ?
albo mrożona pizza ?
wiesz jakby tęsknił ?
a tak to nie doceni, że wróciłaś....;-)

poczytałam trochę, ale przyznaję bez bicia, że nie daję rady na wszystkich wątkach...

Daga, zachodzę w głowę, jak Ty mnie na facebooku znalazłaś, hę ???????????????

Do góry