Forget-me-not
Fanka BB :)
Laski co chca upchnąć teściowe - źle stargetowałyście produkt. Ta grupa docelowa została źle dobrana, tu nikt takiego towaru nie kupi 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Laski co chca upchnąć teściowe - źle stargetowałyście produkt. Ta grupa docelowa została źle dobrana, tu nikt takiego towaru nie kupi![]()

A ja sprzedam tesciowąstan prawie dobry, bez gwarancji i zwrotów nie przyjmuje :-) także proszę o rozważne zakupy
![]()
ahahahahhahahahaahhaahhaahahhahaahahaahhaahhahahahahahahahahahahaahhaahahhaahahhaahhahaahahhahhahaaha
ja za swoja moge dopłacic i koszty wysyłki gratis![]()
kurcze, a juz mialam nadzieje....
no to ja powiem tak:
jesli chcesz dopiec kolerzance, masz okropnego kumlpa z dawnych lat na ktorym chcesz sie odegrac, najgorsze dwie fladry z osiedla biora slub i chcesz im dopiec - TO DOBRZE TRAFIŁAŚ!!!!
specjalnie dla Ciebie przygotowałam super oferte - 100% satysfakcji 0 zobowiazn!!!
koszt transportu gratis- kurier sprawdzi "towar" i na zyczenie klienta łancuch przybije kolo drzwi
TEŚCIOWA - ZA DARMO !!!! JEDYNA TAKA OFERTA NA DAGSILLEGRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze, a juz mialam nadzieje....
no to ja powiem tak:
jesli chcesz dopiec kolezance, masz okropnego kumlpa z dawnych lat na ktorym chcesz sie odegrac, najgorsze dwie fladry z osiedla biora slub i chcesz im dopiec - TO DOBRZE TRAFIŁAŚ!!!!
specjalnie dla Ciebie przygotowałam super oferte - 100% satysfakcji 0 zobowiazn!!!
koszt transportu gratis- kurier sprawdzi "towar" i na zyczenie klienta łancuch przybije kolo drzwi
TEŚCIOWA - ZA DARMO !!!! JEDYNA TAKA OFERTA NA DAGSILLEGRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

. Jakby któras chciala, moge wypożyczyc....10zł/h:-)Wronka ale Ci sie egzemplarz trafił <szok> unikat jakisMoja tesciowa raczej z tych "zagłaskac kota na śmierc", czyli jezeli chodzi o Weronisie to na wszystko jej pozwala. Do mnie natomiast sie nie wtraca, nigdy nie usłyszałam od niej ani pretensji, ani tego, ze cos robie źle. Z tym,że ja sobie ją troszke wychowałam już w narzeczeństwie z T. Widzimy się przewaznie na uroczystosciach rodziinych, lub jak ja mam ochote do niej pojechac. Ona do mnie nie przyjezdza (oprócz w/w imprez). No i co mi jeszcze pasuje w mojej tesciowej to to,że nie obrazila się ,że nie mowię do niej mamo, tylko na "TY". Jakby któras chciala, moge wypożyczyc....10zł/h:-)