reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziołchy a ma któraś z was pralkę ładowaną od góry? Bo ja muszę zakupić sobie i nie wiem na co się zdecydować? Może coś polecicie? A zamawiałyście już jakiś sprzęd agd czy rtv przez net?

hehehe
Jest wątek o odsorzedaniu rzeczy
chyba przydał by się jeszcze taki
Promocje rtv agd -na bieżąco :)

Hm miałam przez chwilę taką pralkę -mam manię stawiania czegoś na pralce więc u mnie nie przeszło -bo ta musi być uchylona kiedy nie jest w ruchu. Siostra bez takiej manii bardzo sobie chwali -a kiedyś tu dziewczyny pisały że sprzęty zamówione prze net sa ok i link chyba był do praw -kiedy jak możesz oddać itp

Wątki pomyliłam -już przeklejam;)

Ostatnia edycja:
reklama
hehehe
Jest wątek o odsorzedaniu rzeczy
chyba przydał by się jeszcze taki
Promocje rtv agd -na bieżąco :)

Hm miałam przez chwilę taką pralkę -mam manię stawiania czegoś na pralce więc u mnie nie przeszło -bo ta musi być uchylona kiedy nie jest w ruchu. Siostra bez takiej manii bardzo sobie chwali -a kiedyś tu dziewczyny pisały że sprzęty zamówione prze net sa ok i link chyba był do praw -kiedy jak możesz oddać itp

Witam się -u nas cóż... Ala w nocy nie płakała ale budziła się co jakiś czas troszkę marudziła troszkę gadała do siebie... pierwszy raz Jej się to zdarzyło. Obśliniona ręcę ciągle w buzi...

A w biedronce są jakieś paki huggissów niby w promocji -wie któraś co s na ten temat???
a Ciebie jeszcze nie ma na FB?

reklama
Hm miałam przez chwilę taką pralkę -mam manię stawiania czegoś na pralce więc u mnie nie przeszło -bo ta musi być uchylona kiedy nie jest w ruchu.

hmmm, ja moją trzymam otwartą tylko jakiś czas po praniu, żeby wyschła, a potem jest zamknięta do następnego prania. I leży na niej miękki przewijak, żeby się łatwo zdejmowało ;-) Przy wielkości mojej łazienki każda normalna pralka zajęłaby jej pół albo musiałabym prać codziennie

Do góry